Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evo 3d sahipleri bi' bakabilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hgcman
Üye
Konu Sahibi
Evo 3d sahipleri bi' bakabilir mi ?
Merhaba. 1 haftalık evo 3d kullanıcısıyım internette aramama rağmen bu telefona uygun 2011 veya 2012 yılı futbol oyunu bulamadım (pes, fifa, real football) eğer bu oyunlara ait güvenli bir apk bulmuşsanız yardım eder misiniz ?
Mobilator
Emekli Yönetici
Zaten telefona göre aratırsan zor bulursun. Evo 3d için aratma, adreno için arat. Çünkü cihazında adreno gpu'su var.
polat_karaduman
Üye
markette ücretsiz var
[alikan]
Üye
Fazla uzağa gitmene gerek yok bu linkteki kaliteli oyunlardan denediklerimin hepsi sorunsuz çalışıyor.
-ShadowGun
-PES
-Modern Combat
-Asphalt 6
Denediklerim bunlar.
evo 3d nin ekran çözünürlüğü 960*540 oldugu için belki oyun desteklenmeyebilir veya kalitesiz görüntü olabilir diye öyle aratmıştım henüz çok bilgim yok bu telefon hakkında sağolun cevaplar için
[alikan]
Üye
Üstte verdiğim linkte ve altında yazdığım oyunların tamamını oradan indir kur oyna ben denedim hepside süper kalite ve görselle sorunsuz çalışıyor. Ayrıca bugün yarın Asphalt 7 çıkacak bende onu bekliyorum takip edip o oyunu da hemen kur derim :d Ayrıca sana istediğin apk'yı da ö.m den gönderdim kardeşim. Telefonda h.o