DenizhaNq
Üye
tamam oldu
e postada hiç bir modlama yok sadece widgetler eklendi... Tarih saat doğrumu onları kontrol et
tamam oldu
üstat dediğin gibi flashladım ben de c6 da depo hafıza yok sana üç sorum var
yazı tipini neden değiştirdin?
eski tema efekti çok iyiydi
sesi nasıl artırıcam ya da normal ses bu mu?
üstat dediğin gibi flashladım ben de c6 da depo hafıza yok sana üç sorum var
yazı tipini neden değiştirdin?
eski tema efekti çok iyiydi
sesi nasıl artırıcam ya da normal ses bu mu?
ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yere dosya atmam gerekiyor mu diğerleri için bir bildiğin vardı belliydi yoksa harikaydı yazı
ben gömmeyi falan bilmiyom hiç zahmete girmeben programla yaparım ses için dosya falan atcam mı tek sorunum şu an
o patcni bulayım ben ama fontta hata varsa gerek yok bence
hakan abi cuma günü bana teamden doğru flash atıp eski fontu yapar mısın
hakan bişi soracam bu klasörsüz menü için nokia cookeru açtım rofs2 yi attım private > 200113dd > content e girdim orda bi klasör var onu silip mi klasörsüz menüdeki dosyayı atıyım yoksa o klasör kalsın direk matrixmenudata dosyasını mı değiştiriyim
hafızayı biçimlendirin çünkü kalıntılar vardır system dosyaları illaki . bir de yazılım sıfırla ile yapmalısınız .Öncelikle emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim üstad... Tek bir sorum olacak ben bunu N8 cihazıma kurdum ancak kurulumu senin dediginden farklı yaptım biraz. hafıza kısmını biçimlendirme kısmını yapmadan direk software güncellemesi olarak yaptım. Bunun bi sakıncası olur mu ya da böyle yaparak mahrum kaldığım bişey oldu mu? tekrar emeğine sağlık çok sağol...
anladım tamam peki şimdi bu son halinin üzerine direk dediklerini yaparsam bi sıkıntı olmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?