Makale_Helvetia
Üye
evet ama % 90 da tek hata alanda c6... Bir şey var ama telefon olmadanda bulmam zor...
evet ama % 90 da tek hata alanda c6... Bir şey var ama telefon olmadanda bulmam zor...
siyah üzeriNe yapılmış bir cfw ise phoenix de gümüş ve diğer renklerin kodlarına yükleme yaparken program cihaz seçiyor bazen..Bende anlamadım..sanırım farklı phoenix sürümleri denemek gerekiyor.
bende de hata var tek c6 değil
oda olabilir denemek gerek
- - - Eklendi - - -
hımm
%90da hata vermiyor mu öyle yapınca?yükleme esnasında hata alanlar phoenix'in başka sürümlerini denesin..ben ''Phoenix Service Software 2012.16.004.48159'' kullanıyorum..bir de programı açarken mutlaka ''yönetici olarak çalıştır'' işaretleyip öyle açın
%90da hata vermiyor mu öyle yapınca?
Bende e6 kullanıyorumda bende de %90da hata veriyordu birde sizin dediğiniz gibi yapıyım
bende sorun olmadı sırf deneme amaçlı evols yükledim c6-01e..phoenix i yükledim telefonu bağladım..sürücüleri tanıdı yükledi..sonra bilgisayarı kapa aç yaptım..telefonu bağlayıp flash işlemini yaptım..sorunsuzca yükledi..
hayır değişmiyor kardeşim. ama klasörsüz menüyü kur. klasörleri kendin oluştur o zaman değişebilir. denemedim ama dene istersenhakan bu klasör ikonları temaya göre değişiyor mu kardeşlik
ama tarayıcı sorunlu değil %90 harası var tek
kardeş bu cfw yü indirecem fakat benim product code farklı nokia e7 siyah sen beyazınkini koymuşsun bunu yüklersem telefonun product codesini drğiştirebililr miyim
sorun olmaz yükleyebilirsin...kardeş bu cfw yü indirecem fakat benim product code farklı nokia e7 siyah sen beyazınkini koymuşsun bunu yüklersem telefonun product codesini drğiştirebililr miyim
Bende e6 kullanıyorumda bende de %90da hata veriyordu birde sizin dediğiniz gibi yapıyım
kardeş bu cfw yü indirecem fakat benim product code farklı nokia e7 siyah sen beyazınkini koymuşsun bunu yüklersem telefonun product codesini drğiştirebililr miyim
yüklendi mi sorunsuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?