Evols™ [26.06.2013]

htc windows saat widget kurdum zaten çıkmadı ekranda.büyük ihtimal ondandır.şimdi sorun yok.sildim.ekranları da yeniden düzenliyorum.

sildim sorun yok şimdi peki sorayım neden böyle yapar? yani ekranları resetler?

Gecenin bu saatinde evolsu kurmayı bitirdim gerçekten sistemi çok hızlandırıyo bunu gördüm çok teşekkürler özellikle ekranın dönüş hızına hayran kaldım

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Kimi widgetlerin çalışması ve telefondan tam kalkması için bekleme ekranının ön izlemesinin silinmesi gerek. herhalde widget yapımcısı böyle bir şey yapmıştır. widgeti kaldırdığın zaman sıfırlıyor bekleme ekranı ayarlarını...
Gecenin bu saatinde evolsu kurmayı bitirdim gerçekten sistemi çok hızlandırıyo bunu gördüm çok teşekkürler özellikle ekranın dönüş hızına hayran kaldım
Yorumun için teşekkürler... Evet evols hızlıdır Güle güle kullan kardeş...

Konu Sahibi
Kimi widgetlerin çalışması ve telefondan tam kalkması için bekleme ekranının ön izlemesinin silinmesi gerek. herhalde widget yapımcısı böyle bir şey yapmıştır. widgeti kaldırdığın zaman sıfırlıyor bekleme ekranı ayaralrını..
Yorumun için teşekkürler... Evet evols hızlıdır Güle güle kullan kardeş...

vahcet12

Üye
Hakan hocam bayadır takip edemedim konuyu tatil dolayısıyla. Merak ettiğim bir konu var, hani hiç esinti yapmadı mı sağdan sağdan bi güncelleme daha yapayım diye

MaxipmaN

Üye
oyunlar son iki güncellemedir kasıyor hocam

abi şu tepedeki simge alıcı gibi olan mobil veri ve wifi kapalıyken gelmeye başladı geçen gün sormuştum resim at demiştin ikisi birden kapalıyken o simge çıkmaya başladı yada herhangi birine bağlı değilkende o çıkıyor. Bi ara 3g aç kapat widgetini oynadım ondan sonra oldu galiba daha önce yoktu nasıl düzelir bu ?

Konu Sahibi
anladım ilk defa rastlıyorum böyle birşeye.

Hakan hocam bayadır takip edemedim konuyu tatil dolayısıyla. Merak ettiğim bir konu var, hani hiç esinti yapmadı mı sağdan sağdan bi güncelleme daha yapayım diye
üzerine katacak bir şey bulamıyorum... Belki 2014 de gelebilir güncelleme oda belki
oyunlar son iki güncellemedir kasıyor hocam
Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşim cevap yazdım sana... 3g düzeltmesi güncellemesini kaldır...

üzerine katacak bir şey bulamıyorum... Belki 2014 de gelebilir güncelleme oda belki
Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşim
cevap yazdım sana... 3g düzeltmesi güncellemesini kaldır...

görmedim abi cevap yazdığını ya resim ekle deyince ona yoğunlaştım o dediğin güncellemeyi nerden kaldıracağım abi güncellemelerden mi hiç denk gelmedim ki telefonda öyle bir şeye

bu arada widgetlerde sorun yokmuş dediğin gibi..benim yedek dosyası hata yapıyormuş.baştan format attım ayarları sıfırdan yaptım bütün widgetler çalışıyor

MaxipmaN

Üye

Tekrardan kur... Kasma filan yok sisteminde hata oluşmuştur kardeşim
cevap yazdım sana... 3g düzeltmesi güncellemesini kaldır...

telefonda sıkıntı yok dügün çalışıyor flashtan önce de kasıyordu gt racing falan önceden yağ gibi kayardı eski evolslarda mayıs zamanlarında

Konu Sahibi
görmedim abi cevap yazdığını ya resim ekle deyince ona yoğunlaştım o dediğin güncellemeyi nerden kaldıracağım abi güncellemelerden mi hiç denk gelmedim ki telefonda öyle bir şeye
Güncellemelerden 3g düzeltmesini yüklemedin mi?
telefonda sıkıntı yok dügün çalışıyor flashtan önce de kasıyordu gt racing falan önceden yağ gibi kayardı eski evolslarda mayıs zamanlarında
Baştan söyleseydin yedek geri yüklediğini kısadan sorunu çözecektik... Yedekte geri yüklemede olmaz. Temiz bir sistemle kullanmaya başlamalısın ki herşey sorunsuz çalışsın... Yedek geri yükleme ilede eski sistemden dosyalar geri gelir...

MaxipmaN

Üye

ben cfw denemiştim sevmedim tekrar bune döndüm hard attım biçimlendirdim sw reset ile kurdum yedekleme falan yapmadım

yok abi 3g düzeltmesi yüklemedim . Yani uygulama yöneticisinde falan falanda gözükmüyo öyle bi anda geldi o simge gitmedi bi daha

abi bide maximod yükledim geri kaldırdım ama evolsun orjinal mesaj baloncukları gitti onlar orjinale gömülü değilmiydi anlamadım ben nasıl geri getirebiliriz

onu bana söyledi arkadaşımız evet temizden kurmak gerekiyormuş şimdi sıfır sorun

Tepkiler: MaxipmaN