COJR3
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam dikkatimi çektide, Evols temamızın şeffaflığı biraz az. Açıkcası ben şeffaflığı yüksek temaları telefonlarımıza daha çok yakıştırıyorum. Transparan widgetlar ve örneğin ev ekranında; alttaki 3 butonun bulunduğu bar şeffaf olunca duvar kağıdı daha çok öne çıkıyor ve telefonu daha renkli daha gösterişli kılıyor.
Mesela şuan bende şu tema yüklü (sarı olan)
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/tilesilicious-series-by-attisx-nokia-belle-723484.html
Hem arayüzü güzel ve seri hemde alttaki bar şeffaf ve bu sayede telefon ekranı daha büyük gibi duruyor.. Tabiki bu kendi yazılımın sen nasıl beğeniyorsan biz seve seve kurarız ama madem kullanıyoruz fikirlerimizi paylaşmak iyi olur
Vede fark ettim ki hepimiz video ve fotoğraf düzenleyici youtube ve shazam gibi ana programları yazılımı kurdukdan sonra peşine düşüp kuruyoruz. bence bunlar çekirdeğe yeniden dahil edilmeli diyorum.
Son olarak bu tema serisinin ikonları çok başarılı. çözünürlükleri ve renkleri çok güzel görünüyor. Evols birgün farklı ve renkli bir arayüz ile bizlere dönecekse bu ikonlar örnek teşkil edebilir
http://www.maxicep.com/symbian-3-te...-v2-updated-by-attisx-nokia-belle-720618.html
701e olurmu bu?
701e olurmu bu?
kardeş 603 fp2 için evols hazırmı çok merak ettim
başlayamadımki... Alamadım bi türlü tlfnu... 603 alcaktım vazgeçtim 701 bakıyorum yok...
oosenidemi 2.sınıfa yükseltiyoruz hadi bakalım nokia bırakmış bizi sen bırakmışsın çok mu
1 aralığa 603 için geçerli olan cfw hazır olurmu peki ?
c7 sarıtıcağımı kim söyledi... 5800, C7, 701 ile yola devam
- - - Eklendi - - -
telefonu halledebilirsim çoktan hazır olucak... Yarın bakıcam artık inş. Bulurum..
nokia koleksiyonu kuruyorsun galiba hadi bakalım 701 aldın mi c 7 nin yüzüne bakmazsn ne de olsa tip olarak aynı donanım desen daha üstün hayırlısı olsun
inşallah ya eğer bulup yaparsan 1 aralığı beklemiyeceksin değilmi
c7 ile yapılacak çok iş var diyorsun fakat sistem olarak fetih edilmis gibimerak ediyorum bu spb 3D shell li liyecek kimse yokmu acaba forumda .. Ne kadar süre geçti halen tık yok
603ü bulabildn mi kardeş çalışmalara başladın mı
olurda telefonun ölme riski varmı
yeni bişiler katmaya çalışıyorum yapabildiklerimi yapıp sizinde kullanmanızı sağlıyorum.. incelemedim spb 3d Shell i ama geçenlerde spb Shell in hangi sürümü bilmiyorum ama sıf wp denemek için kurdum seral istiyordu bende araştırdım buldum crackledim sen hangi konudan bahsediyorsun söyle bana bakalım aynıysa crackleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?