Evols™ [26.06.2013]

tupyupp

Üye
Abi bu rompatcher ne ise yarıyor açtım hoparlör ve kulaklık sesini artırma diyor onları yapınca artıyor mu birde bir zararı olur mu hoparlör patlar falan

Konu Sahibi
Abi bu rompatcher ne ise yarıyor açtım hoparlör ve kulaklık sesini artırma diyor onları yapınca artıyor mu birde bir zararı olur mu hoparlör patlar falan
sistem dosylarına erişimini sağlıyor. olmaz zarar olsa vermezdim...

Sonuçta siz anladığım kadarı ile emre koçtan daha yüksek rütbelisiniz ve symbian developers gibi platformlarda adınızı gördüm. Sizin yazılımınızın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Konu Sahibi
Kıyaslama yapmayalım herkes bişeyler yapma çabasında sonuçta... Dediğim gibi kurup kendiniz karar verseniz daha iyidir, zaten cfwlerim kötü olsaydı hem v5 bölümünde hemde S^3 bölümünde sabit konular olmazlardı

tupyupp

Üye
Abi mesaj balonlarında bir değişiklik var mı? Ve cfw de görsellik olarak ne gibi değişiklikler oldu?

Cfw nizin C: boş hafızası ne kadardır.Kullanılan ram miktarı ne kadardır.

Konu Sahibi
Cfw nizin C: boş hafızası ne kadardır.Kullanılan ram miktarı ne kadardır.
n8 telefonum olmadığı için onlara bakma şansım yok ama kullananlar söylerler.. C hafızası artırıldı orjinalinden çok çok yüksektir...

Hakan kardeşim ilk sayfada yazan cfw özellikleri yayınlanacak olan güncellemeye ait dimi.

arslanla

Üye
son 3 gün hadi hayırlısı

Tepkiler: achambo