haqanguven Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Hakan sadece tavsiye anket olarak açsan hangi uygulamaların olacağını seçsek çok olanları gömsen Genişletmek için tıkla ... uygulama gömmüyorum. iconlarını gömüyorum
rabbace' Alıntı: Hakan sadece tavsiye anket olarak açsan hangi uygulamaların olacağını seçsek çok olanları gömsen Genişletmek için tıkla ... uygulama gömmüyorum. iconlarını gömüyorum
CABBAR Üye haqanguven' Alıntı: uygulama gömmüyorum. iconlarını gömüyorum Genişletmek için tıkla ... Konunun geri kalanını okuyunca anladım kusura bakma kolay gelsin
haqanguven' Alıntı: uygulama gömmüyorum. iconlarını gömüyorum Genişletmek için tıkla ... Konunun geri kalanını okuyunca anladım kusura bakma kolay gelsin
Anil-D Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim
haqanguven Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Konunun geri kalanını okuyunca anladım kusura bakma kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... önemli değil - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim Genişletmek için tıkla ... kendinize istediğinizi düzenleyin. bu konu altında paylaşın bana sormanıza gerek yok
rabbace' Alıntı: Konunun geri kalanını okuyunca anladım kusura bakma kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... önemli değil - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim Genişletmek için tıkla ... kendinize istediğinizi düzenleyin. bu konu altında paylaşın bana sormanıza gerek yok
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: yani suanki yeni avkonu duzenleyebılirmiyim tesekurler? Genişletmek için tıkla ... düzenle tabikide. ben konu açarak paylaşmayın bu konu altında paylaşın diyorum zaten
anil41kocaeli' Alıntı: yani suanki yeni avkonu duzenleyebılirmiyim tesekurler? Genişletmek için tıkla ... düzenle tabikide. ben konu açarak paylaşmayın bu konu altında paylaşın diyorum zaten
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim Genişletmek için tıkla ... hakan abinin temada ikonu yok ya onu da koyabilir mi diye söyledim farklı temada bende de sorun olmuyo
anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bende sırıtmıyor - - - Eklendi - - - abı ben beyazı kullanmak istiyorum jonlosla olan yokmu yada izin verirsen ben onu duzenleyeyim Genişletmek için tıkla ... hakan abinin temada ikonu yok ya onu da koyabilir mi diye söyledim farklı temada bende de sorun olmuyo
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: benim forumla isim olmaz abi yapınca burda paylasıcam onu jonlosla calısır hale getircem Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eklenen uygulama iconlarının görünümleri
anil41kocaeli' Alıntı: benim forumla isim olmaz abi yapınca burda paylasıcam onu jonlosla calısır hale getircem Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eklenen uygulama iconlarının görünümleri
salkin Üye Hakan bu çekilen fotograf ve videolar eskiden dcim klosörüne gidiyordu şimdi baska bir klosöre gidiyor ve telefonu kapatip acinca galeride gözükmüyor.
Hakan bu çekilen fotograf ve videolar eskiden dcim klosörüne gidiyordu şimdi baska bir klosöre gidiyor ve telefonu kapatip acinca galeride gözükmüyor.
Scuderia. Üye haqanguven' Alıntı: tamam kardeşim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eklenen uygulama iconlarının görünümleri Genişletmek için tıkla ... Çok güzel duruyorlarda whatsappa yeşil alışınca mor farklı geldi
haqanguven' Alıntı: tamam kardeşim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eklenen uygulama iconlarının görünümleri Genişletmek için tıkla ... Çok güzel duruyorlarda whatsappa yeşil alışınca mor farklı geldi
haqanguven Üye Konu Sahibi salkin' Alıntı: Hakan bu çekilen fotograf ve videolar eskiden dcim klosörüne gidiyordu şimdi baska bir klosöre gidiyor ve telefonu kapatip acinca galeride gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... evet onu ben öyle ayarladım galeri sadece görüntüleri görür - - - Eklendi - - - brkcn701' Alıntı: Çok güzel duruyorlarda whatsappa yeşil alışınca mor farklı geldi Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: evet cok guzel Genişletmek için tıkla ... evet güzel duruyor iconlar
salkin' Alıntı: Hakan bu çekilen fotograf ve videolar eskiden dcim klosörüne gidiyordu şimdi baska bir klosöre gidiyor ve telefonu kapatip acinca galeride gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... evet onu ben öyle ayarladım galeri sadece görüntüleri görür - - - Eklendi - - - brkcn701' Alıntı: Çok güzel duruyorlarda whatsappa yeşil alışınca mor farklı geldi Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: evet cok guzel Genişletmek için tıkla ... evet güzel duruyor iconlar
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: tweetian tam istediğim gibi değil ama neyse - - - Eklendi - - - diğerleri çok güzel Genişletmek için tıkla ... aynılar ki
achambo' Alıntı: tweetian tam istediğim gibi değil ama neyse - - - Eklendi - - - diğerleri çok güzel Genişletmek için tıkla ... aynılar ki
salkin Üye ama bu seferde çektigim görüntüleri göstermiyor dosya yöneticiden girmek durumunda kalıyorum bu sefer de nasıl düzeltebilirim onu
ama bu seferde çektigim görüntüleri göstermiyor dosya yöneticiden girmek durumunda kalıyorum bu sefer de nasıl düzeltebilirim onu
haqanguven Üye Konu Sahibi salkin' Alıntı: ama bu seferde çektigim görüntüleri göstermiyor dosya yöneticiden girmek durumunda kalıyorum bu sefer de nasıl düzeltebilirim onu Genişletmek için tıkla ... galeri sadece görüntüleri görür
salkin' Alıntı: ama bu seferde çektigim görüntüleri göstermiyor dosya yöneticiden girmek durumunda kalıyorum bu sefer de nasıl düzeltebilirim onu Genişletmek için tıkla ... galeri sadece görüntüleri görür
achambo Üye haqanguven' Alıntı: aynılar ki Genişletmek için tıkla ... abi tweetian orjinal simgesi işte ben onu sevmiyorum
haqanguven' Alıntı: aynılar ki Genişletmek için tıkla ... abi tweetian orjinal simgesi işte ben onu sevmiyorum