Evols™ [26.06.2013]

emre.koc

Üye
ben teşekkür ederim sağolun . ama konu sahibi haqanguven arkadaşımız ben değilim . ben sadece yardım etmek istedim beklemeyin diye
hakan kardeşimiz on numara yapmış evet

Konu Sahibi

ayarlamadım. Çünkü gömülü efek çalışmıyor ayarlayınca

- - - Eklendi - - -

sen rofs2 aç at değişimi onayla tamamdır

- - - Eklendi - - -

hata almıyorsan yazılımdan sorun yok. Hatalar alırsan dediğim gibi tekrardan flaşhlarsın. Çünkü yazılımda hata yok

- - - Eklendi - - -

ben teşekkür ederim sağolun . ama konu sahibi haqanguven arkadaşımız ben değilim . ben sadece yardım etmek istedim beklemeyin diye
hakan kardeşimiz on numara yapmış evet

sorun yok sende saolasın

ben o klasörü silip dosyayı değiştirdim sorun olurmu olursa yeniden yapayım daha flash atmadım zaten

MaxipmaN

Üye
beyler rompatchera girerken patcher.ldd hatası çıkıyor hack mi yapmam gerek en baştan?ses yaması yapıcam da

0343434

Üye
Çok donma yapıyor bu cfw.

rom patcher i cwf gömcem hangi dosyaya atmam gerek rofs2 uda core

MaxipmaN

Üye
çarpıcam telefonu ya n73 kullanırken daha mutluydum

Konu Sahibi
çarpıcam telefonu ya n73 kullanırken daha mutluydum
başka bi yerden indir son sürümü tekrar yükle.. yalnız benim ekte verdiğim olmaz o fp2 içindir... ayrıca sen kurulumda mı hata alıyorsun patchı aktif ederkenmi

Tepkiler: MaxipmaN
    Konu Sahibi
refresh hack konusundan falan da denedim aynı şey ekteki açılmıyor zaten yeni sorunlar icat ediyo

yazılım zaten hackli hacklemiyceksin ki... sen rom patcherı kurup yamayı aktife edeceksin...

- - - Eklendi - - -

Hiç şansınız yok... Qt uygulamarı yüklerken AIp bileşeni eksik diyor ya... onu geliştirdim ve artık istemiyor... her qt uygulamayı install smart olmadan çalışıyor

Tepkiler: MaxipmaN

tarxhn

Üye
yeni güncelleme gelmiş yeni haberim oluyor indireyim de yüklüyeyim saolasaın hakan

MaxipmaN

Üye
ınanırmısın tesadufen gördum indireyim dedim sonra duzeldi çözuldu ama hangi konudan yamayı yapcağımi bilemedim konular rerfsehten eski rompacherdeki aktif bas işe yarıyor mu aktif ettim de

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap