Moruk
Üye
o zaman farklı cfw dene...
- - - Eklendi - - -
hakan kardeşim evolsu yeniden yükledim şimdi buluyor ancak tutarsız, bir yan sokakta gösyeriyor ya da bir bakıyosun 2 km ötede gösteriyor. Birde Nokia'ya yazdım bakalım ne cevap verecekler
o zaman farklı cfw dene...
- - - Eklendi - - -
hakan kardeşim evolsu yeniden yükledim şimdi buluyor ancak tutarsız, bir yan sokakta gösyeriyor ya da bir bakıyosun 2 km ötede gösteriyor. Birde Nokia'ya yazdım bakalım ne cevap verecekler
haritaları kullanmadığım için pek bilgim yok kardeşim. eğer orjinaldede böyle hata alıyorsan haritada vardır
- - - Eklendi - - -
tekrardan yükleyip denermisin. çalışmamama gibi bir sorun olmaması gerek...Yaptm tabiki hata yaptgimi sanmam
ana başlıktaki yükleme talimatlarını yaptın mı
aynen yükleme talimatlarına göre yaptım ama sesi gerçekten az çıkıyor orjinal belle yükleyince sesi normale dönüyor
font olmuyo ki 3.2mb silin diyo
Bu güncelleme 1 mayıs'ta çıkan demi ondan sonra güncelleme oldu mu ?
hakan hocam gerçekten çok güzel cfw olmuş Allah razı olsunseslerde falan hiç bir sorun yok herşey çok iyi olmuş fakat şu galeri mesaj yazma ve birde programlardaki kaydırma pek iyi değil kısıtlanmış sanırım. Galeri de toplu silme var ama toplu gönderme yok maalesef. mesaj yazarken ki ekran daki tuşların rengi pek iyi olmamış değiştirme şansınız var mı acaba ? Gece yine neysede gündüz pek görünmüyor
abi e mail widgetini ana ekrana koduğumda bir sorun olmuyo ama mail adresini göstermeyi seçtiğimde gelen kutusu boş yazıyo ve sonra telefon reset atıyo sizde de öyle mi
yorumun için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan. Galeri toplu gönderme için güncellemelerden galeri güncellemesini yükle. Klavye için şuan aklımda yok ama pc geçince hangi dosyayı cfw ye aktaracağını söylerim. Kinetik kaydır için eklentiden kinetik kaydırmayu kaldırı kur telefonu kapat aç tamamdır
- - - Eklendi - - -
Final 26.06.2013 dür ve symbiana veda ediyorum arkadaşlar... Belki c7 durur ama 701 i satıyorum
- - - Eklendi - - -
mail widgetini daha doğrusu maili kullanmadığım için bilgim yok kardeşim
denesen olmaz mı 1 kere benden mi kaynaklı diye öyleyse flaş atıcam da
abi yapma ya biz ne yapıcaz
c7 kalsın
hakan hocam gerçekten çok hoş olmuş hele ki telin hızı çok atmış ve ayrıca program veya oyun yüklendiği zaman 5 saniye kadar tel acayip kasılıyordu şimdi ise kasılma yok denecek kadar az elinize sağlık hocammesaj konusundada yardımızı bekliyorum.
Bu arada neden bırakıyorsunuz ki? siz bu işi çok iyi yapiyorsunuz.
Hakan tabi senin kakarın ama 701 daha iyi neden onu satıyorsun ?
hakan hocam internette 1 saat kadar sürekli kaldıgım zaman tıkanıyo internet artık veri almaz oluyor jer sefernde teli kapatıp açmak zorunda kalıyorum bunun bi çözümü var mıdır ? Tel 603
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neyse abi bende var böyle güncelleme 20 si gibi gelse olmaz mı
gidicem de tatile
- - - Eklendi - - -
abi yeni modları verebilirmisin haftaya widget seti fln. tam istediğime göre düzenleyip kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?