Evols Klasörlü Menü [Mod]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm abi bulursan cok tesekur ederim

achambo

achambo

Üye
saolasın abi müzik klasörü bende boş durduğundan gerekmiyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fp2 başarısız olmadı

- - - Eklendi - - -

yaren_dede için yaptığın fp2 de olmadı demek istemiştim

onu bilemem ama benim verdiğim çalışır

- - - Eklendi - - -

saolasın abi müzik klasörü bende boş durduğundan gerekmiyor.

tamam yapıp eklerim

- - - Eklendi - - -

tmm abi bulursan cok tesekur ederim

Fuad199219

Üye
C atdim calismadi tel n8 belle

cepadresim

cepadresim

Üye
Arkadaşlar Rom çok harika olmüş yapanların eline sağlık yanlız bir eksikle o da olsaydı harika olacaktı Video ve fotoğraf düzenleyicisi konulsa formattada silinmese.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Rom çok harika olmüş yapanların eline sağlık yanlız bir eksikle o da olsaydı harika olacaktı Video ve fotoğraf düzenleyicisi konulsa formattada silinmese.
Teşekkürler güle güle kullan. İsteklerinize önem vermiştim o zaman söylenseydi ekleyebilseydim eklerdim ama kimse söylemedi. sende yeni görmüş ve yüklemişsin cfw i belli onun için geç kaldın kardeşim :)

cepadresim

cepadresim

Üye
Haklısın bayağı geç kaldım cfw romu yeni kurdum. Video ve Fotoğraf Düzenlicisini kurduğumda Türkçe karekterleri desteklemiyor ondan. eline sağlık güzel olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın bayağı geç kaldım cfw romu yeni kurdum. Video ve Fotoğraf Düzenlicisini kurduğumda Türkçe karekterleri desteklemiyor ondan. eline sağlık güzel olmuş
Teşekkürler :)

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Bu klasörleri nasıl arttırabiliriz. Bende menü editör var. Klasörleri minor ve major kodlarını bulamıyorum. Başka moddan alınca da olmuyor. Sarı renkte çıkıyor. Ya da 6 klasör yapıp verebilirmisin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu klasörleri nasıl arttırabiliriz. Bende menü editör var. Klasörleri minor ve major kodlarını bulamıyorum. Başka moddan alınca da olmuyor. Sarı renkte çıkıyor. Ya da 6 klasör yapıp verebilirmisin?
modlar bölümünde daha çok klasörlü mod vardı oraya baksan daha iyi olur. uzun zamandır uğraşmıyorum symbian ile

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Hiç biri işime yaramadı. Bunun klasörleri güzel yapsan iyi olurdu. Yinede sağol en iyisi symbian'i bırakmanın zamanı geldi.

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Abi bunuda denedim ancak, klasör simgesi olarak bu konudakiler lazım yapabilirmisin?

Üst Alt