7. Aşırı kıskanç, kısıtlayan ve sizi denetleyen bir partner ileride de sorun yaratacaktır.
9. Size geçmişteki ilişkilerinizi sormasına izin vermeyin.
10. Onun cep telefonu ya da bilgisayarını asla karıştırmayın
bence bu maddeler saçma hani seviyorsam çok önemserim çok önemsiyorsam kaybetmek istemem kaybetmek istemiyorsam bazı şeyleri kısıtlarım karışırım ama bunu yaparken onunda bana yapmasına izin veririm. Üstelik ben erkekleri ve insanları daha fazla tanıdığıma inanıyorsam ki güvenmem elaleme sevgilimi kısıtlarım bunu çağdaş bir şekilde medenice yaparım ve insan sevdiğini kıskanır aşırısı yoktur işin sadece anlayış ve zihniyet önemlidir ve bilgisayarını cep telefonunu kurcalayın size karşı dürüst mü değil mi onu öğrenirsiniz zaten dürüstse sorun olmaz dürüst değilsede size kalmış ne olduğunu öğrenirsiniz ve ilişki sevgi üzerine değil güven ve dürüstlüğün üzerine kuruludur.
Dostlar hadisler ve Allah cc evlenince diyor ken . Ve bir takım proflar şu böyle vs diyor . Aşa tövbe . Evlilik kutsaldır hayırlı ise olur değilse Allah bozsun. Geç olmadan imkanınız varsa evlenip ve evlendirin. Inşallah .
Lakin bu açıklanılanların çoğusu bana göre palavra.. Ben eşimle bu söylenilenlerin çoğunu yaşamış olsam bile yinede evlendik ve mutluyuz.. İnanmayın !!
Evlilik kutsal bir müessese.. Ve sevdiğiniz insanla evlenmek için özen gösterin..