Evols™ [26.06.2013]

Çoğu zaten var arşivimde... Ben symbianı daha iyi yere getirelim diye çok şey yaptım... İnanın sitede symbian için elinde pc uygulamaları ve modları olup paylaşmayan çok cfw yapımcısı var
Yaptıklarını kimse göz ardı edemez zaten iyıkı varsın hocam tekrar

tranduy

Üye
please help me! how do you cook to C:Telefon up 763,7 Mb?I'm from VietNam

lumialara güncelleme geldi Evolsa güncelleme gelir mi

tranduy

Üye
I have a cfw for 603 v1506 from VietNam using smart controller , do you wants to try its?this is cfw used cotroller
and controller intruduce :

Konu Sahibi
lumialara güncelleme geldi Evolsa güncelleme gelir mi
hehe. şuanlık hayır
please help me! how do you cook to C:Telefon up 763,7 Mb?I'm from VietNam
Nokia Cooker V.3.3 + ''C'' Hafızasını Artırma Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Tepkiler: tranduy

emrah674

Üye
c7 ye kurdum ama kullaklığı görmüyo takınca ve ses verip kısma tuşu bazen çalışıyo bazen çalışmıyo n8 dede aynı sürüm var ve hiçbir sorun yok sizce napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
Kardeşim mutlaka hard format atıp depoyu ve hafıza kartını biçimlendirmelisin, eğer yapmamışsan böyle hata alman normaldir...
thanks you very much!!!
Are you read and try apps smart controller? it's very good I was try cfw 603 in top, it's good, I like it
ok. Use good-bye

Güncelleme gelecek mi?Gelecekse bekliyim yüklemek için Tamam üstteki yorum gözden kaçmış

Arkadaşlar, Hangi Cfw de gördüm bilmiyorum ancak bir tanesinde Ekran Döndürme özelliği kapatıldığında bile, Galeri deki resimlerin dönmesine izin veriliyordu! Bilen Var mı acaba

Konu Sahibi
Arkadaşlar, Hangi Cfw de gördüm bilmiyorum ancak bir tanesinde Ekran Döndürme özelliği kapatıldığında bile, Galeri deki resimlerin dönmesine izin veriliyordu! Bilen Var mı acaba
konu açarak sor, böyle yaparak konunun dağılmasına neden oluyor