PALA.
Üye
yokmu eski kurtlardanyardımcı olabilecek bir arkadaş haritalar butonu bile yok arkadaşlar.
Güle güle kullanc6-01 de kullanıyorum aşağıdaki linkten, navitel sis dosyasını ve 602 mb boyutundaki harita dosyasını indir kurulum çok kolay anlatımı var. ilkten pek beğenmedim ama kullandıkça nokianın kendi haritasından daha güzel olduğunu anlıyorsun.
Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)
Hakan Hocam eline sağlık c6-01 de kullanıyorum çok başarılı yazılım. 530mb boş hafızayı görünce şaşırdım kaldım doğrusu...
telefon hafızası sadece 17mb doldu. Uygulamalarıda hafıza kartına yüklüyorum.
Bakalım şarj konusunda nasıl olacak 2-3 şarjdan sonra daha iyi anlaşılır...Tekrar teşekkürler
google map wifiide çalışıyor pttcell vs çalışması için mobil verinin yanında wifi açık olsun wifi bi yere bağlanmasın sadece açık dursun . Wifi açık olunca pttcell vs interneti ile kullanabilirsin .. Bilmem yardmcı olabildm mi.yokmu eski kurtlardanyardımcı olabilecek bir arkadaş haritalar butonu bile yok arkadaşlar.
teşekkürler arkadaşımgoogle map wifiide çalışıyor pttcell vs çalışması için mobil verinin yanında wifi açık olsun wifi bi yere bağlanmasın sadece açık dursun . Wifi açık olunca pttcell vs interneti ile kullanabilirsin .. Bilmem yardmcı olabildm mi.
Hocam özel mesaj atar mısın ?c6-01 de kullanıyorum aşağıdaki linkten, navitel sis dosyasını ve 602 mb boyutundaki harita dosyasını indir kurulum çok kolay anlatımı var. ilkten pek beğenmedim ama kullandıkça nokianın kendi haritasından daha güzel olduğunu anlıyorsun.
Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)
Hakan Hocam eline sağlık c6-01 de kullanıyorum çok başarılı yazılım. 530mb boş hafızayı görünce şaşırdım kaldım doğrusu...
telefon hafızası sadece 17mb doldu. Uygulamalarıda hafıza kartına yüklüyorum.
Bakalım şarj konusunda nasıl olacak 2-3 şarjdan sonra daha iyi anlaşılır...Tekrar teşekkürler
Hocam yaklaşık 4 aydır evols kullanıyorum en ufak bir donma veya hata ile karşılaşmadım. Size bir sorum olacak;Güle güle kullan
Aynen hocam çok stabil çalışıyor evols aylardır donduğunu hatırlamıyorum, sistemde şişmede yapmaması ayrı bir güzelliğişu arayüzün tatlılığına bak, evols gerçekten iyiydi aylarca yavaşlamazdı çünkü şişmezdi.
Orjinal dosyayı x-plorer ile aynı yere atman yeterli olur. Hangi dosya nerde inan unuttum. Kurcalamam gerek, kurcalamak için telefon gerek. Anlıycan ezberimde yok sen kurcalayıp yapmalısınHocam yaklaşık 4 aydır evols kullanıyorum en ufak bir donma veya hata ile karşılaşmadım. Size bir sorum olacak;
Orjinal avkona nasıl geri dönerim? Bazı programları çalıştırınca evols batarya simgesi yerine orjinal batarya simgesi çıkıyor bu nasıl oluyor bilmiyorum.
Bana nasıl orjinal avkona döneceğimi tarif edermisiniz. Forumdaki yöntemleri uyguladım ama orjinal batarya simgesine geri dönemedim, flash atmadan varsayılan avkona dönmenin bir yolu var mı ? Cevabınız için teşekkürler...
Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürederim Hakan hocam, haklısınız bu telefon tarihi eser olmak üzereOrjinal dosyayı x-plorer ile aynı yere atman yeterli olur. Hangi dosya nerde inan unuttum. Kurcalamam gerek, kurcalamak için telefon gerek. Anlıycan ezberimde yok sen kurcalayıp yapmalısın
Güle güle kullan o zamanÖncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürederim Hakan hocam, haklısınız bu telefon tarihi eser olmak üzeretekrar deneyim bakalım hayırlı akşamlar...
Not: tekrar denedim oldu
Rica ederimBaya uğraşılmış bir şey. Teşekkürler.
1 yıldır kapalı olan c6-01 imi açtım bir baktım evols yüklü vallahi duygulandım
indirebilirsiniz ama kurulum için phoneix programı sart bu işlemleri yapmak için de bilgisayar sart. Hakan hoca 1. Sayfada işlemleri adım adım anlatmış takip ederek yükleyebilirsiniztelefon hackli olmadan indirile biliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?