evlilik mi, bekar kalmak mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
evlilik mi, bekar kalmak mi
24 yaşındayım.kimisi evlen diyo kimisi erken diyo.evli ve bekar arkadaşlardan olumlu ve olumsuz öneriler alabilir miyim

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben bekarım, mutluyum :ehe

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
ben bazen bekar olduğum için mutluyum.bazen bekar olduğum için mutsuzum.bazen de evli olmadığım için mutsuzum.bazen de evli olmadığım için mutluyum.yani kafam çok karışık

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hersey zamanında güzeldır

greenmile

greenmile

Üye
Evli olup balayına gideceğine,bekar kalıp alayına gitmeni tavsiye ediyorum

erken evliliklere karşıyım onca çicek varken neden birine bel bağlayasın,evlilik bir erkek olarak 30lara yaklaştığında düşünülmesi gereken eylemdir :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bu senede bekar gezeliiiiim :D
diye bir şarkıyla seslenmek istiyorum sizlere :D:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence herşeyin zamanı var bekarlığı fazla uzatmamak gerekir.Anlaşabilmek,Sevmek ve hayatı beraber paylaşacağın insanı bulduğunda Tabiri caiz ise treni kaçırmamak gerekir.Saygılarımla:D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
30 yaşındayım önce bu Ağbini beklemelisin :D
Şaka biryana sorumluluklara karşı kendini hazır hissediyorsan ve bir adayda varsa hiç durma kardeşim :oke:

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
İnsan ne zaman kendini evliliğin sorumluluklarını tasımaya hazır hissediyosa o zaman evlenmeli bence :)

furkan5800

furkan5800

Üye
evlen tab eline muhtaç mı kalcan

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
akışına bırak

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
evlen kardeşim evlen

phasan

phasan

Üye
evlenmek

hkü

Üye
kardeş bu konularda fazla kasma. Zamana bırak zaman her şeyin ilacıdir. Biz dedik diye bişey yapma bence. Kaderinde yazan ne ise zaten kimse engelleyemez takma kafaya

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Ayakların yere sağlam basabilsin,eş adayın sabırlı olsun,kendi ayağının üzerinde durabilesin. Ozaman evliliğin tadı çıkar. Kendim 25 yaşında evlendim karımla yaklaşık 6 yıl konuştum görüştüm. Ozamanlar liseyi yeni bitirmiştim üni. İle uğraşıyordum. Bol bol konuştuk içimizi dışımızı öğrendik arkadaş olduk. Birlikte tatile çıktık,tahmin edemiyeceğin kadar birbirimizi zora soktuk,canımızı sıktık,zorluklar yaşadık, ailelerimiz tanıştı işimi kurdum üni. Bitti onunda üni. Bitti evlendik çocuklarımız oldu şimdiyse mutluyuz. Eyer uzun bir birliktelik istiyorsan uzun da bir tanışma,görüşme sürecin olsun daha iyi birbirinizi tanırsınız ozaman. Çevremde çok görüyorum 3 aydır tanıyor 4. Ay'a evleniyor. Ertesi ay anlaşamadım ayrıldım diyor. Tam anlamıyla karşında ki seni sen karşındakini çözmeden,sevgili bile olmak iyi değil,sonu hüsranla biter.

Sofya-

Sofya-

Üye
bekarlık iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt