Makale_Helvetia
Üye
Doğrudur ondan olur...htc windows saat widget kurdum zaten çıkmadı ekranda.büyük ihtimal ondandır.şimdi sorun yok.sildim.ekranları da yeniden düzenliyorum.
Kimi widgetlerin çalışması ve telefondan tam kalkması için bekleme ekranının ön izlemesinin silinmesi gerek. herhalde widget yapımcısı böyle bir şey yapmıştır. widgeti kaldırdığın zaman sıfırlıyor bekleme ekranı ayarlarını...sildim sorun yok şimdipeki sorayım neden böyle yapar? yani ekranları resetler?
Yorumun için teşekkürler... Evet evols hızlıdırGecenin bu saatinde evolsu kurmayı bitirdim gerçekten sistemi çok hızlandırıyo bunu gördüm çok teşekkürlerözellikle ekranın dönüş hızına hayran kaldım
Kimi widgetlerin çalışması ve telefondan tam kalkması için bekleme ekranının ön izlemesinin silinmesi gerek. herhalde widget yapımcısı böyle bir şey yapmıştır. widgeti kaldırdığın zaman sıfırlıyor bekleme ekranı ayaralrını..sildim sorun yok şimdipeki sorayım neden böyle yapar? yani ekranları resetler?
Yorumun için teşekkürler... Evet evols hızlıdırGecenin bu saatinde evolsu kurmayı bitirdim gerçekten sistemi çok hızlandırıyo bunu gördüm çok teşekkürlerözellikle ekranın dönüş hızına hayran kaldım
anladımilk defa rastlıyorum böyle birşeye.
üzerine katacak bir şey bulamıyorum... Belki 2014 de gelebilir güncelleme oda belkiHakan hocam bayadır takip edemedim konuyu tatil dolayısıyla. Merak ettiğim bir konu var, hani hiç esinti yapmadı mı sağdan sağdan bi güncelleme daha yapayım diye
Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşimoyunlar son iki güncellemedir kasıyor hocam
cevap yazdım sana... 3g düzeltmesi güncellemesini kaldır...
abi şu tepedeki simge alıcı gibi olan mobil veri ve wifi kapalıyken gelmeye başladı geçen gün sormuştum resim at demiştinikisi birden kapalıyken o simge çıkmaya başladı yada herhangi birine bağlı değilkende o çıkıyor. Bi ara 3g aç kapat widgetini oynadım ondan sonra oldu galiba daha önce yoktu nasıl düzelir bu ?
üzerine katacak bir şey bulamıyorum... Belki 2014 de gelebilir güncelleme oda belki
Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşim
üzerine katacak bir şey bulamıyorum... Belki 2014 de gelebilir güncelleme oda belki
Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşim
Güncellemelerden 3g düzeltmesini yüklemedin mi?görmedim abi cevap yazdığını ya resim ekle deyince ona yoğunlaştımo dediğin güncellemeyi nerden kaldıracağım abi güncellemelerden mi hiç denk gelmedim ki telefonda öyle bir şeye
Baştan söyleseydin yedek geri yüklediğini kısadan sorunu çözecektik...telefonda sıkıntı yok dügün çalışıyor flashtan önce de kasıyordu gt racing falan önceden yağ gibi kayardı eski evolslarda mayıs zamanlarında
Güncellemelerden 3g düzeltmesini yüklemedin mi?
Baştan söyleseydin yedek geri yüklediğini kısadan sorunu çözecektik...Yedekte geri yüklemede olmaz. Temiz bir sistemle kullanmaya başlamalısın ki herşey sorunsuz çalışsın... Yedek geri yükleme ilede eski sistemden dosyalar geri gelir...
ee yedek dosyası hata yapıyor demişsin... neyse artık sorun olmaması güzelben cfw denemiştim sevmedim tekrar bune döndüm hard attım biçimlendirdim sw reset ile kurdum yedekleme falan yapmadım
ya ben yedekten falan bahsetmedim kiee yedek dosyası hata yapıyor demişsin... neyse artık sorun olmaması güzel
temiz kurulum hard format hafıza kartı format ve sw reset değil mi var mı başka birşey?onu bana söyledi arkadaşımızevet temizden kurmak gerekiyormuş şimdi sıfır sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?