galaxy s2 tercih etmelisin çünkü: 4.3" Super amoled plus ekran Mükemmel flash player performansı Çoğu bilgisayardan daha hızlı internet 8 MP kamera(pembelikten bahsetmeyin çözüldü) 1080p video kaydı 1.2 GHz işlemci (X2) 3D daha yeni yeni geliyor. Erken yani. Bi kaç sene sonra alınması daha mantıklı.Arkadaşlar peki hangisini, neden tercih etmeliyim ?

Teşekkürler arkadaşlar. Büyük ihtimalle Evo 3D ' yi alıyorum.
hayırlı olsun 
Hayırlı olsun kardeşTeşekkürler arkadaşlar. Büyük ihtimalle Evo 3D ' yi alıyorum.
biz de öyle bekliyoruz ama ben daha çok performanslarıni merak ediyorumLG optimus 3D HTC evo 3D 'ye göre daha ucuz olacaktır...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ya HTC nin sense midir bir ara yüzü var sırf görsellikten ibaret başka bişiyi yok ... Touchwiz daha bir kullanışlı daha güzel bence ama bence yani ...biz de öyle bekliyoruz ama ben daha çok performanslarıni merak ediyorum![]()

ya HTC nin sense midir bir ara yüzü var sırf görsellikten ibaret başka bişiyi yok ... Touchwiz daha bir kullanışlı daha güzel bence ama bence yani ...![]()
bence sense'in sadece ev ekranı ve menüsü daha güzel 
tercih meselesi dost.bişi yokki gösterişlik olsun diye yapılmış güzel cafcaflı bir arayüz rengarenk ... ama menü bölümü hiç güzel degil...