haqanguven Üye Konu Sahibi tokujo' Alıntı: tamam abi gerekli programlar neler hazır olsunlar ? Genişletmek için tıkla ... nokia cooker ve evols cfw si. şuan ana başlikta olan sürüm
tokujo' Alıntı: tamam abi gerekli programlar neler hazır olsunlar ? Genişletmek için tıkla ... nokia cooker ve evols cfw si. şuan ana başlikta olan sürüm
Pringles Üye Tamamdır hepsi hazır Şimdi indirdim ana başlıktan 603 için Masa üstünde Tokujo diye klasör var Id ; 671 304 506 şifre ; 8536
Tamamdır hepsi hazır Şimdi indirdim ana başlıktan 603 için Masa üstünde Tokujo diye klasör var Id ; 671 304 506 şifre ; 8536
salkin Üye jaf ile s^3 telefonlara yazılım atılmaz... X6 da olmuştu atmıştım jaf la bak s^3 lere atılmadıgını bilmiyordum .
jaf ile s^3 telefonlara yazılım atılmaz... X6 da olmuştu atmıştım jaf la bak s^3 lere atılmadıgını bilmiyordum .
haqanguven Üye Konu Sahibi k.esvat' Alıntı: abi sen modları bana at ben kendim denerim işin varsa Genişletmek için tıkla ... denedik olmadi yeniden düzenliyorum - - - Eklendi - - - salkin' Alıntı: jaf ile s^3 telefonlara yazılım atılmaz... X6 da olmuştu atmıştım jaf la bak s^3 lere atılmadıgını bilmiyordum . Genişletmek için tıkla ... usb den şarj olan hiç bir telefona jaf ile atamıyorsun
k.esvat' Alıntı: abi sen modları bana at ben kendim denerim işin varsa Genişletmek için tıkla ... denedik olmadi yeniden düzenliyorum - - - Eklendi - - - salkin' Alıntı: jaf ile s^3 telefonlara yazılım atılmaz... X6 da olmuştu atmıştım jaf la bak s^3 lere atılmadıgını bilmiyordum . Genişletmek için tıkla ... usb den şarj olan hiç bir telefona jaf ile atamıyorsun
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: font sisteme gömülmüyo rofs de 24.25 mb yer var dosyaları atınca 27 oluyo atmıyo Genişletmek için tıkla ... Nokia cooker ile rofs2 nin boyutu artırman gerek burada anlatım yaptım... http://www.maxicep.com/modifikasyon...cooker-v-3-3-c-hafizasini-artirma-705008.html
jakobs21' Alıntı: font sisteme gömülmüyo rofs de 24.25 mb yer var dosyaları atınca 27 oluyo atmıyo Genişletmek için tıkla ... Nokia cooker ile rofs2 nin boyutu artırman gerek burada anlatım yaptım... http://www.maxicep.com/modifikasyon...cooker-v-3-3-c-hafizasini-artirma-705008.html
0343434 Üye salkin' Alıntı: usb den şarj olan hiç bir telefona jaf ile atamıyorsun Genişletmek için tıkla ... bak bu da başıma gelmişti [/QUOTE] Peki nasıl olacak?
salkin' Alıntı: usb den şarj olan hiç bir telefona jaf ile atamıyorsun Genişletmek için tıkla ... bak bu da başıma gelmişti [/QUOTE] Peki nasıl olacak?
achambo Üye 0343434' Alıntı: bak bu da başıma gelmişti Genişletmek için tıkla ... 0343434' Alıntı: Peki nasıl olacak? Genişletmek için tıkla ... usb den şarj olmuyo mu telefonu usb 3.0 a mı usb 2.0 a mı takıyosun
0343434' Alıntı: bak bu da başıma gelmişti Genişletmek için tıkla ... 0343434' Alıntı: Peki nasıl olacak? Genişletmek için tıkla ... usb den şarj olmuyo mu telefonu usb 3.0 a mı usb 2.0 a mı takıyosun
haqanguven Üye Konu Sahibi brksencan' Alıntı: 603'ün linki çalışmıyor sanırım yenilenebilir mi acaba Genişletmek için tıkla ... 603 ün kamera sorununu düzeltiyorum yenilenince bilgilendireceğim... - - - Eklendi - - - 0343434' Alıntı: bak bu da başıma gelmişti Genişletmek için tıkla ... Peki nasıl olacak?[/QUOTE] phoenix ile flaşhlayacaksın
brksencan' Alıntı: 603'ün linki çalışmıyor sanırım yenilenebilir mi acaba Genişletmek için tıkla ... 603 ün kamera sorununu düzeltiyorum yenilenince bilgilendireceğim... - - - Eklendi - - - 0343434' Alıntı: bak bu da başıma gelmişti Genişletmek için tıkla ... Peki nasıl olacak?[/QUOTE] phoenix ile flaşhlayacaksın
0343434 Üye achambo' Alıntı: usb den şarj olmuyo mu Genişletmek için tıkla ... Oluyor - - - Eklendi - - - haqanguven' Alıntı: 603 ün kamera sorununu düzeltiyorum yenilenince bilgilendireceğim... - - - Eklendi - - - Peki nasıl olacak? Genişletmek için tıkla ... phoenix ile flaşhlayacaksın[/QUOTE] Phonenix de hata veriyor.
achambo' Alıntı: usb den şarj olmuyo mu Genişletmek için tıkla ... Oluyor - - - Eklendi - - - haqanguven' Alıntı: 603 ün kamera sorununu düzeltiyorum yenilenince bilgilendireceğim... - - - Eklendi - - - Peki nasıl olacak? Genişletmek için tıkla ... phoenix ile flaşhlayacaksın[/QUOTE] Phonenix de hata veriyor.
0343434 Üye haqanguven' Alıntı: team id ve şifreni verirmisin bağlanıp birde ben bakayım Genişletmek için tıkla ... 759 442 710 rh5n83
haqanguven' Alıntı: team id ve şifreni verirmisin bağlanıp birde ben bakayım Genişletmek için tıkla ... 759 442 710 rh5n83
haqanguven Üye Konu Sahibi 0343434' Alıntı: 759 442 710 rh5n83 Genişletmek için tıkla ... şifre yanlış
haqanguven Üye Konu Sahibi k.esvat' Alıntı: 603 derken abi sadce 603mü 2. nesillermi yenileniyor Genişletmek için tıkla ... 2. nesilleri yeniliyorum. ilk 603 den başladım
k.esvat' Alıntı: 603 derken abi sadce 603mü 2. nesillermi yenileniyor Genişletmek için tıkla ... 2. nesilleri yeniliyorum. ilk 603 den başladım