Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
verirsen iyi olur kardeşim orjinal udayı kullanırsam başka bişey değişirmi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

orjinal sysapp.exe:
sadece orjinal uygulamalar gelir onun dışında fark olmaz

gonulyorgunu29

Üye
teşekkür ederim

mutlu8890

Üye
hocam orjinal sysapp.exe yi cfw ye attım. bu seferde kulaklık varken müzik çalarda ses vermeye çalışırken telefon kendini yeniden başlatıyor. Bunun bir çözümü var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim
rica ederim

- - - Eklendi - - -

hocam orjinal sysapp.exe yi cfw ye attım. bu seferde kulaklık varken müzik çalarda ses vermeye çalışırken telefon kendini yeniden başlatıyor. Bunun bir çözümü var mı?
o zaman müzik çalar için diğer modlarla çakışıyor... en iyisi rom patcher ile yamayı aktif edin öyle kullanın...
belki yeni güncellemede eski müzik çalara dönerim bu sorunda olmaz

mutlu8890

Üye
o zaman müzik çalar için diğer modlarla çakışıyor... en iyisi rom patcher ile yamayı aktif edin öyle kullanın...
belki yeni güncellemede eski müzik çalara dönerim bu sorunda olmaz
rom patcher kullanırım o zaman. yeni güncellemede eski müzik çalar a dönerseniz çok iyi olur hocam. çok teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
bu güncellemendede halen alfa sorunu varmı yanı halen o mod duruyormu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
neden tutuyorsun anlam veremedim bence çıkarman lazım çünkü kulanışlı hiç bir yanı yok ..
tam bir sinir bozucu
:)

hız gayet iyi ama.. Her zaman sayı yazmıyoruz o yüzden çıkarmadım. Zaten orjinal dosyayı ana başlıkta verdim istemeyen eskiye dönsün

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

emreli01

emreli01

Üye

hız gayet iyi ama.. Her zaman sayı yazmıyoruz o yüzden çıkarmadım. Zaten orjinal dosyayı ana başlıkta verdim istemeyen eskiye dönsün
ewt haklısın birde resimlere baktıgımda dedigin saati goremedim ve bu mesaj baloncuklarıda degişik olmuş ıphone stili dedigimde sorun mu cıktı veya o modda..?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ewt haklısın birde resimlere baktıgımda dedigin saati goremedim ve bu mesaj baloncuklarıda degişik olmuş ıphone stili dedigimde sorun mu cıktı veya o modda..?

hangi saat?
Bugluydu eski mesajları göstermiyodu ama güncelleme çıkarmış adam çözmüş sorunu artık siz ekleyin yada sonraki güncellemeyi bekleyin. Zaten kendimde düzenledim arka planı sıyah yaptım şuan kullanıyorum meego olanı gayet güzel

Silence45

Üye
Eline sağlık tekrardan.Ben yine istediğim haline getirip kullanmak istiyorum bunun için danışmak istiyorum,
titreşim kapalı yine sanırım bunu nasıl açarım?
klasörsüz istiyorum aynı şekilde bunu da yapmam gerek ?
avkon modunu hallediyorum zaten.Birde mesaj stili yeşil-beyaz olan yapmak istiyorum.Bunları nasıl halledebilirim yardımcı olabilirsen sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık tekrardan.Ben yine istediğim haline getirip kullanmak istiyorum bunun için danışmak istiyorum,
titreşim kapalı yine sanırım bunu nasıl açarım?
klasörsüz istiyorum aynı şekilde bunu da yapmam gerek ?
avkon modunu hallediyorum zaten.Birde mesaj stili yeşil-beyaz olan yapmak istiyorum.Bunları nasıl halledebilirim yardımcı olabilirsen sevinirim.
titreşim ve klasörsüz görünüm için orjinal dosyalardan...
CORE / private / 10282bc4 / rules / dfs7x92_keylock
ROFS2 / private/ 200113dd / content / matrixmenudata.xml bu dosyları alıp cfw ye aktarman yeterlidir...
rica ederim güle güle kullan

emreli01

emreli01

Üye
hocam fp 2 çıkmış neler yapılabilir o cwfden

emreli01

emreli01

Üye
daha ben eski yazılımı kullanıyorum eğer birşeyler yapılabilirse yeni yazılımına onları katip yükleyeyim çünkü herzaman flash atmak istemiyorum bilgiler fazlada klavye ve kilit ekranı alınabiliyor sa yapalım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
daha ben eski yazılımı kullanıyorum eğer birşeyler yapılabilirse yeni yazılımına onları katip yükleyeyim çünkü herzaman flash atmak istemiyorum bilgiler fazlada klavye ve kilit ekranı alınabiliyor sa yapalım
zor klavye işi kopyalama menüsi bile farklı şuan çok erken ilerleyin zamanlarda bakalım ne olur...
güncellemede bu aralar çıkarmam zaten... eğer klavye ve tuş klidi portlanırsa hemen çıkartırım oda ne zaman olur belli değil...

Üst Alt