haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
olmuyor atma hala varsosyalin çözüm yok dimi en son bakarım demiştin de
Hakan abi şu uygulama mifi düzenliyorum ama olmuyor simge aynı kalıyor nerde hata yapıyorum hatta sen bu işi hangi proğramla yapıyorsun
olmuyor atma hala var
- - - Eklendi - - -
soscontets ile yapacaksın
tüh ya olsun o zaman ne yapalım adam gibi widget yapılsa bari iyi olur da
- - - Eklendi - - -
pek abi şeffaflaştırma oldu mu
abi bende onla yapıyorum simge aynı kalıyor bi türlü yapamadım güncellemeden sonra bi videoyla flan anlatsan olurmu
mif ayrı alıp düzenliyorum operayı parçalayıp yeni mifi atıp kaydediyorum sonuç başarısız oluyor abi bide kullandığın siscontentsi atarsın iyi olur bende hem resim görünmüyor svgye dönüştüryom sende nasıl görünüyor
mif ayrı alıp düzenliyorum operayı parçalayıp yeni mifi atıp kaydediyorum sonuç başarısız oluyor abi bide kullandığın siscontentsi atarsın iyi olur bende hem resim görünmüyor svgye dönüştüryom sende nasıl görünüyor
sağolun yaptım en sonunda uygulamanınkini değiştiriyorum kabuk temada değiştiryorum fakat kabuk temaya yeni ikon nasıl eklicem bilmiyorum hakan abi bu finali yaparsa birinin öğrenmesi gerek belki bende yaparım cfw
evet arkadaslar evols avkonunu jonlosla calısır hale getirdim sadece 1 iki icon degisti begenirseniz atacam sozum sozdu tuttumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardesim sadece begenmedigim 2 iconu degistirdim %98 aynı yani
- - - Eklendi - - -
ayrıca ben hakan abiden izin aldım tıpa tıp aynısını yapcam demedim ikon degisikligi ve a vkon guzel oldu ☺
- - - Eklendi - - -
su anki evolsuda yapabilirim isterseniz? Tabi hakan abim izin verirse
- - - Eklendi - - -
calistimi?
zaten yazılım hackli. Rom patcher kur open4alk yamasını aktif et tamamdır.
- - - Eklendi - - -
kullanan var kullanmayan var o yüzden gömmem
- - - Eklendi - - -
1 nesildir. Ana başlıkta belirttim zaten 1 ve 2. Nesil cihazları. Bildirimleri düzenlemek gerek oturumları açması için. Benimde uygulama düzenleme konusunda pek bilgim yok yapamam yani. Web browser sorunu güncelleme ile çözülecek donma olmayacak. Güncellemeyi beklemelisin...
hakan dostum şu yukarıdan çekip açılan ekran varya bildirimlerin gfalan gözüktüğü oradaki wlan bluetooth mobil veri ve diger sessiz amblemi falan orjinalinde daha güzeldi onu değiştirmesek olmaz mı acaba ?
Teşekkürler dostum bildirimleride bir şekilde yapmaya çalışacağım artık
kardesim sadece begenmedigim 2 iconu degistirdim %98 aynı yani
- - - Eklendi - - -
ayrıca ben hakan abiden izin aldım tıpa tıp aynısını yapcam demedim ikon degisikligi ve a vkon guzel oldu ☺
- - - Eklendi - - -
su anki evolsuda yapabilirim isterseniz? Tabi hakan abim izin verirse
- - - Eklendi - - -
calistimi?
meego daha güzel kardeş ya...
dostum eskiden içi dolu oluyordu sanki altından ışık yanıyor gibiydi daha güzeldi ama tabi senin zevkine daha uygunsa bu bişey denmez malum zevkler ve renkler tartışılmaz
meego daha güzel kardeş ya...
dostum eskiden içi dolu oluyordu sanki altından ışık yanıyor gibiydi daha güzeldi ama tabi senin zevkine daha uygunsa bu bişey denmez malum zevkler ve renkler tartışılmaz
haşa ben isteklere önem veriyorum. Meego çok istenildi diye yaptım zaten
haşa ben isteklere önem veriyorum. Meego çok istenildi diye yaptım zaten
hakan adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?