achambo Üye yaren_dede' Alıntı: flasha gerek yok c ye salla restart at tamamdır Genişletmek için tıkla ... eski hesapla sorun yok yazmışım zaten
yaren_dede' Alıntı: flasha gerek yok c ye salla restart at tamamdır Genişletmek için tıkla ... eski hesapla sorun yok yazmışım zaten
MaxipmaN Üye haqanguven' Alıntı: ben hala göremedim o işareti... resmi paintle düzenleyip gösterirmisin... site neydi unuttum ya - - - Eklendi - - - sound genişletme uygulandı daha iyi Genişletmek için tıkla ... yorum burda dolby sorumun cevabı gerçi benim işime geldi sıkıntı yok
haqanguven' Alıntı: ben hala göremedim o işareti... resmi paintle düzenleyip gösterirmisin... site neydi unuttum ya - - - Eklendi - - - sound genişletme uygulandı daha iyi Genişletmek için tıkla ... yorum burda dolby sorumun cevabı gerçi benim işime geldi sıkıntı yok
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: abi acelemyok beklerim Genişletmek için tıkla ... radyonun minisi nasıl oluyor?
anil41kocaeli' Alıntı: abi acelemyok beklerim Genişletmek için tıkla ... radyonun minisi nasıl oluyor?
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: bana lazım o Genişletmek için tıkla ... neyse ben karışmıyayım yoksa 20-30 yorumda sorumun cevabını alamayacağım
anil41kocaeli' Alıntı: bana lazım o Genişletmek için tıkla ... neyse ben karışmıyayım yoksa 20-30 yorumda sorumun cevabını alamayacağım
haqanguven Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: yorum burda dolby sorumun cevabı gerçi benim işime geldi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Dolby kaldırdım demedim ama Dolby var ben biliyorum ayrıca sounds genişletme yapıldı yazılımda
MaxipmaN' Alıntı: yorum burda dolby sorumun cevabı gerçi benim işime geldi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Dolby kaldırdım demedim ama Dolby var ben biliyorum ayrıca sounds genişletme yapıldı yazılımda
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi bi ara yaparsın degilmi dinlenince Genişletmek için tıkla ... anıl ne yapacaksın onu ya zaten küçük radyo widgeti...
anil41kocaeli' Alıntı: abi bi ara yaparsın degilmi dinlenince Genişletmek için tıkla ... anıl ne yapacaksın onu ya zaten küçük radyo widgeti...
MaxipmaN Üye haqanguven' Alıntı: Dolby kaldırdım demedim ama Dolby var ben biliyorum ayrıca sounds genişletme yapıldı yazılımda Genişletmek için tıkla ... anladım ben flash atmaya gidiyorum
haqanguven' Alıntı: Dolby kaldırdım demedim ama Dolby var ben biliyorum ayrıca sounds genişletme yapıldı yazılımda Genişletmek için tıkla ... anladım ben flash atmaya gidiyorum
haqanguven Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: anladım ben flash atmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: olsun istiyorum ama acelem yok Genişletmek için tıkla ... yapamam anıl...
achambo Üye arslanla' Alıntı: abi dolby i unutmuşsun yaa... - - - Eklendi - - - abi dolby i unutmuşsun yaa... Genişletmek için tıkla ... tekrar flash gerek - - - Eklendi - - - atınca sorun çıktı
arslanla' Alıntı: abi dolby i unutmuşsun yaa... - - - Eklendi - - - abi dolby i unutmuşsun yaa... Genişletmek için tıkla ... tekrar flash gerek - - - Eklendi - - - atınca sorun çıktı
achambo Üye hakan abi bunu anlamadım "PRİVATE&RESOUCE=ROFS2-SYS=CORE" - - - Eklendi - - - anladım şimdi - - - Eklendi - - - private ve resource rofs2 ye sys core a atılacak - - - Eklendi - - - abi gps 20 sn de konum buluyo - - - Eklendi - - - abi dolby 3 mb mı? - - - Eklendi - - - doğru dosyadır inş
hakan abi bunu anlamadım "PRİVATE&RESOUCE=ROFS2-SYS=CORE" - - - Eklendi - - - anladım şimdi - - - Eklendi - - - private ve resource rofs2 ye sys core a atılacak - - - Eklendi - - - abi gps 20 sn de konum buluyo - - - Eklendi - - - abi dolby 3 mb mı? - - - Eklendi - - - doğru dosyadır inş
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: hakan abi bunu anlamadım "PRİVATE&RESOUCE=ROFS2-SYS=CORE" - - - Eklendi - - - anladım şimdi - - - Eklendi - - - private ve resource rofs2 ye sys core a atılacak - - - Eklendi - - - abi gps 20 sn de konum buluyo - - - Eklendi - - - abi dolby 3 mb mı? - - - Eklendi - - - doğru dosyadır inş Genişletmek için tıkla ... evet 3 mb - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: abi dolby i unutmuşsun yaa... - - - Eklendi - - - abi dolby i unutmuşsun yaa... Genişletmek için tıkla ... bakalım 1. nesil linkleri daha sonra belki yenilerim. söz vermiyorum ama şuan olmaz kafa kalmadı bende
achambo' Alıntı: hakan abi bunu anlamadım "PRİVATE&RESOUCE=ROFS2-SYS=CORE" - - - Eklendi - - - anladım şimdi - - - Eklendi - - - private ve resource rofs2 ye sys core a atılacak - - - Eklendi - - - abi gps 20 sn de konum buluyo - - - Eklendi - - - abi dolby 3 mb mı? - - - Eklendi - - - doğru dosyadır inş Genişletmek için tıkla ... evet 3 mb - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: abi dolby i unutmuşsun yaa... - - - Eklendi - - - abi dolby i unutmuşsun yaa... Genişletmek için tıkla ... bakalım 1. nesil linkleri daha sonra belki yenilerim. söz vermiyorum ama şuan olmaz kafa kalmadı bende