achambo Üye deneniyor....... - - - Eklendi - - - nokia ekranı geldi - - - Eklendi - - - vee çalışıyor
achambo Üye ben kamera modunu normale alıyorum çok bir fark yok şimdi 1 mb fotoğraflar diğer türlü 5-6 mb oluyodu
ben kamera modunu normale alıyorum çok bir fark yok şimdi 1 mb fotoğraflar diğer türlü 5-6 mb oluyodu
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: semih olmusmudur benimki Genişletmek için tıkla ... oldu benim de aynı şekilde %90 da kaldı kalmasa hatalı yaptım sanarım
anil41kocaeli' Alıntı: semih olmusmudur benimki Genişletmek için tıkla ... oldu benim de aynı şekilde %90 da kaldı kalmasa hatalı yaptım sanarım
AHRenccc Üye achambo' Alıntı: ben kamera modunu normale alıyorum çok bir fark yok şimdi 1 mb fotoğraflar diğer türlü 5-6 mb oluyodu Genişletmek için tıkla ... e7 cfw sini denedin mi kardeşim? klavye falan herhangi bi sorun var mı
achambo' Alıntı: ben kamera modunu normale alıyorum çok bir fark yok şimdi 1 mb fotoğraflar diğer türlü 5-6 mb oluyodu Genişletmek için tıkla ... e7 cfw sini denedin mi kardeşim? klavye falan herhangi bi sorun var mı
achambo Üye AHRenccc' Alıntı: e7 cfw sini denedin mi kardeşim? klavye falan herhangi bi sorun var mı Genişletmek için tıkla ... denedim 5-6 kez flash attım sorun yok
AHRenccc' Alıntı: e7 cfw sini denedin mi kardeşim? klavye falan herhangi bi sorun var mı Genişletmek için tıkla ... denedim 5-6 kez flash attım sorun yok
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: actım olmus valla ama ena ekranda resim ok Genişletmek için tıkla ... 90 da hata verdiği için yok. duvar kağıdı c sürücüsünde ordan alabilirsin
anil41kocaeli' Alıntı: actım olmus valla ama ena ekranda resim ok Genişletmek için tıkla ... 90 da hata verdiği için yok. duvar kağıdı c sürücüsünde ordan alabilirsin
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: cok iyi radyo kullanarak cal bile var adam kingya Genişletmek için tıkla ... çalışıyo mu
anil41kocaeli' Alıntı: cok iyi radyo kullanarak cal bile var adam kingya Genişletmek için tıkla ... çalışıyo mu
Anil-D Üye abi seni tebrik ediyorum muhtesem bir cwf bu cok tesekur ederim - - - Eklendi - - - arabaya inince denicem
abi seni tebrik ediyorum muhtesem bir cwf bu cok tesekur ederim - - - Eklendi - - - arabaya inince denicem
haqanguven Üye Konu Sahibi e6 cılarıda aramıza alıyoruz - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: abi seni tebrik ediyorum muhtesem bir cwf bu cok tesekur ederim - - - Eklendi - - - arabaya inince denicem Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim - - - Eklendi - - - heat_shot_05' Alıntı: hocam bu c6ya nokia pure fontunu gömüp bana atman mümkün mü ben yaptım hata verdi Genişletmek için tıkla ... kardeşim sonra team viewerdan yapalım sana şuan e6 ile uğraşıyorum
e6 cılarıda aramıza alıyoruz - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: abi seni tebrik ediyorum muhtesem bir cwf bu cok tesekur ederim - - - Eklendi - - - arabaya inince denicem Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim - - - Eklendi - - - heat_shot_05' Alıntı: hocam bu c6ya nokia pure fontunu gömüp bana atman mümkün mü ben yaptım hata verdi Genişletmek için tıkla ... kardeşim sonra team viewerdan yapalım sana şuan e6 ile uğraşıyorum
Halit O. Emekli Yönetici haqanguven' Alıntı: e6 cılarıda aramıza alıyoruz - - - Eklendi - - - rica ederim kardeşim - - - Eklendi - - - kardeşim sonra team viewerdan yapalım sana şuan e6 ile uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... işini bitirde abi elinde varsa fontlari bana atarsan ben yaparm
haqanguven' Alıntı: e6 cılarıda aramıza alıyoruz - - - Eklendi - - - rica ederim kardeşim - - - Eklendi - - - kardeşim sonra team viewerdan yapalım sana şuan e6 ile uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... işini bitirde abi elinde varsa fontlari bana atarsan ben yaparm
achambo Üye ve sonuç olarak opera candır - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: arabaya inice denicem olum ana ekranda widgeti calısıo Genişletmek için tıkla ... çalışıyosa uçarım kulaklığı takıp dene
ve sonuç olarak opera candır - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: arabaya inice denicem olum ana ekranda widgeti calısıo Genişletmek için tıkla ... çalışıyosa uçarım kulaklığı takıp dene
Anil-D Üye 1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı
1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı
haqanguven Üye Konu Sahibi heat_shot_05' Alıntı: işini bitirde abi elinde varsa fontlari bana atarsan ben yaparm Genişletmek için tıkla ... ana sayfada var font. bendede tek o font var zaten - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı Genişletmek için tıkla ... dışarı ver sesi - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı Genişletmek için tıkla ... indir sizler için onlar
heat_shot_05' Alıntı: işini bitirde abi elinde varsa fontlari bana atarsan ben yaparm Genişletmek için tıkla ... ana sayfada var font. bendede tek o font var zaten - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı Genişletmek için tıkla ... dışarı ver sesi - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 1.sayfadaki duvar kagıtlarını indiriyorum abi - - - Eklendi - - - kulaklıgım yok benim sapı var yeni alcam hoparloru patladı Genişletmek için tıkla ... indir sizler için onlar
haqanguven Üye Konu Sahibi asrabi' Alıntı: Tarayıcıyı düzelt hakan Genişletmek için tıkla ... tarayıcıda ne var ki