Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
o saati buldum hocam yarın halledelim ne zaman musait olursun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o saati buldum hocam yarın halledelim ne zaman musait olursun

müsait olduğumda pm atarım. İstersen nokia cookerla sen yap

- - - Eklendi - - -

hocam saat konusu ne olacak :( birde bu temayı nasıl çekebilirim ben cfw den ? çok ama çok güzel bir tema uyumlu.

- - - Eklendi - - -

müzik çaları hala yapamadım nasıl olacak anlamadım ? bu dosya yı nereye atacam ve neyle atacam xplore ile mi ? patcher diye bir dosya yok

- - - Eklendi - - -

müzik çaları hala yapamadım nasıl olacak anlamadım ? bu dosya yı nereye atacam ve neyle atacam xplore ile mi ? patcher diye bir dosya yok

saat emrelide var onu coreye atman lazım. Temayı ndn çekiceksin? Yazılımda var zaten.
Fix dosyasını indir tlfnu pc ye bagla patches klasörünü depoya at. Rompatcheri kur yamayı aktif et tamamdır

MertcaN9

MertcaN9

Üye

müsait olduğumda pm atarım. İstersen nokia cookerla sen yap

- - - Eklendi - - -

saat emrelide var onu coreye atman lazım. Temayı ndn çekiceksin? Yazılımda var zaten.
Fix dosyasını indir tlfnu pc ye bagla patches klasörünü depoya at. Rompatcheri kur yamayı aktif et tamamdır

heh şimdi anladım saol hocam. ya saati paylaşırsa çok sevinirim ben bir türlü yapamıyorum aslında saati cooker ile çektim explore ye basıp bu yazılıma da attım değiştirme sorusuna evet de dedim ama yinede olmadı :(

emreli01

emreli01

Üye
hakan hocam yarın bekliyorum msji :) ve saatin linkini bekleyen arkadaş snde yarını bekle hakan hoca ile yazılıma attıktan sonra ben yeşil saatli linkini konuda paylaşırm yüklemek isteyene seçenek olur

adem2135

Üye
hocam saat konusu ne olacak :( birde bu temayı nasıl çekebilirim ben cfw den ? çok ama çok güzel bir tema uyumlu.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mertcan kardesim gözlerini iyi aç bak tekrar anlatıyorum kardesim.. C:/patches klasörune atacaksin ses yukseltme modunu Evet xplorer Ile yada normal dosya yöneticisinden de yapabilirsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
heh şimdi anladım saol hocam. ya saati paylaşırsa çok sevinirim ben bir türlü yapamıyorum aslında saati cooker ile çektim explore ye basıp bu yazılıma da attım değiştirme sorusuna evet de dedim ama yinede olmadı :(

tamam hallederiz yarın ilk emreliye göstereyim onun isteklerini halledim daha sonr sanada team viewer üzerinden nasıl yapılcağını gösteririm sende istediğin modu atarsın kolaylıkla.

- - - Eklendi - - -

hakan hocam yarın bekliyorum msji :) ve saatin linkini bekleyen arkadaş snde yarını bekle hakan hoca ile yazılıma attıktan sonra ben yeşil saatli linkini konuda paylaşırm yüklemek isteyene seçenek olur

tamam ben pm atıcam sana kardeşim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
tamam o zaman yarın bekliyorum bende herşey var o saat de var ama bir türlü coreye atamadım nedense aslında atıyorum değiştirme sorusuna da evet diyorum ama bir türlü olmuyor :ah

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman yarın bekliyorum bende herşey var o saat de var ama bir türlü coreye atamadım nedense aslında atıyorum değiştirme sorusuna da evet diyorum ama bir türlü olmuyor :ah
tamam sorun değil gösteririm ben sana yöntemi

emreli01

emreli01

Üye
dosyayı upload ediyorum şimdi ...

- - - Eklendi - - -

Yeşil saatli Hali
:good: :

emreli01

emreli01

Üye
hocam bu mp3 de kulaklıktan az ses geliyor rom u kurdum ama yamalar aktif olmuyor nedense yeşil olmuyor kırmızı oluyor rom u kullanmasini biliyorum yani nasıl yapılacağını ama bunda olmadı ve maxi cep de yazı yazma yerinde çok takılmalar oluyor önceki yazılımda hiç böyle olmuyordu yazı klavyesini açıp kapatırkende kasilir gibi şeyler oluyor biraz değil baya bir can sıkıcı

- - - Eklendi - - -
Rom Patcher e girerken böle diyor bide

/sys/bin/Pacher*.LDD
Not Found!

Hatası veriyor nasıl düzelteblrz

mutlu8890

Üye
hocam geçmiş mesajları oku. aynı sorun bendede vardı çözüldü. hazırcı olmayalım :)

emreli01

emreli01

Üye
rom pacher niye sorun çıkarıyor bilen biri yardımcı olsun ya hazırla alakası yok usta gerekli şeyleri yaptığım halde olmaması sinir bozuyor

mutlu8890

Üye
rom pacher niye sorun çıkarıyor bilen biri yardımcı olsun ya hazırla alakası yok usta gerekli şeyleri yaptığım halde olmaması sinir bozuyor
Hocam önceki mesajları oku orada bu sorunun cevabı var demiştim ama okumadan araştırmadan ısrarla soruyorsun sonrada hazırcı değilim diyorsun. Bak şimdi sana bu konuda bu sorunun daha önce tartışıldığını ispatlayayım.
Bu sorunun yazıldığı mesaj
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...s-fp1-09-09-2012-a-28-672169.html#post5228425
Bu da sorunun çözümünün olduğu mesaj
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...s-fp1-09-09-2012-a-29-672169.html#post5228467
Yinede ben bunlara bakmam hazır cevap verin uğraşmam diyorsan sorun rom patcher in lite versiyonunu kurmandan kaynaklanıyor ve düzelmiyor normal versiyonu kurunca sorunsuz çalışıyor. Araştırmayıp tekrar sormaman için doğrudan çalışan rom patcher için linkte vereyim.

Alperen Şuayb

Üye
Hakan Abi Ben Rom Patcher Kurmama Rağmen Pather Ldd Not Found Diyor

- - - Eklendi - - -

Tamam Düzelttim Abi

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşım bizde bilgisiz değiliz sorunun rom dan olduğunu anladım en son yazdığım yazıdan sonra romdan olduğunu anlayıp başka versionu yükledim sorun düzeldi yinede linkler ve yorum için saol hakan hoca bana rom pacther 3.1 lite veriyonu nu kur sorun düzelir dedi o yüzden yorumlarmda olmadığını belirttim herneyse ..
Hakan hocam kullandığım kadarıyla karşılaştığım sorunlar
1.si yazılımda sesle ilgili mod kullandığin için sanırım kulaklıktan az ses geliyor rom la çözülüyor ..
2.si bu harf sorunu tamam herzaman heryerde yapmıyor fakat olduğu yerlerde oluyor sn bana hızlı oluyor dedin ama önceki yazılımda ki gibi 0.5 salise değil normal bildiğin modlamamis gibi uzun sürüyo ve 3 ü basılı tutarak yazarken d3 diye yazıyor büyük bir sorun bu bence
3.sü de önceki sürümde de bundada maxi cepte donuyor kitleniyor fakat temdi tarayıcısında oluyor ek olarak c6 da da denedim galiba refresh ile geldi bu sorunda maxi cep in yazı yazma yerinde klavye sonradan geliyor ve bir beyazlık oluşuyo sanki kasiyor gibi oluyor ya refresh den yada maxicepten diye düşünüyorum
hakan hocam biraz hayal kırıklığı oldu yazılımda bunları görünce onun dışında bir sorun yok gibi teşekkürler

Alperen Şuayb

Üye
Bence En İyi C7 CFW :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bizde bilgisiz değiliz sorunun rom dan olduğunu anladım en son yazdığım yazıdan sonra romdan olduğunu anlayıp başka versionu yükledim sorun düzeldi yinede linkler ve yorum için saol hakan hoca bana rom pacther 3.1 lite veriyonu nu kur sorun düzelir dedi o yüzden yorumlarmda olmadığını belirttim herneyse ..
Hakan hocam kullandığım kadarıyla karşılaştığım sorunlar
1.si yazılımda sesle ilgili mod kullandığin için sanırım kulaklıktan az ses geliyor rom la çözülüyor ..
2.si bu harf sorunu tamam herzaman heryerde yapmıyor fakat olduğu yerlerde oluyor sn bana hızlı oluyor dedin ama önceki yazılımda ki gibi 0.5 salise değil normal bildiğin modlamamis gibi uzun sürüyo ve 3 ü basılı tutarak yazarken d3 diye yazıyor büyük bir sorun bu bence
3.sü de önceki sürümde de bundada maxi cepte donuyor kitleniyor fakat temdi tarayıcısında oluyor ek olarak c6 da da denedim galiba refresh ile geldi bu sorunda maxi cep in yazı yazma yerinde klavye sonradan geliyor ve bir beyazlık oluşuyo sanki kasiyor gibi oluyor ya refresh den yada maxicepten diye düşünüyorum
hakan hocam biraz hayal kırıklığı oldu yazılımda bunları görünce onun dışında bir sorun yok gibi teşekkürler
web browseri bende kullanıyorum ama donma olmuyor.. sadace takılmalar oluyor buda refresh yazılımıyla alaklı... yeni gelen web browser oturmamış buna yapıcam bişe yok nokia yapamamış... isterse ofw atıp dene...
2. si yazılımı atmadan sana söyledimm ana sayfadad dosyaları paylaştım sen sorun olmaz dedin şimdi büyük sorun olduğunu söylüyorsun... ana başlıkta mod var at coreye sorun çözülsün uğraşmam diyosan yapabileceğim bişe yok...
ben burda kimseyi hayal kırıklığına uğratmıyorum... kimseye benim yazılımımı kullanıcaksın demiyorum beğenirsin beğenmezsin senin zevkine kalmış... çoksorunluysa yazılım ki öyle değil... başka cfw kullan kardeşim... ben beğenmedim de yazılımı kötüleme...

- - - Eklendi - - -

Bence En İyi C7 CFW :tşk:
teşekkürler güle güle kullan kardeşş

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi Ben Rom Patcher Kurmama Rağmen Pather Ldd Not Found Diyor

- - - Eklendi - - -

Tamam Düzelttim Abi

tamam kardeşim

burak2105

Üye
5800' a olmaz demi bu :D

Üst Alt