o saati buldum hocam yarın halledelim ne zaman musait olursun
hocam saat konusu ne olacakbirde bu temayı nasıl çekebilirim ben cfw den ? çok ama çok güzel bir tema uyumlu.
- - - Eklendi - - -
müzik çaları hala yapamadım nasıl olacak anlamadım ? bu dosya yı nereye atacam ve neyle atacam xplore ile mi ? patcher diye bir dosya yok
- - - Eklendi - - -
müzik çaları hala yapamadım nasıl olacak anlamadım ? bu dosya yı nereye atacam ve neyle atacam xplore ile mi ? patcher diye bir dosya yok
müsait olduğumda pm atarım. İstersen nokia cookerla sen yap
- - - Eklendi - - -
saat emrelide var onu coreye atman lazım. Temayı ndn çekiceksin? Yazılımda var zaten.
Fix dosyasını indir tlfnu pc ye bagla patches klasörünü depoya at. Rompatcheri kur yamayı aktif et tamamdır

hocam saat konusu ne olacakbirde bu temayı nasıl çekebilirim ben cfw den ? çok ama çok güzel bir tema uyumlu.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
heh şimdi anladım saol hocam. ya saati paylaşırsa çok sevinirim ben bir türlü yapamıyorum aslında saati cooker ile çektim explore ye basıp bu yazılıma da attım değiştirme sorusuna evet de dedim ama yinede olmadı
hakan hocam yarın bekliyorum msjive saatin linkini bekleyen arkadaş snde yarını bekle hakan hoca ile yazılıma attıktan sonra ben yeşil saatli linkini konuda paylaşırm yüklemek isteyene seçenek olur
tamam sorun değil gösteririm ben sana yöntemitamam o zaman yarın bekliyorum bende herşey var o saat de var ama bir türlü coreye atamadım nedense aslında atıyorum değiştirme sorusuna da evet diyorum ama bir türlü olmuyor![]()
dosyayı upload ediyorum şimdi ...
- - - Eklendi - - -
Yeşil saatli Hali:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam önceki mesajları oku orada bu sorunun cevabı var demiştim ama okumadan araştırmadan ısrarla soruyorsun sonrada hazırcı değilim diyorsun. Bak şimdi sana bu konuda bu sorunun daha önce tartışıldığını ispatlayayım.rom pacher niye sorun çıkarıyor bilen biri yardımcı olsun ya hazırla alakası yok usta gerekli şeyleri yaptığım halde olmaması sinir bozuyor
web browseri bende kullanıyorum ama donma olmuyor.. sadace takılmalar oluyor buda refresh yazılımıyla alaklı... yeni gelen web browser oturmamış buna yapıcam bişe yok nokia yapamamış... isterse ofw atıp dene...arkadaşım bizde bilgisiz değiliz sorunun rom dan olduğunu anladım en son yazdığım yazıdan sonra romdan olduğunu anlayıp başka versionu yükledim sorun düzeldi yinede linkler ve yorum için saol hakan hoca bana rom pacther 3.1 lite veriyonu nu kur sorun düzelir dedi o yüzden yorumlarmda olmadığını belirttim herneyse ..
Hakan hocam kullandığım kadarıyla karşılaştığım sorunlar
1.si yazılımda sesle ilgili mod kullandığin için sanırım kulaklıktan az ses geliyor rom la çözülüyor ..
2.si bu harf sorunu tamam herzaman heryerde yapmıyor fakat olduğu yerlerde oluyor sn bana hızlı oluyor dedin ama önceki yazılımda ki gibi 0.5 salise değil normal bildiğin modlamamis gibi uzun sürüyo ve 3 ü basılı tutarak yazarken d3 diye yazıyor büyük bir sorun bu bence
3.sü de önceki sürümde de bundada maxi cepte donuyor kitleniyor fakat temdi tarayıcısında oluyor ek olarak c6 da da denedim galiba refresh ile geldi bu sorunda maxi cep in yazı yazma yerinde klavye sonradan geliyor ve bir beyazlık oluşuyo sanki kasiyor gibi oluyor ya refresh den yada maxicepten diye düşünüyorum
hakan hocam biraz hayal kırıklığı oldu yazılımda bunları görünce onun dışında bir sorun yok gibi teşekkürler
teşekkürler güle güle kullan kardeşşBence En İyi C7 CFW![]()
Hakan Abi Ben Rom Patcher Kurmama Rağmen Pather Ldd Not Found Diyor
- - - Eklendi - - -
Tamam Düzelttim Abi
5800' a olmaz demi bu![]()