Evols™ [26.06.2013]

Konu Sahibi
ben boşu boşuna yenilemedim linki... düzeltildi o hata sen indirdinmi yeni linki

- - - Eklendi - - -

son olarak kilit tuşunda titreşim için ne yapıyorduk hakan unuttum da

kilit tuşuna titreşimimi ekleyeceksin

- - - Eklendi - - -

Abi artık çok geç çoğu ayarı yaptım bir dahaki sefere inşallah tekrardan teşekkür ederim

hayırlısı artık. güle güle kullan kardeşim

tupyupp

Üye
Hakan abi evet indirdim.Öncekinde maximum 8 megapixel vardı şimdi indirdim yenisini flash attım baktım 9 ve 12 megapixel var ama 12 megapixel de sadece 4:3 seçeneği var 16:9 olmadığı için ekran tam dolmuyor

evet hakan. alışmışım öyle, şimdi bir garip geliyor inanır mısın

Yalnız benden tavsiye tema efektlerini kapatın açıkken menü acayip kasıyor

Hakan abi evet indirdim.Öncekinde maximum 8 megapixel vardı şimdi indirdim yenisini flash attım baktım 9 ve 12 megapixel var ama 12 megapixel de sadece 4:3 seçeneği var 16:9 olmadığı için ekran tam dolmuyor
12mp de zaten 16:9 yoktu ki.

Konu Sahibi
evet hakan. alışmışım öyle, şimdi bir garip geliyor inanır mısın

ofw den çek dfs7x92_keylock.rul... nereye atacağını biliyorsundur umarım bilmiyorsan, bilmiyorum demen yeterli

- - - Eklendi - - -

12mp de zaten 16:9 yoktu ki.
düzeldi dimi kamera kardeşim

- - - Eklendi - - -

yoktu zaten diyen var, n8 im yokya akşam akşam iyi yedin beni

Hakan ben şimdi indirip tekrar flash atacam,sen düzelttim diyorsan öyledir mutlaka

tupyupp

Üye
Abi bende yanılıyor olabilirim şimdi eski evols u flashlıyorum bakıp söyleyeceğim yorduysam özür dilerim.

OPC

Üye
Hemen yüklüyorum yeni yazılımı abi bu arada c6larda %90 da takılma sorunu devam ediyor mu

atacağım yeri biliyorum da ofw elimde yok malesef. google da da no vibration olanı var sadece sende varsa rica etsem

tupyupp

Üye
Abi eski evolsu kurdum onda da yokmuş otomatik ayar 9 megapixel olduğu için tammış.Özür dilerim

Konu Sahibi
Hemen yüklüyorum yeni yazılımı abi bu arada c6larda %90 da takılma sorunu devam ediyor mu

kimilerde oluyor kimilerde olmuyor bir çözemedik o sorunu...

- - - Eklendi - - -

Abi eski evolsu kurdum onda da yokmuş otomatik ayar 9 megapixel olduğu için tammış.Özür dilerim
önemli değil kardeşim

- - - Eklendi - - -

atacağım yeri biliyorum da ofw elimde yok malesef. google da da no vibration olanı var sadece sende varsa rica etsem

bendede yok olan bir cfw den çek

Bence o cfw den kaynaklanan bir hata değil

ARKADAŞLAR! ELİNDE OFW OLAN BİRİ VARSA BANA dfs7x92_keylock.rul DOSYASINI VEREBİLİR Mİ ACABA? ADRES YOLU: PRIVATE\10282BC4\RULES. BOYUTU 1KB CİVARI OLMASI GEREKİYOR