Evlilik neden heyacan doluymuş bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Evlilik neden heyacan doluymuş bakın

omayra

Üye
Evliliğin ilk yılında daha ziyade 2. resimdeki temizlikçi tiplemesine benziyordum, şimdi 5. yılda 1. resimdeki süslü hatuna doğru kayıyorum yavaş yavaş :D

researcher

Üye
Oyle kibirli hale gelyoruz ki evlenmek imkansızlasıyor....

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Evliliğin ilk yılında daha ziyade 2. resimdeki temizlikçi tiplemesine benziyordum, şimdi 5. yılda 1. resimdeki süslü hatuna doğru kayıyorum yavaş yavaş :D

Hmm... :oke:
ne güzel ablacım... sen tersten yaşıyosun... :coold:
ya da sanırım evliliğe alışma aşaması gibi bi durumu var... karmaşık bişi gibi yani... ;)

keremerson

keremerson

Üye

omayra abla sende bi terslik war yauuww :allalla::ss :karisti::blink:o_O

c3r3n

c3r3n

Üye
s0n resim çok feci ç0k.. :D

omayra

Üye
Tersten yaşamaktan ziyade, ev işlerinde eli çabuk olmayı zamanla öğreniyor insan. İşler çabuk bitince, kendine ayıracak zamanı da bulabiliyorsun :) Tabii işin başka yönü, hayat geçiyor, işler bir şekilde yetişiyor. Ama insan kendisine özen göstermeyi ihmal etmemeli bu aşamada :)

worldcild

Üye
ben ewlendımmı karımı üzmemeye calıscam hiç ona bagırmıcam resımlerdeki gibi:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Tersten yaşamaktan ziyade, ev işlerinde eli çabuk olmayı zamanla öğreniyor insan. İşler çabuk bitince, kendine ayıracak zamanı da bulabiliyorsun :) Tabii işin başka yönü, hayat geçiyor, işler bir şekilde yetişiyor. Ama insan kendisine özen göstermeyi ihmal etmemeli bu aşamada :)

çok doğru yazmışsın ablacım... bilgilerin için saol... ilerde lazım olcak... :oke:;)

--------------- Ekleme ---------------

ben ewlendımmı karımı üzmemeye calıscam hiç ona bagırmıcam resımlerdeki gibi:)

işteee örnek bi erkek...:alkis:alkis
tebrik ederim arkadaşım... inş düşünceni gerçekleştirebilirsin...:oke:
herkes örnek almalı...:deal:

worldcild

Üye
ama ben resimlerdeki bagırmıcam dedım daha siddetli bagırcam yani:D:D:D saka saka gercekten bagırmıcam yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...