karabay1905 Üye Bazen telefonda garip garip çizgiler çıkıp telefon kendini resetliyor bu neden oluyor. Her şeyi tam yaptım.
Bazen telefonda garip garip çizgiler çıkıp telefon kendini resetliyor bu neden oluyor. Her şeyi tam yaptım.
karabay1905 Üye Format ata ata telefon bi hal oldu zaten Çok zararlı mı habire yazılım yüklemek vs. ?
MaxipmaN Üye achambo' Alıntı: bende sorun olmadı olmaz da çünkü cfw yapımcıları çok flash atar Genişletmek için tıkla ... çok atmamak yine de iyidir
achambo' Alıntı: bende sorun olmadı olmaz da çünkü cfw yapımcıları çok flash atar Genişletmek için tıkla ... çok atmamak yine de iyidir
achambo Üye MaxipmaN' Alıntı: çok atmamak yine de iyidir Genişletmek için tıkla ... elinden geldiğince az atmak iyidir ona lafım yok da hiç formattan bozulan duymadım
MaxipmaN' Alıntı: çok atmamak yine de iyidir Genişletmek için tıkla ... elinden geldiğince az atmak iyidir ona lafım yok da hiç formattan bozulan duymadım
achambo Üye AHRenccc' Alıntı: galeri simgesi değişebilir mi acaba.hoş değil.eskisi daha güzeldi mesela Genişletmek için tıkla ... orjinal temayı yükle sorun olmaz
AHRenccc' Alıntı: galeri simgesi değişebilir mi acaba.hoş değil.eskisi daha güzeldi mesela Genişletmek için tıkla ... orjinal temayı yükle sorun olmaz
Scuderia. Üye haqanguven' Alıntı: ram kurduğunuz uygulamalardan sebep değişir ama gayet iyidir ram Genişletmek için tıkla ... Ram konusunda hic sıkıntı çekmedim bu konuda güvenebilirsiniz hakana
haqanguven' Alıntı: ram kurduğunuz uygulamalardan sebep değişir ama gayet iyidir ram Genişletmek için tıkla ... Ram konusunda hic sıkıntı çekmedim bu konuda güvenebilirsiniz hakana
haqanguven Üye Konu Sahibi brkcn701' Alıntı: Ram konusunda hic sıkıntı çekmedim bu konuda güvenebilirsiniz hakana Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
brkcn701' Alıntı: Ram konusunda hic sıkıntı çekmedim bu konuda güvenebilirsiniz hakana Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
haqanguven Üye Konu Sahibi coskunsaglam' Alıntı: tuş kilidi titreşimini nasıl açabilirim Genişletmek için tıkla ... pc geçince hangi dosyayı atman gerektiğini söylerim
coskunsaglam' Alıntı: tuş kilidi titreşimini nasıl açabilirim Genişletmek için tıkla ... pc geçince hangi dosyayı atman gerektiğini söylerim