Evlere 1 Gigabit İnternet Artık Hayal Değil | Süperonline

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan1103

Furkan1103

Üye
    Konu Sahibi
Evlere 1 Gigabit İnternet Artık Hayal Değil | Süperonline
Evlere 1 Gigabit internet artık hayal değil...

Superonline bugün artık evlere de 1 Gigabit internet vereceğini duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...


"Işık hızında internet" sloganı ile duyurulan Gigabit internet bağlantısı, altyapısı uygun olan yerleşim merkezlerinde verilmeye başlanıyor. Turkcell Superonline tarafından verilen bu hizmet, evlerin altına kurulan yönlendiricilere fiber optik kablolar yardımı ile getirilen internet bağlantısının dairelere Gigabit network kabloları ile dağıtılmasına dayanıyor. Turkcell bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında 1 Gigabit (1000 Megabit) internet bağlantısını sunmaya hazır olduğunu, altyapı çalışmalarını tamamladığını ve bu hizmeti vermeye başlayacağını duyurdu.

Superonline, Turkcell'in gücünü adına ekleyerek bundan böyle "Turkcell Superonline" markasıyla hizmet verecek. Turkcell Superonline markasının lansmanı ile birlikte sunduğu evlere kadar saniyede 1000 Megabit internet hızı ise, Türkiye'yi dünyada bu hizmeti sunan ilk 5 ülke arasına soktu.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, birlikte gerçekleştirdikleri basın toplantısında Superonline'ın bundan sonra yola Turkcell Superonline markasıyla devam edeceğini açıkladılar. Grubun genişbant stratejisi doğrultusunda bugüne kadar Superonline'a yaptıkları yatırımın karşılığını aldıklarını ve şirketin Turkcell Grup'a olan katkısının her geçen gün daha da büyüdüğünü vurgulayan Ciliv, şunları söyledi:

"Turkcell olarak müşterilerimize daima en son teknolojiyi en kaliteli hizmetle sunmayı kendimize görev edindik ve bu sayede teknoloji dünyasının küresel aktörlerinden biri haline geldik. Grup şirketimiz Turkcell Superonline ise alanındaki tartışmasız uzmanlığı ve Türkiye'yi geleceğe taşıyan yatırımlarıyla 2004'ten bu yana hem Turkcell'e, hem de ülkemize değer kattı. Yeni marka ile yola devam etme kararımızın temelinde, sürekli büyüyen ve gelişen teknoloji dünyasında müşterilerimize hak ettikleri değeri, kaliteyi ve güveni Türkiye'nin iki büyük firmasının gücüyle verme ve yaratacağımız sinerji ile müşterilerimize "Daha Fazla Hayat, Daha Fazla Teknoloji" sunma arzusu yatıyor. Turkcell Superonline, 'ışık hızında' genişbant erişimi sağlayan saniyede 1000 Mb'lik fiber interneti, Turkcell Superonline fiber altyapısının gücüyle artık evlere kadar ulaştırıyor."

Kaynak :
 
  • Beğen
Tepkiler: jejep


ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Evet geçenlerde inceledim fiyatına da baktım Aylık 999TL Bireysel başvuruda. Kurumsal başvurulara bakmadım.
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Aylık 999 tl ucuzmuş.Bu işin içinde bişey var kesin.Yoksa bu kadar ucuz olmazdı:hmmm:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem
arslansem

arslansem

Üye
:d:
 
join_23

join_23

Üye
:ehe
 
'Patron

'Patron

Üye
Biz Vodafone Cepnetten Devam edelım hacı :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt