tupyupp Üye Yok abi ben onu demiyorum bugün 603 de gördüm de fotoğrafı çektikten sonra son fotoğraf ufacık oluyor altta tıklayıp hemen geçiş yapılabiliyor
Yok abi ben onu demiyorum bugün 603 de gördüm de fotoğrafı çektikten sonra son fotoğraf ufacık oluyor altta tıklayıp hemen geçiş yapılabiliyor
haqanguven Üye Konu Sahibi tupyupp' Alıntı: Yok abi ben onu demiyorum bugün 603 de gördüm de fotoğrafı çektikten sonra son fotoğraf ufacık oluyor altta tıklayıp hemen geçiş yapılabiliyor Genişletmek için tıkla ... 2. nesilde gelişmiş qt var onlara bakıp bu olurmu olmazmı boşuna sormayın olsa zaten yaoardım. olmaz onlar 1.nesile. - - - Eklendi - - - Esendağlı' Alıntı: Hakan senin bu güncellemelerden nokia da biraz bişiyler kapsa ne güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Nokia bir güncelleme yayınlasa yeter onuda yapmıyor - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: bunda hata ne çıkacak acaba illa ki buluruz - - - Eklendi - - - abi sosyalin arızasının nedeni neymiş Genişletmek için tıkla ... ben hata filan göremedim. İngilizce dilsiz çalışmıyor
tupyupp' Alıntı: Yok abi ben onu demiyorum bugün 603 de gördüm de fotoğrafı çektikten sonra son fotoğraf ufacık oluyor altta tıklayıp hemen geçiş yapılabiliyor Genişletmek için tıkla ... 2. nesilde gelişmiş qt var onlara bakıp bu olurmu olmazmı boşuna sormayın olsa zaten yaoardım. olmaz onlar 1.nesile. - - - Eklendi - - - Esendağlı' Alıntı: Hakan senin bu güncellemelerden nokia da biraz bişiyler kapsa ne güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Nokia bir güncelleme yayınlasa yeter onuda yapmıyor - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: bunda hata ne çıkacak acaba illa ki buluruz - - - Eklendi - - - abi sosyalin arızasının nedeni neymiş Genişletmek için tıkla ... ben hata filan göremedim. İngilizce dilsiz çalışmıyor
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi c kaç mb olacak Genişletmek için tıkla ... c6 telefon elimde olmadığı için bişey diyemem ama yine yüksek olacak...
anil41kocaeli' Alıntı: abi c kaç mb olacak Genişletmek için tıkla ... c6 telefon elimde olmadığı için bişey diyemem ama yine yüksek olacak...
achambo Üye haqanguven' Alıntı: 2. nesilde gelişmiş qt var onlara bakıp bu olurmu olmazmı boşuna sormayın olsa zaten yaoardım. olmaz onlar 1.nesile. - - - Eklendi - - - Nokia bir güncelleme yayınlasa yeter onuda yapmıyor - - - Eklendi - - - ben hata filan göremedim. İngilizce dilsiz çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... o muymuş hata
haqanguven' Alıntı: 2. nesilde gelişmiş qt var onlara bakıp bu olurmu olmazmı boşuna sormayın olsa zaten yaoardım. olmaz onlar 1.nesile. - - - Eklendi - - - Nokia bir güncelleme yayınlasa yeter onuda yapmıyor - - - Eklendi - - - ben hata filan göremedim. İngilizce dilsiz çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... o muymuş hata
haqanguven Üye Konu Sahibi evet beyler müjdemi isterim... 1. nesillere fp2 port edilmiş kamera çalışmıyor bir kaç daha bug varmış... djraz çözmeye çalışıyor yakında dosyaları ve portlamayı anlatacakmış
evet beyler müjdemi isterim... 1. nesillere fp2 port edilmiş kamera çalışmıyor bir kaç daha bug varmış... djraz çözmeye çalışıyor yakında dosyaları ve portlamayı anlatacakmış
arslanla Üye oooo hakan 26 sına kadar sen de uğraş belki çözersin çok sevindim şimdi özellikle gelişmiş qt ve klavye için...
oooo hakan 26 sına kadar sen de uğraş belki çözersin çok sevindim şimdi özellikle gelişmiş qt ve klavye için...
haqanguven Üye Konu Sahibi tupyupp' Alıntı: Abi kaynak neresi?? Link varsa atar mısın? Kim port etmiş falan merak ettim Genişletmek için tıkla ... dm'den djraz - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: oooo hakan 26 sına kadar sen de uğraş belki çözersin çok sevindim şimdi özellikle gelişmiş qt ve klavye için... Genişletmek için tıkla ... bakalım ne sonuç alacak... - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: tarayıcı isi nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... olmuyor kilitleniyor telefon açılmıyor - - - Eklendi - - - k.esvat' Alıntı: Sevindim 1. Nesil kullanan arkadaşlar adına Genişletmek için tıkla ... eğer bu olursa aynı şekil 2.nesillerede refresh port edilebilir
tupyupp' Alıntı: Abi kaynak neresi?? Link varsa atar mısın? Kim port etmiş falan merak ettim Genişletmek için tıkla ... dm'den djraz - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: oooo hakan 26 sına kadar sen de uğraş belki çözersin çok sevindim şimdi özellikle gelişmiş qt ve klavye için... Genişletmek için tıkla ... bakalım ne sonuç alacak... - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: tarayıcı isi nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... olmuyor kilitleniyor telefon açılmıyor - - - Eklendi - - - k.esvat' Alıntı: Sevindim 1. Nesil kullanan arkadaşlar adına Genişletmek için tıkla ... eğer bu olursa aynı şekil 2.nesillerede refresh port edilebilir
Makale_Helvetia Üye açık uygulamalar ikonunu değiştirmek için svgz dosyasını nereye atıyoruz bulamadım
fsfsddased Üye siscontentsle temaya girip kaynak ekle bölümüne gir orda application open indiction gibi bişey olması lazım onunla değiştireceksin
siscontentsle temaya girip kaynak ekle bölümüne gir orda application open indiction gibi bişey olması lazım onunla değiştireceksin
Makale_Helvetia Üye k.esvat' Alıntı: siscontentsle temaya girip kaynak ekle bölümüne gir orda application open indiction gibi bişey olması lazım onunla değiştireceksin Genişletmek için tıkla ... yok yahu yapamadım
k.esvat' Alıntı: siscontentsle temaya girip kaynak ekle bölümüne gir orda application open indiction gibi bişey olması lazım onunla değiştireceksin Genişletmek için tıkla ... yok yahu yapamadım
fsfsddased Üye sen evolsunkinimi değişterecen at bi upload sitesini uygulama simgesinide at yapayım ben esvat@outlook.com ekle beni
sen evolsunkinimi değişterecen at bi upload sitesini uygulama simgesinide at yapayım ben esvat@outlook.com ekle beni