haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi çok saol
şu sosyal sorununa çözüm olsa daha bişey istemicem
cfwyi alınca direk kamera modunu (6-7 mb bir fotoğraf olduğundan) ve cpu gpu modunu(program açıkken pili orjinalden daha fazla yediğinden) orjinale çeviriyorum
abi temada açık uygulama simgesi windows un yükleniyor işareti mi yuvarlak olan ?
- - - Eklendi - - -
güzel durmuyodu da ondan sordum
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna benzer veya renkli canlı bişey daha iyi durur gibime geliyo
hakan abi effekt nasil ekliyoruz ya e klasorune atim effects olarak effects yolun e yaptim nolur nolmaz gene ama yok gene orjinal efektleri var symbianin bi yardimci oluran sevinirim
telefon olmadığı için o iş zor. uid kodunu bilmek gerekE7 için kayar kapak sihirbazı icon koysan olur mu sırıtıyo orda
oyunlar kasmıyır bu cfwde bekliyorum şaşmayacağım bundan sonra evolstan zor
neyse abi kendim hallettim saoasin genede
telefon olmadığı için o iş zor. uid kodunu bilmek gerek
- - - Eklendi - - -
şaşarsan hatırlatırım
- - - Eklendi - - -
tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
hangisini kullanalım sizce
- - - Eklendi - - -
yada bunlardan hangisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çoğunluk hangisi oluırsa onu koyalım. önereceğiniz varsa tema ismi söyleyin çekeyim.kırmızı hariç diğer 3ü abi alttakilerde evolsa uygun değil bence
çoğunluk hangisi oluırsa onu koyalım. önereceğiniz varsa tema ismi söyleyin çekeyim.
- - - Eklendi - - -
tamam galeri simgesini fp3 deki gibi isteyen çok öyle yapacağım onu
çoğunluk hangisi oluırsa onu koyalım. önereceğiniz varsa tema ismi söyleyin çekeyim.
- - - Eklendi - - -
tamam galeri simgesini fp3 deki gibi isteyen çok öyle yapacağım onu
1.Resimdeki en iyi duran bence hakan hem yeşil pil daha iyi duruyor pili yeşil yapamazmısın ?
fp3 yerine verdiğim temadakine de baksan abi o da fp3 gibi ama biraz farklı
hakan abi temayı parçalıyorum svgyi pngye dönüştürüp ıcon changerla değiştiriyorum değiştirdiğim diğerlerinden büyük oluyor sen güncelleme çalışmalarına engel olmazsa bi anlatsan rahatsız ediyorsamda k.bakma abi ayrıca abi benim tercihim 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?