haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
yarın 11 den sonra müsait olurumhakan abi bugün özel bi isim varda ondan yani yarın kaç gibi açık olursun akşam saatleri ? teamden düzgün flash atmak için
[/URL][/IMG]
BAK GÖRÜRSÜN ŞİMDİ ''A'' Yİ EKRANIN EN ÜSTÜNDE NE ANLAMA GELİYOR
teşekkürler güle güle kullan.... telefon hafızası ne kadar boş olursa telefon o kadar rahat çalışır bu yüzden telefondan gereksiz ne varsa sildim buna dillerde dahil. ayrıca bilmeyen için dil çıkarmak zor ama eklemesi kolaydır. istediğiniz bir dil olursa telefonunuzu belirtin gerekli dosyaları gönderip sadece Nokia cooker ile rofs2 e atıp flaşhlamanız yeterli olacaktır...Kutlarim sizi güzel bir calisma.Fakat neden baska diller yok ve secenek sunmuyorsunuz,bunun bir nedeni mi var teknik anlamda?iyi forumlar...
şarjı tam ölçebilmeniz için ham haliyle kullanmanız gerek... kurduğunuz uygulamalar arka planda çalıştığı için şarjı yemektedirler. orjinale döndüm diyorsunda sitedeki her cfw orjinalden daha iyidir... ayrıca eski sistemden kalan kırıntılar hem yazılımı karıştırır ve doğru çalışması engeller ana sayfada yükleme talimatlarımı yaparsan sorunsuz şekilde kullanırsın.. bendede c7 ve 701 var ve devamlı internetteyim pc de olmadığım zamanlar mobilden girip sizlerin sorularını yanıtlıyorum bana akşama kadar şarj yetiyor.Ustad her şey iyi güzelde bu c6 icin olan sürümü 3 telefona yükledim üç kullanıcı da şarjın yetersizliğinden aşırı şikayet ettiler günde iki defa şarj ediyoruz telefonları dediler birinde olsa gam yemem de üç kullanıcı da aynı sorundan dert yandı ki ben c7 ye yüklediğim zaman da aynı şekil di günde iki kez şarj a takıyordum en son orjinal sürümü yükleyip bu dertten kurtuldum bu soruna bi göz at
şarjı tam ölçebilmeniz için ham haliyle kullanmanız gerek... kurduğunuz uygulamalar arka planda çalıştığı için şarjı yemektedirler. orjinale döndüm diyorsunda sitedeki her cfw orjinalden daha iyidir... ayrıca eski sistemden kalan kırıntılar hem yazılımı karıştırır ve doğru çalışması engeller ana sayfada yükleme talimatlarımı yaparsan sorunsuz şekilde kullanırsın.. bendede c7 ve 701 var ve devamlı internetteyim pc de olmadığım zamanlar mobilden girip sizlerin sorularını yanıtlıyorum bana akşama kadar şarj yetiyor.
Harikasin...Daha önceki cfw icin dil dosyadi(Almanca) göndermistin bana,,,ama rofs2 ve uda adinda 2 dosya var icinde,,,o yüzden kafam karismisti ve yapamamaistim,,,,cok kisa tarif yaparsan minettar olurum...Telefonum Nokia 701...Kolay gelsin,iyi forumlar....
teşekkürler güle güle kullan.... telefon hafızası ne kadar boş olursa telefon o kadar rahat çalışır bu yüzden telefondan gereksiz ne varsa sildim buna dillerde dahil. ayrıca bilmeyen için dil çıkarmak zor ama eklemesi kolaydır. istediğiniz bir dil olursa telefonunuzu belirtin gerekli dosyaları gönderip sadece Nokia cooker ile rofs2 e atıp flaşhlamanız yeterli olacaktır...
estağfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana... inan efekten bende memnun değilim ama düzgün bir efek bulamadığım için kullanmadım.. neyse anlatımı yaptım ana başlıkta takıldığın yerde sor ve sonucu yazarsan diğer kullanmak isteyenlerede yardımcı olmuş olursun...
- - - Eklendi - - -
Hakan ben daha farklı birşey bekliyordum aynı yöntemi dün Emre.Koç ve Bahadır ( yaren.dedenin) anlatımından yola çıkarak 3-4 kez denedim sonuç yine olumsuz.En son çare olarak flashladım şimdi gayet stabil oldu.Gömdüğün efektleri sis'den çıkardığım efektlerle değiştirdim nihayet bu engeli aşmış olduk.Geriye tek birşey kaldı telefonu açarken loading kısmı pek fazla hoşuma gitmedi açıkcası onuda değiştirmek istiyorum.Pın kodu istenmeden öncesi.Mod pakedinde hoşuma gidenleri attım fakat değişen birşey olmadı.Tabi birde silmem gereken dosyaları bulamadım tahminimce bundan kaynaklanıyor.Direk resource-apps içine gönderdim.Senden sadece silmem gereken dosyayı belirtmeni istiyorum.
valla usta telefona kurulan opera ve whatsapp ama whatsapp dan çıkış yapıyoruz ve internet bağlantısını kestiğimiz zamanda aynı şekil oluyor maalesef bilmiyorum ama telefonlardan biri c6 kullananlardan bahsediyorum whatsapp ı hiç kullanmıyo o eskiden daha cok gidiyordu şarjı dedi. Örmek olarak yeri geliyo bende belki 5-6 saat hiç telefonu elime bile almıyordum ama bakıyorum şarj bitmek üzere birde orjinale ben dönmedim maalesef telefonu servise verdim onlar yazılım yükleyip geri verdiler telefonu bende belki satarım diye değiştimedim yazılımı
Çok ilginç ben 603 kullanıyorum. Bataryayı tam doldurmama rağmen 1.5 gün gidiyor. Büyük ihtimal bataryada sorun var.
Veya Whatsapp kullanıyorsanız normal çıkış yapıldığında o program kapanmıyor. Bu programla kapayın : http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/huellif-closewhatsapp-v1-05-0-symbian-3-unsigned-756649.html
Batarya sorunu olanlar var ama bana internet whatsapp ve mesajlama ile aksami rahat cikariyorum whatappi hic kapamiyorum operada facebook genelde acik tam cikis yapmiyorm ve mesajlasmada var sarj konusunda pek sikintim yok.Sorunu olanlar ramblow programi ile bellegi temizleyin islemleri azaltiyor o program bide nette video veya indirme yapmiyorsaniz 2g kullanin 3g fazla sarj yer ekran parlakliginida isikli ortamda aci sadece bu sekilde daha cok gidecektir.Bu arada telefon 701 benim.
Harikasin...Daha önceki cfw icin dil dosyadi(Almanca) göndermistin bana,,,ama rofs2 ve uda adinda 2 dosya var icinde,,,o yüzden kafam karismisti ve yapamamaistim,,,,cok kisa tarif yaparsan minettar olurum...Telefonum Nokia 701...Kolay gelsin,iyi forumlar....
estağfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana... inan efekten bende memnun değilim ama düzgün bir efek bulamadığım için kullanmadım.. neyse anlatımı yaptım ana başlıkta takıldığın yerde sor ve sonucu yazarsan diğer kullanmak isteyenlerede yardımcı olmuş olursun...
- - - Eklendi - - -
Hakan ben daha farklı birşey bekliyordum aynı yöntemi dün Emre.Koç ve Bahadır ( yaren.dedenin) anlatımından yola çıkarak 3-4 kez denedim sonuç yine olumsuz.En son çare olarak flashladım şimdi gayet stabil oldu.Gömdüğün efektleri sis'den çıkardığım efektlerle değiştirdim nihayet bu engeli aşmış olduk.Geriye tek birşey kaldı telefonu açarken loading kısmı pek fazla hoşuma gitmedi açıkcası onuda değiştirmek istiyorum.Pın kodu istenmeden öncesi.Mod pakedinde hoşuma gidenleri attım fakat değişen birşey olmadı.Tabi birde silmem gereken dosyaları bulamadım tahminimce bundan kaynaklanıyor.Direk resource-apps içine gönderdim.Senden sadece silmem gereken dosyayı belirtmeni istiyorum.
ekten verdiğim dosyaları coreye atsaydın yine olurdu. Ben flaşhsız olarak anllattım. Bizzat kendim denedim ve değişiyor... Bootumu diyorsan açılışımı. Boot olan mavi bar gidiyor. Açılış olanda kırmızı nokia yazısı olan...açılışı değiştirmen için sitede anlatım var onu yapman gerek yada direk rofs2 den yapmalısın...
Dediğin gibi flashsız olanı ama nedense bende işlevselliği olmadı.Doğrudur hard format atmadım belkide onun sıkıntısını yaşadım.Boot screen nokia olanı gayet güzel hoşuma gitti.Hazır flasha alışmışken direk rofs2'den yapıyım diyorum tabi ufak bir anlatımın olursa biran önce yapmaya niyetliyim.Cfw'den rofs2'yi alıyorum sonrası hakkında bir bilgim yok.Herhangi bir dosya silcem mi yada direk resource-apps içine atmam yeterli olacak mı.Galiba bir yanlışımdan diğeride bottscreeni ve startupu coreye atmam oldu
2-3 kere daha şarj boşalıp dolunca daha iyi oluyor kullanım süresibende de var sarj sorunu ya daha bir kere şarj ettim ama cfw harika vazgeçemiyorum c6 symbian tr çıksın onu da deniycem
bende de var sarj sorunu ya daha bir kere şarj ettim ama cfw harika vazgeçemiyorum c6 symbian tr çıksın onu da deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?