Evols™ [26.06.2013]

abi bu cfw kullaniyorum. N8 de.. Telefon kendi kendine kapanib aciliyor bazan. Neden ola bilir?

telefon dili engilsh oldukda music playerde sarki bilgilerini acarken donub kaliyo.neden?joshlog mod kurdum onnan ola bilirmi?5 sayfasimge eklemek olmuyor bende 2sayfa refreshin simgeleridi

Konu Sahibi
abi bu cfw kullaniyorum. N8 de.. Telefon kendi kendine kapanib aciliyor bazan. Neden ola bilir?
yükleme talimatlarını kesinlikle yapmalısınız. yapmazsanız bu tür hatalar almanız normaldir ve kurduğunuz uygulamalardanda kaynaklı olabilir...
telefon dili engilsh oldukda music playerde sarki bilgilerini acarken donub kaliyo.neden?joshlog mod kurdum onnan ola bilirmi?5 sayfasimge eklemek olmuyor bende 2sayfa refreshin simgeleridi
Yazılımda zaten var. Alfasayısal klavyeye al gelir

yükleme talimatlarını yapdim hata aliyordum.ofw kecdim

apo307

Üye
Arkadaşlar benim n8 de kamera tuşu çalışmıyor başka bu sorunu yaşayan oldumu acaba

Arkadaşlar benim n8 de kamera tuşu çalışmıyor başka bu sorunu yaşayan oldumu acaba

o muhtemelen donanımsal flashtan kaynaklı değildir. Bende evols yüklü ama çalışıyo kardeşimde yüklü değil onunda kamera tuşu arızalı

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
demekki nokia kamera tuşundan da sınıfta kaldı

smh60

Üye
hey gidi symbian ve efsane evols :-(

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Darqos

Üye
CFW yaparsam benim telefonum nokia500 belle o zaman HD kaliteli oyunları kaldırabilirmi ???