osmanosman...
Üye
Rica ederim.tesekkurler cevabin icin..
Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..
- - - Eklendi - - -
Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..
kardeşim dedğini yaptım galeri uygulamasını yükledim bu sefer telefon hiç açılmadı tekrar format atmak zorunda kaldım
hakan kardeş klasör modu paylaşabilirmisin .
hakanc usta bu wıdgetlerı nasıl yapacaz hıc bırı işlenmıyor ? bıtane saat buldum gunceeleme hatası verdı ?
usta saat wıdetlerınde yapıyo dıger wıdgetlerde sıkıntı yok
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/white-digital-clock-widget-609347.html ben bunu veya sıyahnı kurmak ıstrıyorm usta senın dedıgın profile and clock widgeti kurdum çalıştı ? dıgerlerı calısmıyor gunceeleme hatası verıyor dıger dıgıtal saat vıdgetlerınde ?
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/white-digital-clock-widget-609347.html ben bunu veya sıyahnı kurmak ıstrıyorm usta senın dedıgın profile and clock widgeti kurdum çalıştı ? dıgerlerı calısmıyor gunceeleme hatası verıyor dıger dıgıtal saat vıdgetlerınde ?
Hakan kamera ve galeri güncellemesini yapmamanın bir nedenimi var ? Sana göre kötü bir yanımı var o güncellemenin yorumları okudum tekrarda ben yapmadım demişsin kötü bir yanımı var o güncellemenin ?
c6 sistem hackli mi
etkiledi kardeşim yaa anlamadım gitti yokmu başka çaresi kardeşim tekrar verebilir misin dosyayı sana zahmet
Benim kamera düşüncemde seninki yönünde keske yüklemeseydim güncellemlerden bunu flashlamadan kaldımamız mümkünmü senin kamerana dönebilirmiyim flashlamadan ?
ben cfw ye gömmek istedim ama tam verim alamadığım için gömmedim. Güncellemelerden yapmıyorum çünkü telefon hafızasına yüklüyor ve ben o konuda çok titiz olduğum için istemiyorum hemde sanki kamera benim modladığım ile çok güzel çekiyor. Gelçi güncelleyip denemedim nasıl çektiğini ama ben memnunum olmasada olur yani..
- - - Eklendi - - -
tabikide... Yazılım tamamen hacklidir...
- - - Eklendi - - -
peki başka cfw yükleyip güncelle galeriyi bakalım yine aynı olacakmı. Hangi dosyaları istiyorsun?
Benim kamera düşüncemde seninki yönünde keske yüklemeseydim güncellemlerden bunu flashlamadan kaldımamız mümkünmü senin kamerana dönebilirmiyim flashlamadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?