Evols™ [26.06.2013]

merhabalar
ben denedim ama beceremedim. nerede hata yaptığımı ya da neden olmadığını, aynı sorun ile karşılaşıp çözevler var ise cevap yazarlarsa sevinirim. telefonum c6-01 hackli yaptığım adımlar şöyle
"Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım" konusundan indirim yükledim
bu konudan da
indirdim dosyaları çıkartıp yazıldığı gibi RM-718 bir klasör içinde gerekli yere kopyaladım
proğrama telefonu gösterip yüklemek için yazılım yükle dediğimde başalıyor ve dosyalar taranıyor diye yazarken telefon kendiliğinden kapanıyor. bir kaç kere denedim.
aynı şekilde hepsinde kapandı.
bir fikri olan var ise yazrım ederse şimdiden teşekkür ederim.

batarya modu diyorsun da onu bilmiyordum bu cfw de olduğunu.oyunlarla da ilgim olmadığı için bilemiyorum açıkçası

Konu Sahibi
Sen çok şeyler yüklemişsin kesin... En iyisi cfw sıfırdan kur....
ya ben yedekten falan bahsetmedim ki yedek aldım demedim yani peki OFW yi yüklemek için ne kullancam refurbish mi sw reset mi yapayım?
Farketmez sana kalmış.. İstediğin seçenek ile flaşhlayabilirsin...
ben biçimlendirme de yaptım sorun telde değil ya cfwdeki batarya modu yüzünden bence o moddan önce oyunlarda sıkıntı yoktu
Bende arada oyun oynuyorum ama oyunlarda kasma yok maalesef... sende hangi oyunda kasma var... Kullandığın işletim sitemi nedir...

Tepkiler: darklife123 ve MaxipmaN
ilk günden beri kullanıyorum gerçekten hakan daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Yok be abi öyle fazladan birşey kurmadım ben gereksiz program bile tutmam telefonda ama sen öyle diyorsan yeniden kurarım ne yapalım sağolasın yinede

Konu Sahibi
Windows 7 32 bit işletim sistemi kullanıyorum.
telefonumda orjinal yazılım var son sürüm
Windows7lerde generic hatası oluşabiliyor. Windows8 li bir pc de flaşh atma imkanın varsa onda dene. İstersende team viewerdan ben yapayım belki bir yerde eksik yapıyorsundur generic sorunu yoktur...

Tepkiler: darklife123

ferruh91

Üye
hakan hocam yazılım için teşekkür ederim eline sağlık.Dün kurdum yazılımı önceden
DustoJniK Nokia C7 vardı sizin yazılımı kurarken hafıza kartını formatladım ama teli zaten formatlıyor diye ellemedim ama sw reset teli tam formatlamıyormuş sizce bi sorun olurmu tekrardan yazılım atmama gerek varmı ?

Konu Sahibi
Yükleme talimatlarını dikkata almanız gerek. Aksine sw reset ile tam sıfırlanır ama sende bir sorun oluşmuş demekki... Eğer cfw de hata yoksa ve yazılım düzgünce çalışıyorsa tekrardan yazılımı atmana gerek yoktur...

ferruh91

Üye
depo klasöründeki fotolar falan silinmemiş sadece hocam bide bildirimler tarafında bi acayip simge var cözemedim 3g wiget ini açıp kapayınca bide wifi simgesi acık kalıyo herhalde tel arkadaşımdada ondan tam olarak kurcalayamadım sizce hata varmı?

Konu Sahibi
depo silinmez zaten... cihaz elime olmadığı için bir şey diyemem. hat yoksa yoktur. oluna atar terardan

-Hokage-

Üye
Evolsun üstünde oynadıgımdan zatrn max. Derecede yuksekti

Windows7lerde generic hatası oluşabiliyor. Windows8 li bir pc de flaşh atma imkanın varsa onda dene. İstersende team viewerdan ben yapayım belki bir yerde eksik yapıyorsundur generic sorunu yoktur...

olabilir dostum bugün Phoenix i açtığımda hata verdi silip tekrar denedim ama önce test ekranı geliyor telefonda biraz bekledikten sonra yine aynı şekilde telefon kapanıyor bağlantı gittiği için de sanırım hata veriyor biraz daha bekleyim artık win 8 li bir bilgisayar çevremde yok şimdilik.
bu arada ilgin için teşekkür ederim.