haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
resim çekip gösterirmisin o zaman anlarım daha iyihocam yeni yazılımda maillerin birçoğunda (hepsinde olmuyor) türkçe karakter sorunu var bende. yeni modlar dan biri mail de sorun yaratmış olabilir mi? Önceki yaptığında bu sorun yoktu.
resim çekip gösterirmisin o zaman anlarım daha iyi
öyle bir hata yok buyur benden bakEkran resmini çektim hocam.
kalkmaz o... zaten birkez çıkıyor devamlı çıkmıyorkimüzik çalar a hoşgeldiniz yazısını flashsiz kaldırabilirmi yim acaba
belle refresh üzerine kurulmuştur... sende biliyosunki burdaki yazılımlar ofw değil cfw dir.. fp2 olması benim çıkardığım fp2 dir... yeni güncellemede fp3 olucaktırbu refresh değil mi fp2 nasıl oluyor
belle refresh üzerine kurulmuştur... sende biliyosunki burdaki yazılımlar ofw değil cfw dir.. fp2 olması benim çıkardığım fp2 dir... yeni güncellemede fp3 olucaktır
rica eederim şimdiden sanada kolay gelsin
anladım sağolasın daha refreshe geçmedim bu gün yarın geçerim galiba
Flashladım ama bu fp2 nin kaydırmalı kilit ekranı niye yok? Onun haricinde bir eksiğini görmedim şuan...
sosyal uygulaması çalışmıyor...
Bu cfw deki avkonu nasıl kaldırabilirim?
modlar bölümündeki herhangi bir avkonu coreye at değişir.. orjinalini istiyorsan ofwden avkon2 çek bu cfw ye aktar tamamdır...
Ama ben tamamen avkondan kurtulmak istiyorum nasıl olcak??
yok artık... o dediğin olmaz... sen eşyalarını giymeden dışarı çıkabiliyonmu..? avkondada yazılımın giysileri var gibi düşün
hocam vallahi bende orjinal beyaz halini özledim ne yalan söyleyeyimbir de şu bayramdan önce güncelleme yayınlasan görsel olarak değiştirilmiş biliyorum daha çok erken oldu ama çabuk sıkılan bir yapım var
Şimdi flasladım şimdilik sorun yok ama görseller çok hoş eline sağlık güzel ve stabil olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?