achambo Üye haqanguven' Alıntı: yaparım ama uyumlu olsun istiyorum ben sana sonra yeşilli düzenleriz - - - Eklendi - - - tema linkini ver - - - Eklendi - - - ben icon changeri hiç kullanmadım. Adobe ile yapıyorum o yüzden bilgim yok o uygulamadan... Genişletmek için tıkla ... önceki sayfada attığım tweetianı aldığın tema
haqanguven' Alıntı: yaparım ama uyumlu olsun istiyorum ben sana sonra yeşilli düzenleriz - - - Eklendi - - - tema linkini ver - - - Eklendi - - - ben icon changeri hiç kullanmadım. Adobe ile yapıyorum o yüzden bilgim yok o uygulamadan... Genişletmek için tıkla ... önceki sayfada attığım tweetianı aldığın tema
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: önceki sayfada attığım tweetianı aldığın tema Genişletmek için tıkla ... tamam
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi yesil beyaz haric baska avkon varmı Genişletmek için tıkla ... avkonu istediğimiz şekilde yaparım ama uyym olsun istiyorum amacım o
anil41kocaeli' Alıntı: abi yesil beyaz haric baska avkon varmı Genişletmek için tıkla ... avkonu istediğimiz şekilde yaparım ama uyym olsun istiyorum amacım o
achambo Üye http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...rme-sistem-hatasi-ortada-kaldirma-789386.html abi konu açılmış bir baksan belki çözülür burdakileri kendim yapmıştım çalışmamış tekrar da flash atmıyım diyorum
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...rme-sistem-hatasi-ortada-kaldirma-789386.html abi konu açılmış bir baksan belki çözülür burdakileri kendim yapmıştım çalışmamış tekrar da flash atmıyım diyorum
achambo Üye emre9080' Alıntı: kardeş önce bi şu yorumları bi silsen de konuyu rahatça takip edebilsek. Genişletmek için tıkla ... nasıl yorumlar var ki cfw ile ilgili mesajlar var konuda
emre9080' Alıntı: kardeş önce bi şu yorumları bi silsen de konuyu rahatça takip edebilsek. Genişletmek için tıkla ... nasıl yorumlar var ki cfw ile ilgili mesajlar var konuda
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...rme-sistem-hatasi-ortada-kaldirma-789386.html abi konu açılmış bir baksan belki çözülür burdakileri kendim yapmıştım çalışmamış tekrar da flash atmıyım diyorum Genişletmek için tıkla ... gördüm deniycem - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fm radyo görpnümü böyle dahamı güzel oldu - - - Eklendi - - - emre9080' Alıntı: kardeş önce bi şu yorumları bi silsen de konuyu rahatça takip edebilsek. Genişletmek için tıkla ... yetkim yok ve yorumlar önemli istekler var çünkü
achambo' Alıntı: http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...rme-sistem-hatasi-ortada-kaldirma-789386.html abi konu açılmış bir baksan belki çözülür burdakileri kendim yapmıştım çalışmamış tekrar da flash atmıyım diyorum Genişletmek için tıkla ... gördüm deniycem - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fm radyo görpnümü böyle dahamı güzel oldu - - - Eklendi - - - emre9080' Alıntı: kardeş önce bi şu yorumları bi silsen de konuyu rahatça takip edebilsek. Genişletmek için tıkla ... yetkim yok ve yorumlar önemli istekler var çünkü
achambo Üye haqanguven' Alıntı: gördüm deniycem - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fm radyo görpnümü böyle dahamı güzel oldu Genişletmek için tıkla ... evet böyle çok güzel abi class widget setindeli rss,not ve mail widgetlerinin yazı rengi siyah oluyo onların da çözümü vardı gözden kaçmasın diye dedim - - - Eklendi - - - avkonda %100 olunca azıcık boşluk kalıyo ya abi ona da baksan
haqanguven' Alıntı: gördüm deniycem - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fm radyo görpnümü böyle dahamı güzel oldu Genişletmek için tıkla ... evet böyle çok güzel abi class widget setindeli rss,not ve mail widgetlerinin yazı rengi siyah oluyo onların da çözümü vardı gözden kaçmasın diye dedim - - - Eklendi - - - avkonda %100 olunca azıcık boşluk kalıyo ya abi ona da baksan
haqanguven Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: evet böyle çok güzel abi class widget setindeli rss,not ve mail widgetlerinin yazı rengi siyah oluyo onların da çözümü vardı gözden kaçmasın diye dedim - - - Eklendi - - - avkonda %100 olunca azıcık boşluk kalıyo ya abi ona da baksan Genişletmek için tıkla ... o yüzden şeffaflandırmaktan vazgeçtim. Yazı rengini nasıl beyaz yapacağımı bilmiyorum. Avkonların çoğu öyle başka avkondada baktım hepsinde var boşluk - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: abi buda guzel fm radyo Genişletmek için tıkla ... bunu kullanıcam
achambo' Alıntı: evet böyle çok güzel abi class widget setindeli rss,not ve mail widgetlerinin yazı rengi siyah oluyo onların da çözümü vardı gözden kaçmasın diye dedim - - - Eklendi - - - avkonda %100 olunca azıcık boşluk kalıyo ya abi ona da baksan Genişletmek için tıkla ... o yüzden şeffaflandırmaktan vazgeçtim. Yazı rengini nasıl beyaz yapacağımı bilmiyorum. Avkonların çoğu öyle başka avkondada baktım hepsinde var boşluk - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: abi buda guzel fm radyo Genişletmek için tıkla ... bunu kullanıcam
Anil-D Üye abı bi sifre neyim koyalım senin cwwyi adam calmıs ben yaptım diye yutturuyor - - - Eklendi - - - evet bendede var avkonda biraz o skıntı degil - - - Eklendi - - - rus sitesinde molietor diye bi adam
abı bi sifre neyim koyalım senin cwwyi adam calmıs ben yaptım diye yutturuyor - - - Eklendi - - - evet bendede var avkonda biraz o skıntı degil - - - Eklendi - - - rus sitesinde molietor diye bi adam
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abı bi sifre neyim koyalım senin cwwyi adam calmıs ben yaptım diye yutturuyor Genişletmek için tıkla ... boşver. BU son güncellemede önlemimi alacağım. Benim en büyük hatam reklamsız cfw yapmaktı. Sevmiyorum reklamsız cfw yapmak yine yapmıycam ama evols olduğunu herkes bilecek...
anil41kocaeli' Alıntı: abı bi sifre neyim koyalım senin cwwyi adam calmıs ben yaptım diye yutturuyor Genişletmek için tıkla ... boşver. BU son güncellemede önlemimi alacağım. Benim en büyük hatam reklamsız cfw yapmaktı. Sevmiyorum reklamsız cfw yapmak yine yapmıycam ama evols olduğunu herkes bilecek...
haqanguven Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda yeni ve son menü görünümü hali...
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: noktayı koyucam diyosun ☺ Genişletmek için tıkla ... evet