ÇaRşI 2387 Üye appshider, app stop, xplore, extra butons, appuid wiever, ram ve bilgi, scrensnap, elfeneri vs
haqanguven Üye Konu Sahibi brkcn701' Alıntı: Hmm anladım hakan sorunsuz olsunda küçük şeyler önemli değil.Birde uygulamalara oupeng - shazam eklermisin listeye Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz olsun diye gömmüyorum onları... ekledim - - - Eklendi - - - k.esvat' Alıntı: sağolasın abi iconları nerden bulacam peki aradım yok hiçbiyerde :/ yada ben bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... iconda veririm sizlere
brkcn701' Alıntı: Hmm anladım hakan sorunsuz olsunda küçük şeyler önemli değil.Birde uygulamalara oupeng - shazam eklermisin listeye Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz olsun diye gömmüyorum onları... ekledim - - - Eklendi - - - k.esvat' Alıntı: sağolasın abi iconları nerden bulacam peki aradım yok hiçbiyerde :/ yada ben bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... iconda veririm sizlere
Anil-D Üye http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/evols-avkon2-browser-by-haqanguven-775856.html bu avkon jonlosla yapan varmı tel reset atıyo kendine
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/evols-avkon2-browser-by-haqanguven-775856.html bu avkon jonlosla yapan varmı tel reset atıyo kendine
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: jell tema olur sonradan yaptıgın avkon baska bısey yok Genişletmek için tıkla ... jell tema uygulamamıdır...? malum hayatım flaşh olmuş uygulamalarla aram yok - - - Eklendi - - - kartal2387' Alıntı: xploreyi gömme birsüre sonra açılmıyor Genişletmek için tıkla ... iconunu gömücem. uygulamayı değil
anil41kocaeli' Alıntı: jell tema olur sonradan yaptıgın avkon baska bısey yok Genişletmek için tıkla ... jell tema uygulamamıdır...? malum hayatım flaşh olmuş uygulamalarla aram yok - - - Eklendi - - - kartal2387' Alıntı: xploreyi gömme birsüre sonra açılmıyor Genişletmek için tıkla ... iconunu gömücem. uygulamayı değil
Anil-D Üye hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen - - - Eklendi - - - cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı?
hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen - - - Eklendi - - - cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı?
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen Genişletmek için tıkla ... kabuk temada olacak bu uygulama iconları - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen - - - Eklendi - - - cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı? Genişletmek için tıkla ... zaten her istek olan uygulamanın iconunu gömmüycem çok istek olanı gömücem ve ne hafıza dolacak nede etki edecek...
anil41kocaeli' Alıntı: hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen Genişletmek için tıkla ... kabuk temada olacak bu uygulama iconları - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen - - - Eklendi - - - cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı? Genişletmek için tıkla ... zaten her istek olan uygulamanın iconunu gömmüycem çok istek olanı gömücem ve ne hafıza dolacak nede etki edecek...
haqanguven Üye Konu Sahibi tema değişsen bile iconlar değişecek. orijinal temayı kullanırsan gömdüğüm iconlar gözükecek
Anil-D Üye abi sen bilirsin - - - Eklendi - - - ek mod yaptınmı peki abi - - - Eklendi - - - radio kayid guzel olurdu
abi sen bilirsin - - - Eklendi - - - ek mod yaptınmı peki abi - - - Eklendi - - - radio kayid guzel olurdu
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi sen bilirsin - - - Eklendi - - - ek mod yaptınmı peki abi - - - Eklendi - - - radio kayid guzel olurdu Genişletmek için tıkla ... ne gibi
anil41kocaeli' Alıntı: abi sen bilirsin - - - Eklendi - - - ek mod yaptınmı peki abi - - - Eklendi - - - radio kayid guzel olurdu Genişletmek için tıkla ... ne gibi
Anil-D Üye şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem - - - Eklendi - - - hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı
şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem - - - Eklendi - - - hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem - - - Eklendi - - - hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı Genişletmek için tıkla ... onu kaldırmak için çoğu r14 uzantılı dosyaları tek tek düzenlemek gerek... yapılan modlamaları ekliycem ana başlıkta biraz sabır..
anil41kocaeli' Alıntı: şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem - - - Eklendi - - - hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı Genişletmek için tıkla ... onu kaldırmak için çoğu r14 uzantılı dosyaları tek tek düzenlemek gerek... yapılan modlamaları ekliycem ana başlıkta biraz sabır..
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: tamam abi bekliyorum ben su klasorsuz modu sis olarak koydum demisin ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... güncelleme çıkınca koyucam. isteyen klasörlü isteyen klasörsüz kullanacak
anil41kocaeli' Alıntı: tamam abi bekliyorum ben su klasorsuz modu sis olarak koydum demisin ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... güncelleme çıkınca koyucam. isteyen klasörlü isteyen klasörsüz kullanacak
haqanguven Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: kamera geç kapanma sorunu vardı ona el atarsan sevinirim çıkınca kurucam hemen Genişletmek için tıkla ... şuan kullandığın cfwde varmı o sorun
MaxipmaN' Alıntı: kamera geç kapanma sorunu vardı ona el atarsan sevinirim çıkınca kurucam hemen Genişletmek için tıkla ... şuan kullandığın cfwde varmı o sorun
haqanguven Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: ben eskiyi kullanıyorum guncelleme gelsin oyle yenilicem Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim
anil41kocaeli' Alıntı: ben eskiyi kullanıyorum guncelleme gelsin oyle yenilicem Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim