Moruk Üye haqanguven' Alıntı: çok oldu güncelleme çıkalı... Java uygulamalardan bahsediyorsun herhalde... Java uygulamalar sis gibi hızlı olmaz. Cfw ile alakası yoktur. - - - Eklendi - - - gprs bulmada sorun yok. Eğer 2. Nesil cihaz kullanıyorsan. Ayarlar gizlilik konumumu bul u açık yap Genişletmek için tıkla ... yaptım ama yine bağlanmıyor, açık alanda yirmi dk bekliyorum yine yok
haqanguven' Alıntı: çok oldu güncelleme çıkalı... Java uygulamalardan bahsediyorsun herhalde... Java uygulamalar sis gibi hızlı olmaz. Cfw ile alakası yoktur. - - - Eklendi - - - gprs bulmada sorun yok. Eğer 2. Nesil cihaz kullanıyorsan. Ayarlar gizlilik konumumu bul u açık yap Genişletmek için tıkla ... yaptım ama yine bağlanmıyor, açık alanda yirmi dk bekliyorum yine yok
achambo Üye Moruk' Alıntı: ne yaptıysam uyduya bağlanmıyor : Genişletmek için tıkla ... bugün lokantaya gittim giderken açtım 2 dk geçti buldu sonra yolun yarısında kapattım lokantaya ulaşınca açtım 1,5 dk da buldu(15 km mesafe) sonra içeri girerken kapattım çıkınca açtım 30-40 sn de buldu bulunca kapattım ve son olarak eve ulaşınca açtım girmeden 1,5 dk da buldu
Moruk' Alıntı: ne yaptıysam uyduya bağlanmıyor : Genişletmek için tıkla ... bugün lokantaya gittim giderken açtım 2 dk geçti buldu sonra yolun yarısında kapattım lokantaya ulaşınca açtım 1,5 dk da buldu(15 km mesafe) sonra içeri girerken kapattım çıkınca açtım 30-40 sn de buldu bulunca kapattım ve son olarak eve ulaşınca açtım girmeden 1,5 dk da buldu
pascha60 Üye tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek..
achambo Üye pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... neyi açmıyor
pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... neyi açmıyor
Esendağlı Üye pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... Bu dosyalar flash atmak için kullanılır,yükleme dosyası değiller.
pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... Bu dosyalar flash atmak için kullanılır,yükleme dosyası değiller.
haqanguven Üye Konu Sahibi Moruk' Alıntı: ne yaptıysam uyduya bağlanmıyor : Genişletmek için tıkla ... o zaman farklı cfw dene... - - - Eklendi - - - Pikkaccu' Alıntı: kayıtlı olmayan numarayı arayamayacak mıyız ? Genişletmek için tıkla ... ararsın - - - Eklendi - - - pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... yükleme detaylı anlatım ana sayfada var kardeşim
Moruk' Alıntı: ne yaptıysam uyduya bağlanmıyor : Genişletmek için tıkla ... o zaman farklı cfw dene... - - - Eklendi - - - Pikkaccu' Alıntı: kayıtlı olmayan numarayı arayamayacak mıyız ? Genişletmek için tıkla ... ararsın - - - Eklendi - - - pascha60' Alıntı: tel bunları açmıyor ne yapmam gerek... nokia 603 sis dosyası olarak yokmu ne yapmam gerek.. Genişletmek için tıkla ... yükleme detaylı anlatım ana sayfada var kardeşim
Anil-D Üye http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/bildirimler-taraftar-widgeti-gs-bjk-fb-703498.html abi dijital saatler elinde varmı
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/bildirimler-taraftar-widgeti-gs-bjk-fb-703498.html abi dijital saatler elinde varmı
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/bildirimler-taraftar-widgeti-gs-bjk-fb-703498.html abi dijital saatler elinde varmı Genişletmek için tıkla ... elimde yok ama başka sitede olması gerek. Onu yaptığım zaman maxide eklenti ekleme hakkım yoktu ama başka siteye eklemiştim orda vardır.
anil41kocaeli' Alıntı: http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/bildirimler-taraftar-widgeti-gs-bjk-fb-703498.html abi dijital saatler elinde varmı Genişletmek için tıkla ... elimde yok ama başka sitede olması gerek. Onu yaptığım zaman maxide eklenti ekleme hakkım yoktu ama başka siteye eklemiştim orda vardır.
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: hangi sitede ne yazıyım google Genişletmek için tıkla ... buldum konuda eklentiyi güncelliyorum
anil41kocaeli' Alıntı: hangi sitede ne yazıyım google Genişletmek için tıkla ... buldum konuda eklentiyi güncelliyorum
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: tamam abı saol - - - Eklendi - - - ben saati goremedim bıldırımlerden baska Genişletmek için tıkla ... saat için migital olarak arat. İlk evolsdur o nereden nereye gelmiş evols
anil41kocaeli' Alıntı: tamam abı saol - - - Eklendi - - - ben saati goremedim bıldırımlerden baska Genişletmek için tıkla ... saat için migital olarak arat. İlk evolsdur o nereden nereye gelmiş evols
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: bulamadım cıkmıyor saat Genişletmek için tıkla ... konuda paylaşıldı
haqanguven Üye Konu Sahibi satranç' Alıntı: nokıa 500 de bluetooth çalışmıyor? bununla ilgili bi mod varmı Genişletmek için tıkla ... öyle sorun yaratmaması gerek. yükleme talimatlarını yaptınmı?
satranç' Alıntı: nokıa 500 de bluetooth çalışmıyor? bununla ilgili bi mod varmı Genişletmek için tıkla ... öyle sorun yaratmaması gerek. yükleme talimatlarını yaptınmı?