haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 xm Yede olurmu Acaba bu cfw bilgisi olan acil Cevap Yassın.. Tşkler Şimdiden
hocm kaldrlan bzı uygulamalar var onları tkrar kndm ykleyeblrmym? Fota , youtbe fln
Ya sadece bir kaçı için değmez hocam bu arada orjinal temyı nerden bulablrm ? Bide bu maxiMod refresh bu nodunza uyarmı çalşr mı ?
hocm sorn dğl orjnal temayı kndm yüklermde link vereblrmsn?
Ya hocam bu nokia sosyali kendmz yükleyeblyormuyuz? ben yükldm yazılm gncllemesnde yaptım ama açılıyor donup kendlğindrn çkıyor ? Flashsz yüklme şansm varmı ?
hatalı sosyal uygulamalar ben bile kullanamıyorum.. fmobil i kullan bin kat daha iyidir
ya ben sebiyorum yükleme şansm var mı ?
zip manager niye çıkartılır fw den anlamadım gitti..
Sistem çok güzel ama bir hatası yüzünden orjinaline döndüm. Mesajlarda felan rakam yazarken tuşlara basılı tutunca hangi tuşa bastıysak onun ilk hafini yazıp sonra rakamı yazıyor. 2 yazarken a2 6 yazarken m6 felan yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? Anlatabilirseniz tekrar dönüş yapabilirim.
Sistem çok güzel ama bir hatası yüzünden orjinaline döndüm. Mesajlarda felan rakam yazarken tuşlara basılı tutunca hangi tuşa bastıysak onun ilk hafini yazıp sonra rakamı yazıyor. 2 yazarken a2 6 yazarken m6 felan yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? Anlatabilirseniz tekrar dönüş yapabilirim.
Aynı sorundan dolayı bende zorluk yaşıyorum. Önce harf sonra rakam geliyor.
Aynı sorundan dolayı bende zorluk yaşıyorum. Önce harf sonra rakam geliyor.
bu konu altında istediğiniz dosyayı paylaşabilirsiniz sorun olmaz kardeş... evet çok sorun yaşayan var alfasayısaldan güncellemede bu sorun olmuyck ama yazım hızı düşücektir...Sanırım konunun orta sayfalarında bir yerde hakan hocam anlatmıştı ayrıca önceki sürümlerinde doğrudan ilk mesajında vermişti yapılacakları. Core dosyasında bir düzenleme yapılıyordu. Bende o alfasayısal sorununu yaşayınca hakan hocanın anlatımı doğrultusunda core de gerekli düzenlemeyi yapıp sorunu çözmüştüm. Doğrudan düzeltilmiş core dosyası için link vermemde bi sakınca yoktur umarım. Eğer varsa hakan hocam bildirirsen silerim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzenlemeyi hakan hocanın core dosyası üzerinde yine onun anlatımıyla yaptım.
rica ederim sende saolasın...Ozaman güncel yazılımı bekliyor olacağız. İlgin ve alakandan dolayı teşekkürler,emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?