vahcet12 Üye Yahu internete baktım ama anlamadım bu fp1 fp2 nedir c6-01 hangisidir Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demi
Yahu internete baktım ama anlamadım bu fp1 fp2 nedir c6-01 hangisidir Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demi
haqanguven Üye Konu Sahibi vahcet12' Alıntı: Yahu internete baktım ama anlamadım bu fp1 fp2 nedir c6-01 hangisidir Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demi Genişletmek için tıkla ... C6 1. nesildir fp ile alakası yoktur. fp 2. nesil cihazlara çıkan yazılımdır. yani c6 refresh nasılsa 2. nesil cihazlardada fp1 fp2 vardır
vahcet12' Alıntı: Yahu internete baktım ama anlamadım bu fp1 fp2 nedir c6-01 hangisidir Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demi Genişletmek için tıkla ... C6 1. nesildir fp ile alakası yoktur. fp 2. nesil cihazlara çıkan yazılımdır. yani c6 refresh nasılsa 2. nesil cihazlardada fp1 fp2 vardır
haqanguven Üye Konu Sahibi Scuderia.' Alıntı: Hakan anna tarayıcıda durumlar ne olacak gibi umut varmı ? Genişletmek için tıkla ... evde değilim bakamıyorum şuan yarın bakmaya devam
Scuderia.' Alıntı: Hakan anna tarayıcıda durumlar ne olacak gibi umut varmı ? Genişletmek için tıkla ... evde değilim bakamıyorum şuan yarın bakmaya devam
vahcet12 Üye haqanguven' Alıntı: C6 1. nesildir fp ile alakası yoktur. fp 2. nesil cihazlara çıkan yazılımdır. yani c6 refresh nasılsa 2. nesil cihazlardada fp1 fp2 vardır Genişletmek için tıkla ... Açıklama için teşekkür ederim hocam. Görsel olarak pek bi farklılık göremedim alttaki tuşlar haricinde ama iyi birşey heralde
haqanguven' Alıntı: C6 1. nesildir fp ile alakası yoktur. fp 2. nesil cihazlara çıkan yazılımdır. yani c6 refresh nasılsa 2. nesil cihazlardada fp1 fp2 vardır Genişletmek için tıkla ... Açıklama için teşekkür ederim hocam. Görsel olarak pek bi farklılık göremedim alttaki tuşlar haricinde ama iyi birşey heralde
haqanguven Üye Konu Sahibi vahcet12' Alıntı: Açıklama için teşekkür ederim hocam. Görsel olarak pek bi farklılık göremedim alttaki tuşlar haricinde ama iyi birşey heralde Genişletmek için tıkla ... kamera klavye filan değişik... - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: hakan bugün bir gelişme var mı fp2 konusunda? Genişletmek için tıkla ... yok malesef
vahcet12' Alıntı: Açıklama için teşekkür ederim hocam. Görsel olarak pek bi farklılık göremedim alttaki tuşlar haricinde ama iyi birşey heralde Genişletmek için tıkla ... kamera klavye filan değişik... - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: hakan bugün bir gelişme var mı fp2 konusunda? Genişletmek için tıkla ... yok malesef
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: adam neyi portlamış acaba hiçbir şey çalışmıyo - - - Eklendi - - - qt portlamış mı acaba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. bekliyoruz bakalım
achambo' Alıntı: adam neyi portlamış acaba hiçbir şey çalışmıyo - - - Eklendi - - - qt portlamış mı acaba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. bekliyoruz bakalım
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi tarayıcı isı nasıl gidiyor olmuyosa tarayıcıyı kokten sil Genişletmek için tıkla ... olmuyor bıraktım... - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: niye silecek anıl dursun zararı yok Genişletmek için tıkla ... silmem....
anil41kocaeli' Alıntı: abi tarayıcı isı nasıl gidiyor olmuyosa tarayıcıyı kokten sil Genişletmek için tıkla ... olmuyor bıraktım... - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: niye silecek anıl dursun zararı yok Genişletmek için tıkla ... silmem....
achambo Üye haqanguven' Alıntı: olmuyor bıraktım... - - - Eklendi - - - silmem.... Genişletmek için tıkla ... abi belleninkini mi fixliyi mi kullanıcaz?
haqanguven' Alıntı: olmuyor bıraktım... - - - Eklendi - - - silmem.... Genişletmek için tıkla ... abi belleninkini mi fixliyi mi kullanıcaz?
Scuderia. Üye anil41kocaeli' Alıntı: boş yere duruyor silya Genişletmek için tıkla ... Kullananlar var mesela benim gibi facebook paketi oldumu başka tarayıcı olmuyor sadece nokianınkini kullanmak gerekiyor.Kullanan var kullanmayan var bence silmesi doğru olmaz.
anil41kocaeli' Alıntı: boş yere duruyor silya Genişletmek için tıkla ... Kullananlar var mesela benim gibi facebook paketi oldumu başka tarayıcı olmuyor sadece nokianınkini kullanmak gerekiyor.Kullanan var kullanmayan var bence silmesi doğru olmaz.
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: iyi ben onu kendim silerim Genişletmek için tıkla ... ben youtube için kullanıyom
anil41kocaeli' Alıntı: iyi ben onu kendim silerim Genişletmek için tıkla ... ben youtube için kullanıyom
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: abi belleninkini mi fixliyi mi kullanıcaz? Genişletmek için tıkla ... evet fix hala var cfw de
achambo' Alıntı: abi belleninkini mi fixliyi mi kullanıcaz? Genişletmek için tıkla ... evet fix hala var cfw de
achambo Üye abi klavye ve efekti sorucam son olarak çok oldu kusura bakma - - - Eklendi - - - abi tarayıcı twitterda çok seri diğer sitelerde de öyle olsa keşke
abi klavye ve efekti sorucam son olarak çok oldu kusura bakma - - - Eklendi - - - abi tarayıcı twitterda çok seri diğer sitelerde de öyle olsa keşke
Scuderia. Üye Facebooktada gayet memnunum ben fixli tarayıcıda herhangi bir sıkıntım olmuyor maxiceptede öyle..