baykep
Üye
Bende ilk defa oluyor.
o bende de var ilk aldığımdan beri
pcden paylaşıp giriyorum
hakan müsait değildir şuan o yüzden bakamıyordur da o ilk fırsatta cevap atar . bir de halleder tahminimce.
cok sagol abi,gayet guzel,gayet stabil
bu sorunu daha öncede görmüştüm . daha önce attığım flaşlarda %100 gürüyordu . bunda telefonu açtıktan sonra . duvar kağıtları yok . ayrıca bu test modunu niye geçemiyor . bilgilendirirseniz sevinirim
Yükledim hız ve stabil lik çok iyi.yalnız sosyal yine çalışmıyor.
C6 telefonuma yükledim. dead usb yükledim ama yinede %90 da takıldı. bu şekilde pili çıkarıp taktım öylece kullanıyorum.
Wi-Fi bağlantısını kuramıyor. şifreyi girdikten sonra bağlanıyor deyip bağlanmadan çıkıyor. Ne yaptıysam wi-fi bağlantısını kuramadım
o bende de var ilk aldığımdan beri cfw ile alakası yok ama
pcden paylaşıp giriyorum
Bende ilk defa oluyor.
- - - Eklendi - - -
Rehber, grup widget'i transparan olmayanını nereden bulabilirim. Transparan olunca görünmüyor
- - - Eklendi - - -
çok ilginç. wireless şifresi WEP idi bağlanmıyordu. Denemek için şifreyi kaldırdım yine bağlanmadı. Şifreleme türünü WPA yaptım bağlandı. İyi de bu sefer WPA şifrelemede bilgisayarım (windows 8) bağlanmıyor. Bağlantı kurulamadı diyor. İllaki birinden vazgeçmemmi lazım
Hakan sen bana teamwieverden yapmıştın fp2li efekti şimdi yenileyeceğin efekt ne olacak eğer fp2 efekti olacaksa tekrar flashlayımmı ?
hakan abi mesajlasirken şu yeni sembollerden kullandım arkadaşım boş kutu olarak geliyor dedi yani karşıda gözükmüyormuş?
Yükledim şimdilik sıkıntı yok hatta harika emeğine sağlık
Bu 1. Nesil güncellemeyi c6 01 telefonum ile operadan yükleye bilirmiyim . 99 mb mış . Yoksa bilgisayardan mi yapılıyor . Lütfen bana yardımcı olun . Ona göre telefonum ile Bu programı (evols c6) yı yüklemek istiyorum
çünkü o symboller onda yok ondan
- - - Eklendi - - -
teşekkürler. güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
evulation 603 700 701 808 kimde varsa upload edip verebilirmi.. linkleri sildim yanlışlıkla :S
yüklemede sıkıntı yok c6da %100 oluyor %90da kalıyo diyenler olmuşta eline sağlık güzel olmuş şarj kullanımı nasıl acaba deneyip görelim
- - - Eklendi - - -
son güncelleme mi bu
bi zahmet verirmisin. 2. nesil evolsu sileceğimi 2. nesil evulationları sildim...Evulation 701 benim pcde olmasi lazimdi
Bu symbianda iyi bir şeye benziyor
Buyur hakan 701 evulation
kimilerde öyle bir sıkıntı oluyor. pc ile alakalı olabilir.bende yapmıyor yapsa çözeceğim ama yok... teşekkürler güle güle kullan. şarj durumu 3veya 4 doldur boşalttan sonra oturur ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir... daha güncelleme düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
bi zahmet verirmisin. 2. nesil evolsu sileceğimi 2. nesil evulationları sildim...
Buyur hakan 701 evulationLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur hakan 701 evulationLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
turbobitten indiremem film indiriyorummedia fireye filan upload edemezmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?