Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar tekrar teşekkürler c7 ye çıkan en iyi cfw bence hızı ve özellikleri cok iyi sadece zip manager ve resim video düzenleyiciyi cok kullanıyodm onlarıda snradan ykledm sorun yok ellerine sağlık çok iyi bi cfw olmuş :)

teşekkürler yorumun için... Rica ederim güle güle kullan :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Sonunda güzel bir cfw daha çıktı. Eline koluna sağlık kardeş. Bir ricam olacaktı, şu orjinal duvar kağıdı resmini ayrıca koyman mümkünmü acaba :)

arslanla

arslanla

Üye
Avkon uygulanmıyor c/sys de bin yok...

arslanla

arslanla

Üye
avkon c/ sys / binde değildir... resource / apps dedir...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.. pm ile atarım

Onu biliyorum ama şu modlamadaki avkon yapımı konusunda bir dosyayı c sys bin e atın atın diyor ama bin yok....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Onu biliyorum ama şu modlamadaki avkon yapımı konusunda bir dosyayı c sys bin e atın atın diyor ama bin yok....
rom patcherdan open4all yamasını aktif et ve herhangi bir dosya yöneticisiyle görürsün (active file veya x-ploreyi kullan)

emreli01

emreli01

Üye
usta bu navigasion da biryer belirleyip sür dediğimde navigasion dan çıkıyor sizlerde oluyor mu ve nasıl çözebilirim

h!do

Üye
İlk hatayı buldm türkçe karakterler yok.uani msj yazarken normal gözüküyo ama karşıya giden msjda yabancı karakterler oluyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İlk hatayı buldm türkçe karakterler yok.uani msj yazarken normal gözüküyo ama karşıya giden msjda yabancı karakterler oluyo

:) hehe... Resim çekip gösterirmisin

hbwolf

Üye
Ellerine sağlık ustam kullanıyorum fakat batarya göstergesini değiştirirsen daha hoş görüneceğini düşünüyorum. Geri kalanda sıkıntı yok 10 numara sistem olmuş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık ustam kullanıyorum fakat batarya göstergesini değiştirirsen daha hoş görüneceğini düşünüyorum. Geri kalanda sıkıntı yok 10 numara sistem olmuş :)

teşekkürler güle güle kullan... Önerin içinde saolasın.. Avkon2 yi değiştirmeniz yeterlidir birazda kendinize göre düzenlerseniz herkesin istediği cfw olur...

emreli01

emreli01

Üye
hocam bu navigasionda sür sorunu ile konu açtımda uda nın orjinali ile değiştir demiş bi kullanıcı
1.uda da bi modlama varmı ?
2.bi yararı olurmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu navigasionda sür sorunu ile konu açtımda uda nın orjinali ile değiştir demiş bi kullanıcı
1.uda da bi modlama varmı ?
2.bi yararı olurmu ?

udada sadece ekran koruyucular var... Başka mod yoktur. Deneyip görmelisin denemedim yanlış bilgi vermeyeyim

emreli01

emreli01

Üye
bu sorunu flashsiz halletme şansım yok

h!do

Üye

:) hehe... Resim çekip gösterirmisin

Benim telefonda gönderilen mesaj :
Karşıdaki telefondaki mesaj :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda gönderilen mesaj :
Karşıdaki telefondaki mesaj :

mesajlar ayarlarından karakter kodlamasını tam destek yap tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

bu sorunu flashsiz halletme şansım yok

malesef... Çünkü orjinal udads herşey ekli benim hazırladığımda silinen çok şey var.deneyip bilgilendirirsen sevinirim

h!do

Üye
Hadi ya bilmiyodum bunu teşekkürler hakan kardeşim işte şimd tam manasıyla kusursuz bi cfw oldu :) süpersiin :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: h!do
emreli01

emreli01

Üye
menüdeki simgelerin yazılarını kaldırma modunu verirmsn ustam

Üst Alt