Scuderia.
Üye
Anladım saolasın şimdi flashlıyorum tekrar
kaldıramazsın sistem dosyası olarak geliyor uninstall i yok... Hard format atarak kurtulursun ama ondada ekran koruyucu ve duvar kağıdı gider. Onun için en baştan başlayıp flaşh at temiz sistemle kullan daha iyi olur dahada güncellemezsin
Anladım saolasın şimdi flashlıyorum tekrar
sosyal ağları senin cfw yi yükledikten sonra güncelledim. şu an tam facebooku açıyor sonra kapatıyor. yükleme talimatlarını söylediğin gibi yaptım.
yükledim ama pek beklediğim gibi çıkmadı zevk meselesi gerçi tekrar
c6 cfwye menu tusunu kirmizi led yapmayi da ekleyebilir misiniz...
Merhaba Haqanguven,
online oldugunda sana zahmet TeamViewer üzeri nokia cooker ile almanca dili rofs2 ye atabilirmisin ben yapamadim malesef.Daha önce konusmustuk...iyi forumlar
bilgilendirme için teşekkürler... sensör 2 konumdada çok hassas sende dik konumda zor algılaması tuhaf.. tabikide çevirebilirsin.. evols fp3 ün rofs2 den 10282F0F.txt bu dosyayı çek yeni güncellemede aynı yere aktar tamamdır. yalnız hata almaman için ana başlıkta ki yükleme talimatlarını lütfen yapınız. sizin için söylüyorum bunları telefonu sorunsuz kullanabilmeniz için... kolay gelsinHakan ,nedense bataryam evols 3'e göre daha uzun gitmeye başladı. Yazılım çok stabil çalışıyor. Red dot ekran koruyucusuna bayıldım. Silent Hill havası katıyor telefona
Yanlız şuan memnun olmadığım bir durum var. Ekran döndürme yatay konuma çok duyarlı olmuş ve de aksine dik konuma baya bir duyarsız.bir kere yattı mı düzeltmek için birkaç kez telefonu sallıyorum çeviriyorum. Evols 3 daha kullanışlıydı bu konuda. Acaba bunu düzeltebilirmiyiz? bu konudaki dosyayı evols3 den çekip evols finale atabilirmiyiz? veya telefondaki kurulu sisteme atsak yazılımı yeniden kurmadan düzeltebilirmiyiz?
Hakan ,nedense bataryam evols 3'e göre daha uzun gitmeye başladı. Yazılım çok stabil çalışıyor. Red dot ekran koruyucusuna bayıldım. Silent Hill havası katıyor telefona
Yanlız şuan memnun olmadığım bir durum var. Ekran döndürme yatay konuma çok duyarlı olmuş ve de aksine dik konuma baya bir duyarsız.bir kere yattı mı düzeltmek için birkaç kez telefonu sallıyorum çeviriyorum. Evols 3 daha kullanışlıydı bu konuda. Acaba bunu düzeltebilirmiyiz? bu konudaki dosyayı evols3 den çekip evols finale atabilirmiyiz? veya telefondaki kurulu sisteme atsak yazılımı yeniden kurmadan düzeltebilirmiyiz?
tamam veriyorum: Id: 606 794 634 sifre :1700 tüm dosyalar "downloads"da hazir...
daha önce böyle bir hata ile karşılaşmadım pek bilgim yok bu sorunla ilgili ama rm klasörünü doğru yazdığından emin olc6 01 flahs atarken boyle bı hata alıyorum ?
ported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF
c6.01 için zaten o... normalde c7 telefonu c7.00 geçiyor ben c7 yazdımhocam senın bu c6 yazanı ındırdım tel c6 01 sıkıntı o yuzden olabılırmı ?
Merhaba Haqanguven,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?