Evols™ [26.06.2013]

Anil-D

Üye
jell tema olur sonradan yaptıgın avkon baska bısey yok

appshider, app stop, xplore, extra butons, appuid wiever, ram ve bilgi, scrensnap, elfeneri vs

xploreyi gömme birsüre sonra açılmıyor

Anil-D

Üye
hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen

- - - Eklendi - - -

cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı?

Konu Sahibi
hayır abi tema birde temaya gore degisen klasorler olur bu proları c yemi gomcen paketleyip bizemi vercen
kabuk temada olacak bu uygulama iconları

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

cye gomersen hafızaya hıza etki yapmazmı?
zaten her istek olan uygulamanın iconunu gömmüycem çok istek olanı gömücem ve ne hafıza dolacak nede etki edecek...

Anil-D

Üye
neyse o temayı ben yuklerim

Konu Sahibi
tema değişsen bile iconlar değişecek. orijinal temayı kullanırsan gömdüğüm iconlar gözükecek

Anil-D

Üye
abi sen bilirsin

- - - Eklendi - - -

ek mod yaptınmı peki abi

- - - Eklendi - - -

radio kayid guzel olurdu

Anil-D

Üye
şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem

- - - Eklendi - - -

hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı

Konu Sahibi
şu yan tusa basınca kullanma klavuzu yazısıda kalkarsa iyi olur baska bisey suan istemicem

- - - Eklendi - - -

hani mod yapmısın ya kendin ek baska bisey yapıcanmı
onu kaldırmak için çoğu r14 uzantılı dosyaları tek tek düzenlemek gerek... yapılan modlamaları ekliycem ana başlıkta biraz sabır..

Anil-D

Üye
tamam abi bekliyorum ben su klasorsuz modu sis olarak koydum demisin ben bulamadım

MaxipmaN

Üye
kamera geç kapanma sorunu vardı ona el atarsan sevinirim çıkınca kurucam hemen

Anil-D

Üye
ben eskiyi kullanıyorum guncelleme gelsin oyle yenilicem