achambo
Üye
diğerleriyle uyumluysa sendekileri gönder bana. elimde yok onlar.
- - - Eklendi - - -
mobil veri, bağlantı yok popuplarıda kaldırıldı
varmıymış benim modlardatamam o zaman
- - - Eklendi - - -
bu arada çok kullandığınız uygulamarı söyleyin iconlarını gömeyim
yalnız çok istek olanları ekliycem...tweetianı değişsen güzel olur
normal twitter gibi ikonu olsa
- - - Eklendi - - -
le start stop var whatsapp durdurma
Valla bana sorarsan senin bütün kabuk temalar güzel hepsinin ikonları hoşuma gidiyor duvar kagıdınıda uyumlu yapıyorsun çünkü.Benim önerim 3-5 tane kabuk tema koyabilirsin.He birde arkadaş demiş twitian uygulamasının iconunu orjinal twitter iconu yaparsan iyi durur.FB browseride facebook iconu yapabilirsin mesela.Ama twitian çok güzel durur
tabikide dönebilirsin... bunu attığın gibi orijinal dosyalarla flaşhlarsın dönmüş olursun
- - - Eklendi - - -
fp3 teki kabuk tema nasıldı
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni widgetlerden görünümler
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html Ben burdan bakarak yapmıştım ilk flashımı sonrada ezberledim zaten.Bana çok detaylı ve açıklayıcı bi flash atma linki verebilirmisiniz ?
ana başlikta var yükleme detayli açiklama linkinasıl yapacağımı anlamadım ben ya daha önce hiç flah atmadım
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html Ben burdan bakarak yapmıştım ilk flashımı sonrada ezberledim zaten.
Nokia 500'ede böyle atılması lazım hakan biliyordur cevaplar şimdi.kardeşim sorunda tam orda benim telefonum nokia 500 .Sürekli üst modellerin anlatımı var
duvar kağıdı şuanki olan kalacak tek. ekteki duvar kağıtlarını yenilerim yeni duvar kağıtları eklerim... ben böyle işin içinden çıkamam ama... siz şu uygulamanın iconları ekle derseniz ben o uygulamayı indircem iconunu çekicem sonra kabuk temaya ekle uzuyor iş... siz sadece uygulama adı verin ben görsellik en güzel hangisi ise o iconları ekliycemValla bana sorarsan senin bütün kabuk temalar güzel hepsinin ikonları hoşuma gidiyor duvar kagıdınıda uyumlu yapıyorsun çünkü.Benim önerim 3-5 tane kabuk tema koyabilirsin.He birde arkadaş demiş twitian uygulamasının iconunu orjinal twitter iconu yaparsan iyi durur.FB browseride facebook iconu yapabilirsin mesela.Ama twitian çok güzel durur
- - - Eklendi - - -
He birde resimlerdeki duvar kağıtları güzelmiş onları gömerekmi vericeksin ?
kardeşim sorunda tam orda benim telefonum nokia 500 .Sürekli üst modellerin anlatımı var
Tamam ozaman.Ben söyleyeyim kendi uygulamalarımı.
duvar kağıdı şuanki olan kalacak tek. ekteki duvar kağıtlarını yenilerim yeni duvar kağıtları eklerim... ben böyle işin içinden çıkamam ama... siz şu uygulamanın iconları ekle derseniz ben o uygulamayı indircem iconunu çekicem sonra kabuk temaya ekle uzuyor iş... siz sadece uygulama adı verin ben görsellik en güzel hangisi ise o iconları ekliycem
- - - Eklendi - - -
hepsğinde aynıdır.. eğer yapamayacaksan sen cfw dosyaları ve phoenix i indir. ben team viewerdan yapayım
listeye eklendiTamam ozaman.Ben söyleyeyim kendi uygulamalarımı.
Opera mini
Opera mobile
FB Browser
Tweetian
ScreenSshot
RamBlow Pro
Any Browser. Ençok kullandıgım bunlar geldi aklıma.
Saniyeli dijital saat güzel olabilirdi çözemezmisin umut yokmutoplam 49 widget var... 2 tane daha widget ekleyecektim biri günler, diğeride dijital saat saniyeli ama onlar sistemde hasar veriyor o yüzden gömmüyorum...
- - - Eklendi - - -
listeye eklendi
gömmeyi kabul etmiyor... hatalarda şunlar. active fileden görevlere girince atıyor ve depolama hafızasını biçimlendirirken ağır biçimlendiriyor... bide veri sayacı widgeti var ondada aynı hata var. bu widgetlerde robonun yaptığı widgetlerdir...Saniyeli dijital saat güzel olabilirdi çözemezmisin umut yokmu?
listeye eklendi... tema düzenlemeyi yapacağına uygulamarın iconları düzenleyin daha kolay olur. güncellemeyi yayınlıyayım sizlere uygulama iconlarını nasıl düzenleyeceğinizi anlatırım...Oupeng- whatsapp- opera- nimbuzz -uc browser- apps hider -quick power - xplore bunlar hakan abi bide şu tema düzenlemeyi anlatsan bende yapabilsem süper olur sen güncellemyei bırakkcam diyon gerisini ben halletsem
Hmm anladım hakan sorunsuz olsunda küçük şeyler önemli değil.Birde uygulamalara oupeng - shazam eklermisin listeye
gömmeyi kabul etmiyor... hatalarda şunlar. active fileden görevlere girince atıyor ve depolama hafızasını biçimlendirirken ağır biçimlendiriyor... bide veri sayacı widgeti var ondada aynı hata var. bu widgetlerde robonun yaptığı widgetlerdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?