evlilik yıldönümümüzü unuttu

Sponsorlu Bağlantılar

odio

odio

Üye
    Konu Sahibi
evlilik yıldönümümüzü unuttu
arkadaşlar eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu. bütün gün bi mesaj bekledim (niyeyse sanki her sene atıyoduda) sonra akşam yemeğe çıkalım dedim kesin unutmuş numarası yapıyodur diye düşünerek.yemekte bile heyecanla bekledim ve baktımki nafile.şimdi onu boğmak istiyorum. ama daha gıcık bi intikam yöntemi önerirseniz çok sevinirim :box

keremerson

keremerson

Üye
:oha: :(:( üzüldüm yaw nie unuttuysa :( walla bi intikam önerisinde bulunamıcamm :utan

__Midas__

__Midas__

Üye
Unuttuysa bi sebebi vardır, yani böyle şeyler pekde önemli değil aslında ,böyle yıldönümlerinden çok var hayatımızda, birini unuttuysa suç aramamak lazım diye düşünüyorum,
evli değilim ayrıca,,

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ama daha gıcık bi intikam yöntemi önerirseniz çok sevinirim :box

Sende onun evlilik yıldönümünü unut..:ehe

Şaka bir yana; unutmak kötü bir şey... her nedense evlilik, doğumgünü gibi özel günler hatırlanmak istenir. aslında hatırlanması da gerekir.. ama ; eşin akşam eve gelirken ekmek almayı unutmuyorsa, faturaları yatırmayı unutmuyorsa, yolunu şaşırmayıp yine o akşam sizin eve geliyorsa ve evin yolunu unutmamışsa bence bir sorun yok demektir.. büyük bir olasılıkla kafasını meşgul eden bir mesele vardır..:)

omayra

Üye
Aslında intikamdan ziyade a21a abimize katılıyorum, kafasını meşgul eden bir şeyler olmalı. Her şey yolunda ise, maddi sorunlar yoksa, sağlığınız iyiyse, işleri yolunda ise buna rağmen unuttu iseeeeeee, işte intikam planı :)

Öncelikle mazlum olmak her zaman için iyidir. En iyi intikam, süründürmektir böyle zamanlarda :)Kıymetini bilmesi açısından Azıcık surat asmak, küsmek, kırıldığını belli etmek, eşinin seni anlamasını sağlayabilir :) Yine de daha da intikam almak istiyorsan, ki tavsiye etmem ama kendin bilirsin, eminim uygun bir intikam aklına gelecektir ;)

odio

odio

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. omayra fikirlerin için saol kesinlikle uygulucam ve bu ona birazcık pahalıya malolucak:ehe isteklerimi böyle sunucam:deal: ve kendini affettirmek için bu duruma düşcek:sukur:. sonrada nasıl unuturum diye bunu yapcak:vur

dreamgirls

dreamgirls

Üye
unutmamalıydı... böyle özel günlere karşı bayanların hassasiyetini herkes bilir...
ama yinede unuttuysa bi nedeni vardır...:oke: belki de yaşlılık...:ehe:ehe
ben kutlamak istiyorum, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ablacım...:bigstar::bigstar:
omayra ablam da süper yazmış...:ehe
Aslında intikamdan ziyade a21a abimize katılıyorum, kafasını meşgul eden bir şeyler olmalı. Her şey yolunda ise, maddi sorunlar yoksa, sağlığınız iyiyse, işleri yolunda ise buna rağmen unuttu iseeeeeee, işte intikam planı :)

Öncelikle mazlum olmak her zaman için iyidir. En iyi intikam, süründürmektir böyle zamanlarda :)Kıymetini bilmesi açısından Azıcık surat asmak, küsmek, kırıldığını belli etmek, eşinin seni anlamasını sağlayabilir :) Yine de daha da intikam almak istiyorsan, ki tavsiye etmem ama kendin bilirsin, eminim uygun bir intikam aklına gelecektir ;)
+1:oke:
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. omayra fikirlerin için saol kesinlikle uygulucam ve bu ona birazcık pahalıya malolucak:ehe isteklerimi böyle sunucam:deal: ve kendini affettirmek için bu duruma düşcek:sukur:. sonrada nasıl unuturum diye bunu yapcak:vur

süpersiniz... +1+1:oke:

odio

odio

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ablacım. sana tavsiyem baştan eğit ki unutursa başına gelecekleri bilsin:box

dreamgirls

dreamgirls

Üye
teşekkür ederim ablacım. sana tavsiyem baştan eğit ki unutursa başına gelecekleri bilsin:box

tamamdır...:box mesaj alınmıştır ablacım... tavsiyen için de teşekkür ederim...:oke::bigstar:

omayra

Üye
Evlilik satranç oyununa benzer. Hamlelerini çok iyi düşünerek yapmalısın, ileride aleyhine sonuçlanmasın ;)

researcher

Üye
asılmıs bi surat erkekgin en nefret ettigi seydir....hep kadınlar konusur paylasır diosunuz , e paylasın.....ignelemden azarlamadan...hatta unutöus gibi yaptın biliyorum dierek siz hatırlatın.......yapıcı olun ki o yapıcı olmadıında sikayet edebilesiniz........

evliligi karsılıklı inatlasmalar imalar ve surtusmeler olmaktan kurtarmak sizin elnizde.....

SelmanTE

SelmanTE

Üye
asılmıs bi surat erkekgin en nefret ettigi seydir....hep kadınlar konusur paylasır diosunuz , e paylasın.....ignelemden azarlamadan...hatta unutöus gibi yaptın biliyorum dierek siz hatırlatın.......yapıcı olun ki o yapıcı olmadıında sikayet edebilesiniz........

evliligi karsılıklı inatlasmalar imalar ve surtusmeler olmaktan kurtarmak sizin elnizde.....

:alkis: :alkis:
otobüste de biz yer veriyoz zaten :huhu:

:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye

herşey bizim elimizde... ama yine de herşey karşılıklı bence... :oke::oke:

odio

odio

Üye
    Konu Sahibi
valla ben eşimi bunca yıllık evliliğimiz boyunca hiç asık suratla karşılamadım .kesin olan bişey varki evlilikte en çok kendinden ödün veren kadınlar oluyo.hatırlayıp kutlıcağı bi evlilik yldönümü bide doğum günüm.ben hiç unutmam onunkini aynı hassasiyeti beklememde doğaldır heralde .haksızmıyım

c3r3n

c3r3n

Üye
kesinlikle haklısınız.sonucta diğer günlerden 1 farkı olmalıydı..ama gene de bu kadar büyütmemek lazım seviyorsanız katlanacaksınız.aşkın gözü kördür.. :)

__Midas__

__Midas__

Üye
Bütün fedakarlıklar erkeklerden geliyo ve bekleniyo nedense , bütün gün bekledim ama bişe sölemedi, mesajda atmadı, aramadı sormadı vs,,,,birde şu taraftan baksak meseleye, ben unutmuş olabilirim gün içinde onlarca olay oluyo ve insanız sonuçta, unutabiliyoruz
Benim sözlüm örnek veriyorum''hayatım bugün tanışma yıldönümümüz dese, ben unutsam bile o bana o an hatırlatsa, hemen küsmek çok saçma gelmiştir bana ,neden bütün inceliker erkeklerden beklenir hiç anlamam,,
(sözlüm bu yazıyı okumasın:))

researcher

Üye
Bi hatanız icin surat asan kac arkadasınız var?.....bole arkadaslarınız varsa onları cok mu seviyosrsunuz...?.....Arkadaslarınıza da hatalarında nasıl tepki veriyorsunuz? yada nasıl tepki vermeyi uygun buluyorsunuz?...Cogu insan (kadın olsun erkek olsun) arkadasına gosterdigi saygıyı esine gostermez.........

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Siz kendi payınıza duseni yaarsanız isin yarisi halledilmis olur.....

aynı şekilde bu siz erkekler içinde geçerli... unutmayalım...:oke:

Bi hatanız icin surat asan kac arkadasınız var?.....bole arkadaslarınız varsa onları cok mu seviyosrsunuz...?.....Arkadaslarınıza da hatalarında nasıl tepki veriyorsunuz? yada nasıl tepki vermeyi uygun buluyorsunuz?...Cogu insan (kadın olsun erkek olsun) arkadasına gosterdigi saygıyı esine gostermez.........

o zaman o insanların kendilerine saygıları yoktur...
önce kendilerine saygı duymayı öğrensinler sonra saygı beklesinler... ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bütün fedakarlıklar erkeklerden geliyo ve bekleniyo nedense , bütün gün bekledim ama bişe sölemedi, mesajda atmadı, aramadı sormadı vs,,,,birde şu taraftan baksak meseleye, ben unutmuş olabilirim gün içinde onlarca olay oluyo ve insanız sonuçta, unutabiliyoruz
Benim sözlüm örnek veriyorum''hayatım bugün tanışma yıldönümümüz dese, ben unutsam bile o bana o an hatırlatsa, hemen küsmek çok saçma gelmiştir bana ,neden bütün inceliker erkeklerden beklenir hiç anlamam,,
(sözlüm bu yazıyı okumasın:))

bütün fedakarlıklar erkeklerden geliyo da ondan mı kadınlar erkeklerden daha çabuk yaşlanıyo, çöküyo...:nono:

sonuçta özel bi gün. olabilir. dalgınlık, sorunlar unutulabilir, ama affettirmesini de biliyosunuz nasılsa, bizlerde kıyamıyoruz... yumuşayıveriyoruz hemen...;)

valla ben eşimi bunca yıllık evliliğimiz boyunca hiç asık suratla karşılamadım .kesin olan bişey varki evlilikte en çok kendinden ödün veren kadınlar oluyo.hatırlayıp kutlıcağı bi evlilik yldönümü bide doğum günüm.ben hiç unutmam onunkini aynı hassasiyeti beklememde doğaldır heralde .haksızmıyım

çok haklısın ablacım... tebrik ederim...:oke: