Evols™ [26.06.2013]

vahcet12

Üye

Kardeşim valla dediğinden hiçbirşey anlamadım onları hiç bilmiyorum biraz açarmısın veya konusu varsa linkini verirmisin?

aynen katılıyorum..hiç donmayan telefonum cfw den sonra ayda bir donmaya başladı.kötü bir Durum tabi.ciddi ciddi ofw ye dönmeyı düşünüyorum şu an

ccxfor

Üye
bu bu sürümü kullandım hiç memnun kalmadım...

şarjı bayağı iyi

-yalnız sesi sıfır
-bütün ovi ile ilgili şeyler silinmiş
-sık sık donma problemi var

cebimci

Üye

şarjı bayağı iyi

-yalnız sesi sıfır

kardeş senin telefon modelin ne? 603 mü?

ccxfor

Üye
telefonum nokia n8

SLH.55

Üye
! Arkadaşlar 603 kullanıcısı olarak hiçbir sorun yok.Videolar galeride çıkmıyor oda videolar kısmında zaten (olması gereken yerde).Hafıza kartı ve depo kısmını biçimlendirdik den sonra sorun çıkan arkadaşlar Yazılım Güncelle değilde Yazılım Yenile kısmından atsınlar.Bu şekilde yapan kişilerde sorun olacağını sanmıyorum.Sebebi ise başka bir yazılım var ise telde bazı dosyalarla çakışma olabilir güncellemede buda hatalara neden olabilir.Benim görüşüm bu

Birde yazılımı kurduktan sonra bu dosyaları sırasıyla yükleyin Galeride toplu gönderme ve kameradaki sorunları kökten çözüyor

cebimci

Üye

Kardeş bende 603 kullanıyorum. Bu evolsu yüklemek istiyorum ama açıkçası korkuyorum yapamazsam bozulursa o kadar para verdim boşa gider diye endişem var. Yazılım Güncelle değilde Yazılım Yenile kısmından atsınlar yazmışsin orası tam olarak nerede acaba?

Konu Sahibi
Hakan Abi bugün dikkat ettim de zil sesi çalıyor birkaç saniye sonra kesiliyor neden

tekrardan yükleme talimatlarına bakarak flaşla. Sorun devam ederse farklı cfw kullan.

- - - Eklendi - - -

söylediğin hatalar yok. Yükleme talimatlarıyla yazılımı atman gerek. Galeri dosyalarını önceki yorumlarda anlattım onlara bakarak orjinale çevirebilirsin

- - - Eklendi - - -

hacı kamera sorunlu kapatrken donuor

yükleme talimatlarını dıkkate al

- - - Eklendi - - -

yükleme talimatlarını dikkate al.

- - - Eklendi - - -

c6 da local modeye geçmiyor o yüzden bu hatayı aldın. Sorun teşkil etmiyor. Sorunsuzca yükledin.

- - - Eklendi - - -

şarjı bayağı iyi

-yalnız sesi sıfır

yükleme talimatlarıyla yükle hata almazsın

- - - Eklendi - - -

korkma hata yapsan bile tlfnuna hiçbirşey olmaz. Ama dikkatli oku anlattıklarımı sorunsuz bir şekilde yüklersin

ccxfor

Üye
Konuşurken sesi çok az çıkıyor nerdeyse duymuyorum.

2 telefon sık sık donuyor.bu neden böyle oldu

vahcet12

Üye
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum. Fakat şu ekran koruyucular gelmedi onları nasıl yapabilirim? Bi tek büyük saat var oda hiç hoşuma gitmiyor anna ekran koruyucusunu kullanıyordum ben yok şuan he bide müzik çalara ekolar gelmedi

Konu Sahibi

müzik çalara eq filan gelmiyor. Ekran koruycular için. Noki cooker ile udayı aç içindekilerinin hepsini tlfnun c hafızasına at. C hafızasına atman için. Rom patcherı kur open4all yamasını aktif et

- - - Eklendi - - -

Konuşurken sesi çok az çıkıyor nerdeyse duymuyorum.

2 telefon sık sık donuyor.bu neden böyle oldu

eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır. Ana başlıkta ne anlatmışsam hepsi gereklidir. Sizden sadece onları yerine getirmenizi istiyorum ki hata almayın.

tupyupp

Üye
Hakan abi n8 de indirdiğim videolar falan videolar bölümünde çıkmıyor dosya yöneticisinden buluyorum. Abi n8 için orjinal galeri ve videolar ayarını yapan bir sis dosyası yapar mısın lütfen rica ediyorum..

Konu Sahibi
Hakan abi n8 de indirdiğim videolar falan videolar bölümünde çıkmıyor dosya yöneticisinden buluyorum. Abi n8 için orjinal galeri ve videolar ayarını yapan bir sis dosyası yapar mısın lütfen rica ediyorum..

videolar galeride çıkmaz. Araçlar, videolardan ulaşacaksın.

sLeepLe

Üye
eğer videolarda da çıkmıyosa mp4 formatında değildir flv formatında falansa dosyalardan açarsın videolar bölümünde çıkmaz bende de öyle çünkü her telefonda öyle

Konu Sahibi
eğer videolarda da çıkmıyosa mp4 formatında değildir flv formatında falansa dosyalardan açarsın videolar bölümünde çıkmaz bende de öyle çünkü her telefonda öyle

doğrudur. Galeri zaten sadece fotolar içindir. Videolarıda görseydi daha neden videolar diye uygulama koysun menùye

tupyupp

Üye
Hakan abi öyle değil şimdi telefonun kendi kamera programı ile video çekiyorum o şey videolarda çıkmıyor galeride çıkıyor

Anil-D

Üye
evet dcım klasorune atarsan galeri gorur

Anil-D

Üye
analog clock mini varya hartlayada soft formatla silinirmi