haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler. Dosyaları karıştırmadığından emin misin ve üzerinde modlama yapmadan benim verdiğim dosyalarla flaşhla. N8 çok kişi kurdu yazılımı sendede sorun olmaması gerek...N8 Kullanıyorum . Dediğiniz gibi Depo Hafızasını biçimlendirdim . İşletim sistemim Win8 . Bunu söylüyorum çünki okumadan yazmadım arkadaş Win7 de denemiş olmamış o yüzden . Yazılım sıfırla seçeneğiyle yani bende SW Reset ile denedim . Erasing User Data dan sonra error verip kapattı teli açılmamıştı . Bende kurtuluş abinin cfw si ile düzeltip Xeon a geçtim şimdilik . bidaha denemeyede çekiniyorum yine deap olur diye . daha öncede win7 de denemiştim ama benim tel evolsa karşı çıkıyor nedenseEmeğine sağlık yinede .
rica ederim güle güle kullan. Güncellemeyi yüklemeyi denedin mi?geç de olsa evols'u denedim..eline sağlık çok güzel olmuş.sıfır hata bir sistemyanlız yeni ev ekranı widgetlerini eklediğin için güncellemelerde sürekli çıkıyor.onu görünmez yapabilir miyim?
widgetlerin hepsi çalışıyor. sende sorun var, daha doğrusu evols düzgün kurulmamış...yüklemedim ama üzerine yazıyor galiba.denerim bugün.bazi widgetleri de çalıştıramadim windows 7 clock widget çalışmıyor Mesela.ekranda dönüp Duruyor.
Çıkmaz, atabilirsin kardeşim10282edc
200159ed
popupclockdefault
Bu dosyaları C7 için OFW den çekmiştim. Arkadaşın C6 yada aynı deişiklikleri yapıcam ama bunları atsam sorun cıkarır mı ? Onunkileride C6 OFW den mi çekmeliyim yoksa fark etmez mi ? Birde yerleri nerelerdi bunların hatırlayamıyotum
widgetlerin hepsi çalışıyor. sende sorun var, daha doğrusu evols düzgün kurulmamış...
Çıkmaz, atabilirsin kardeşim
sis ini bul widgeti siscontets ile parçala aynılarını bakıp sil. core ve rofs2 boyutunu Nokia cooker ile artırabilirsin. anlatım yaptım sitede, biraz araştırma ile bulabilirsin ve hiç bir şey silmene gerek kalmayacaktırhallettim.Son olarak corede yer kalmadı bende havadurumlu saat widgetinin resmlerinden olusan bi klasör vardı onu sildim.Daha yüklemedim ama widget duracaktır heralde telefonda.Onun kalan dosyalarını nerden bulup silebilirim ? Hiç yüklenmemiş gibi olsa iyi olur
tuhaf bir durum... anlatılanları yaptıysan aklıma başka çözüm yoluda gelmiyoryoo aynen anlatıldığı gibi yükledim valla wph widget ve hesap makinesi widget'i çalışmıyor. telefon c6-01
Teşekkürler yorumun için. Rica ederim güle güle kullanTeşekkürler 3 gündür kullanıcısıyım.
Zannetmiyorum olacağına... Yaren_Dede ye sor istersen oda kullanıyor...diğer c6-01 kullananlar da yanıtlarsa anlarız sorun bende mi yoksa genel bir durum mu
yok hayır herhangi bir modlama yapmadım . ama birdaha deniyeceğim birazdan sırf emin olmak içinTeşekkürler. Dosyaları karıştırmadığından emin misin ve üzerinde modlama yapmadan benim verdiğim dosyalarla flaşhla. N8 çok kişi kurdu yazılımı sendede sorun olmaması gerek...
Sorununun kalmadığına sevindim. Rica ederim güle güle kullanyok hayır herhangi bir modlama yapmadım . ama birdaha deniyeceğim birazdan sırf emin olmak için
Herhangi bir değişiklik olmadan birdaha aynı şekilde flashladım fakat sürücüleri tekarar yükleyerek . Bu sefer açılmayı başardıTeşekkürler .
tamam o zamanolmasa da sorun değil kullanmıyorum zatenama gene de bi danışayım kendisine
Zevklerle renkler tartışılmaz ama denemekle bir şey kaybetmezsin. Beğenmezsen ofw e tekrrar dönüş yapabilirsin. Hafıza kartı biçimlendirici uygulamalara gerek yok. ilk önce hafıza kartını sonra depoyu biçimlendir hard format at yazılımı yükle tamamdır...ben 701 kullanıcısıyım bu cwfnin adını forum da çok duyuyorum girip bi bakıyım dedim görsel olarak güzel görünüyo ancak yüklemelimiyim karar vermedim 701 kullanan arkadaşlar tavsiye edeiyolar mı? birde hafıza karını biçimlendirebileceğim bir program önerirmisiniz
kurduğun bir uygulama etki ede bilir. Bir ara bende bir uygulama kurmuştum (hatırlamıyorum hangi uygulamaydı) ve sıfırlanmıştı. Muhtemelen sendede aynısı olmuştur...ilginçtir ama telefonu kapa aç yaptım giriş ekranlarım sıfırlanmış olarak geldi karşıma.anlamadım neden oldu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?