Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
inşallah.. bu arada birşey soracağım yazılımı yükledikten sonra sadece whatsapp ı yüklerim ben hiç ellemem
inşallah bir sorunla karşılaşmam tam 00.00 da yayınlarım yüklersiniz...
inşallah.. bu arada birşey soracağım yazılımı yükledikten sonra sadece whatsapp ı yüklerim ben hiç ellememo yüzden acaba 4x4 menü modu olan varmı elinde ?
hımm.. tamam
4x4 menü iconlarında bozulma olduğu için elimde yok...
hakan bey-abi yaşınızı tam bilmediğim için kusura bakmayın lütfen büyükseniz mazur görün abi eğer az bir yaş farkı varsa üstadı alın üstünüzeöncelikle N9 dan sonra bu C7 filan artık çok rahat kullanıyorum N9 da geliştirme üzerine bir telefon olduğu için kolay oluyor. nokia cooker da üst düzey kullanmaya başladım artık yanlız bir şeyler söylemek istiyorum annemde memnun cihazdan ve yazılımlardan onada çok flash atıyorum iki tane sorunu var şu an web de belli bir süre takılınca facebookda donmalar yaşıyor bataryayı çıkar tak yapıyor bir de klavye eski klavyeden çok memnun evols fp 2 de ki klavye aralıkları filan açık rahat yazıyor o aynı kalabilir mi. son olarak mobil veri kapalı yazısı çok deli ediyormuş bunlara dikkat edermisin her zaman ki gibi görsel olarak çok harika bir mod olacaktır eminim bu yazılımlarının en çok görsel tarafını beğeniyorum zaten kolay gelsin son olarak unuttum üst bar o N9 tarzı yapmıştınız ya o öyle kalabilir mi ? onu çok seviyor da annem bir tek onu düzenlemeyi bilmiyorum cooker da
yaş 23.
Web browserda sorun var genel sorun o. Operayı kur çok rahat edicektir.
Kavyeyi değiştirmedim sadece symboller ekledim aynı yani.
Yazılımı kapattım ileriye doğu çalışmam olursa mobil veri mesajıyla ilgilencem
status bar aynı değiştirmedim...
bende 17 yaşındayım iyi üstadım teşekkürler ellerine sğalık çoğu şey tam düşündüğüm gibi olmuş üst bar klavye vs.. ayrıca semboller de çok harika biliyorum onları çok saolFP 4 e kadar kusursuzca kullanırız umarım operayı da hiç düşünmemiştim teşekkürler iyi akıl ettin ama onda resim gösterimi küçük sanırım facede annem beğenmez gibi
rica ederim... Fmobil i kullan face için bire birdir...
annem bilmiyor ingilizcekullanamıyor
Böyle bir uğraşı içerisinde olmanız ve 1 . nesillere güzel geliştirmeler getirmeniz çok sevnidirici
şu an evols fp2 yi kullankıyorum çok memnunum FP 3 ü düşünemiyorum
Sizlere teşekkür ederim
geldi mi güncelleme ?
Emeğine sağlık, bence beklentileri karşılayan bir cfw olmuş.
Emegine sağlik kuzen...
hiç kullanmadığım için denemedim.. ama orijinal uda ile flaşhlarsan sorun almazsın çünkü udalar çalışırlardostum haritalarda - buraya sür - özelliği çalışmıyor buna bi bakabilirmisin haritaları sık kullanıyorum sıkıntı oluyor.. eline sağlık.
teşekkürler kardeşimC7 kullanmıyorum ama şeffaf widgetler güzel olmuş
bende de aynı idi ben nokia store den tekrar yükledim düzeldi..dostum haritalarda - buraya sür - özelliği çalışmıyor buna bi bakabilirmisin haritaları sık kullanıyorum sıkıntı oluyor.. eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?