achambo
Üye
ana başlıkta yükleme detayı linki var bak takıldığın yerde yaz. Korkma tlfnuna bişe olmaz. Herşekil kurtarırız
Sağlamlarından gelmiş sanakafaya koydum yeni sürüm çıksın cfwde değişiklik yapıcam biraz(birazla da yetinmeyebilirim )
abi telefonu bozamıyorum
ciddi bozulmuyo ama kaç kez düşürdüm, o kadar sitemini kurcaladım kaç ayar değiştim, elim ıslak kullandım hala turp gibi garanti fln. bişeyi de yok yurtdışından aldım
kafaya koydum yeni sürüm çıksın cfwde değişiklik yapıcam biraz(birazla da yetinmeyebilirim )
abi telefonu bozamıyorum
ciddi bozulmuyo ama kaç kez düşürdüm, o kadar sitemini kurcaladım kaç ayar değiştim, elim ıslak kullandım hala turp gibi garanti fln. bişeyi de yok yurtdışından aldım
Abi avkonu paylastım özur dılerim ☹
- - - Eklendi - - -
Bana versen 2 dkda bozarım ben
Abi avkonu paylastım özur dılerim ☹
- - - Eklendi - - -
Bana versen 2 dkda bozarım ben
tşk. oLDu kolaymış anlatım güzel
hocam günceleme getirdiğinizde şu sosyal ağlar uygulamasını düzeltebilir misiniz sistemi cye telefon hafızasına alınırsa düzelir diyorlarmış bunu göz önünde bulundur
hocam günceleme getirdiğinizde şu sosyal ağlar uygulamasını düzeltebilir misiniz sistemi cye telefon hafızasına alınırsa düzelir diyorlarmış bunu göz önünde bulundur
güncelleme çıkınca hangi dosyayı sileceğini söylerim sen yaparsın...Ya 500 için şu güncelleme menü yandaki çubuğu kaldırma be kardeşim
güncelleme çıkınca hangi dosyayı sileceğini söylerim sen yaparsın...
iyide hocam hakan arkadaşımız vardı o cfw yapmıştı ama onda çalışıyordu buyrun bu cfw olumlu yalnız widgetleri şeffaf olmadığı için kullanmıyorum bunu http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html
sosyal ağlar cfw lerde çalışmıyor
iyide hocam hakan arkadaşımız vardı o cfw yapmıştı ama onda çalışıyordu buyrun bu cfw olumlu yalnız widgetleri şeffaf olmadığı için kullanmıyorum bunu http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?