qweratomic
Üye
Ana başlıkta e6 dosyaları zaten var ki. indirip yükleyebilirsinizHocam benim arkadaşımın Nokia E6 telefonu var bu klavyeli olandan sizin cfw Nokia E6 da olur mu (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Birde Nokia E6 için bir cfw bulamadım bana yardımcı olur musunuz yabancı kaynaklıda olur bir cfw önerebilir misin (bunu Türkçe yapılabiliyor herhalde öyle okumuştum)
Lütfen yardım Edin
Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...
Rica ederimhım tamam ben görmedim çok teşekkür ederim ..
yes, I will find phoenix 2012 and retryPhoenix is in English in the original. Turkish installing patch
You do not need to find. In the link I gave there.yes, I will find phoenix 2012 and retry
yes! I will retryYou do not need to find. In the link I gave there.
okyes! I will retry
Can you give me file Screensaver for FP2 and icon power buttons, my model's 603..Thanks
Sharing mode is the mode sectionCan you give me file Screensaver for FP2 and icon power buttons, my model's 603..Thanks
Sharing mode is the mode section
mod see sectionLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
I don't understand. can you give me link or name of its?
I don't understandmod see section
Merhaba. Klasörlerle işin yok. Normal dosya olması lazım...merhaba abi ben ilk kez cfw yükleyecemde o yüzden pek bilmiyorum n8 için 2 tane klasör var bu normalde 8 klasör olması gerekmiyor muydu abi ben indirdiğimde 2 tane yazılım dosyası çıkıyor bi yardım etsen
abi yazılım dosyaları 8 tane olması gerekmiyor muydu ben indirdiğimde 2 tane vardıne olur yardım et abi cfw kurmak çok istiyorum 8 tane olması gereken yazılım dosyaları 2 tane abi ne olur yardım etMerhaba. Klasörlerle işin yok. Normal dosya olması lazım...
Sen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat... olmadı başka bir pc de dene....abi yazılım dosyaları 8 tane olması gerekmiyor muydu ben indirdiğimde 2 tane vardıne olur yardım et abi cfw kurmak çok istiyorum 8 tane olması gereken yazılım dosyaları 2 tane abi ne olur yardım et
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
I don't understand. can you give me link or name of its?
teşekkürler abi seni de yorduk deniyecem abi tekrardan teşekkürlerSen klasör diyorsun ama. Winrar5 ile çıkarmayı dene... Dosyaları indirirken virüs programını kapat... olmadı başka bir pc de dene
Öyle bir hata ile karşılaşmadım. Ana başlıktaki talimatları yaptın mı?merhaba abi yukledim bir tek soyle bi sorunla karsilastim muzik calarda dolby i kapatiyorum fakat cikip geri acinca dolby kendi kendine acilio ayarlarda kapali gozukuyor fakat simgesi gozukuyor sarki ekraninda ac/kapa yapinca kapaniyo bunun direkt kapali kalmasini saglayabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?