haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam kardeşim. Rica ederim güle güle kullan...Yeniden flashladım
Bu arada ellerine sağlık uzun zamandır kullanıyorum biedemediydim.
Nokia cooker ile ROfs2 / private / 10202be9 / 10281872.txt bunu çekip aktar tamamdır...hakan abi video çekme dosyalarında duzenleme yapmışin sanırım boyutu çok oluyo resim çekme bolumu aynı kalsa da sadece video çekme dosyalarını orjinal yazılım dosyası ile değiştirmek istesem tam olarak nasıl yaparım nerdedir hangi klasorden hangi dosyaları alıcam?
evetbunu yapınca sadece video çekme orjinal haline gelcek resim çekme senin yaptığın gibi kalcak demi?
rofs2de aynı yerde zaten 10282F0F.txtsağolun abicim.bir de hani ekran sensorü var ya yan yatırınca ekran da yan yatıyor işte onu da orjinal yapabilmem için hangi klasör den hangi dosyaları değiştircem?
çok sağolun ya Allah razı olsunrofs2de aynı yerde zaten 10282F0F.txt
Rica ederimçok sağolun ya Allah razı olsun
dead oluyor telefon. phoenix i kaldırmadan tekrardan kur dene...ben 2ciye flashlamayı yapamadım yahu bataryayı cıkarıp takın tekrar deneyın diyo neden anlamadım neyse böyle kullanırım artık umarım bi sıkıntı çıkmaz ileriki zamanlarda
yani programı tekrarmı yüklüyeyim pc ye kurulu şeklini silmedendead oluyor telefon. phoenix i kaldırmadan tekrardan kur dene...
bende oyle bisey olmadi sana denk gelmis
Hayır öyle bir özellik yok... 25 gün bir makinenin çalışması Nokia nın ne kadar kaliteli bir donanıma sahip olduğunuda gösterirtelefonu açık bırakma testi yapıyorum demiştim hatırlarsantam 25 gün dayandı..en ufak bir kasma da yapmadı..ortalama 110mb ram ile kullandım c6-01i yanlız dün saat tam 18de restart atmış kendi kendine tam saatte atması dikkatimi çekti.zamanlayıcı falan Mı koydun belli bir süre kullanımdan sonra restart atsın diye? Yoksa bana mı denk geldi.
evetyani programı tekrarmı yüklüyeyim pc ye kurulu şeklini silmeden
Hayır öyle bir özellik yok... 25 gün bir makinenin çalışması Nokia nın ne kadar kaliteli bir donanıma sahip olduğunuda gösterir
evet
Kendin modlama yapmışsan eğer orjinaline çevirmiş olabilirsin. ben arka plandaki uygulamaların hepsini kapattım çalışmaması gerek...aynen..sanmıyorum android'i bu kadar uzun süre resetlemeden kullanabilesinen sonunda dayanamadı kendi resetledi zaten yanlız 22. günden itibaren arka plandaki saat,rehber,mesajlar,işlem kaydı kapanmamaya başladı.menüye girdiğimde hep yanında açık işareti duruyordu.mecbur appstop ile kapatıyordum.normal midir? yoksa içindeki ram modunun bir özelliği mi?
bir yerde hata yapmış olmalısın. sensör dosyası ohakan abi 10282F0F.txt bunu değiştir sensor orjinal haline gelir demiştin değiştirdim ama olmamış neden acaba ?
Kendin modlama yapmışsan eğer orjinaline çevirmiş olabilirsin. ben arka plandaki uygulamaların hepsini kapattım çalışmaması gerek...
bir yerde hata yapmış olmalısın. sensör dosyası o
hiçbir yerde modlama yapmadım da önemli değil o kadar 25 gün açık kalmış o kadar sapıtma payı olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?