Evlenmeden önce karşı cinsle ilişki yaşamak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Evlenmeden önce karşı cinsle ilişki yaşamak hakkında
evet arkadaşlar sizce evlenmeden karşı cinsle cinsel ilişki yaşanmalı mı yaşanmamalı mı? Nedenleriyle birlikte buyrun bakalım

doctorrr

Üye
kızın tutumuna bağlı abicim...

Tepkiler: onurca06
kesinlikle hayır.
1. dini açıdan
2.toplum ahlaken yozlaşir
Kimin eli kimin cebinde belli olmaz. Bulaşıcı hastalıklar artar. Vs. Vs.

Tepkiler: alaStar ve OttomaN TigeR

badmus

Üye
Bence olabilir ama tabi evlenme tarihi falan kararlaştırılmışsa yani evlenmek için hazır olunursa evlenmeden oncede olabilir. Ama tabikide dinimiz açısından yasak.

kesinlikle hayır.
1. dini açıdan
2.toplum ahlaken yozlaşir
Kimin eli kimin cebinde belli olmaz. Bulaşıcı hastalıklar artar. Vs. Vs.
Bir şey diyeceğim,evlisiniz dimi? evet öyleydi yanlış hatırlamıyorsam.
Evliliğinizden önce hiç sevgiliniz olmadı mı

Dinen yasak birşey,ama adamda Allah korkusu yoksa ...

Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınızı takip ediyorum hepinize teşekkürler ancak konu +18lere çok fazla kaymadan tartışalım da konu kapanmasın.Kayması gerektiğinde ben kaydırırım

Krofessional

Buna kimse karisamaz senin secimin toplumsal bakma senin hayatin

Tepkiler: minoo

Bir şey diyeceğim,evlisiniz dimi? evet öyleydi yanlış hatırlamıyorsam.
Evliliğinizden önce hiç sevgiliniz olmadı mı

Evet evliyim. Sevgililerim oldu lakin hiç biri ile cinsel ilişkim olmadı ve olmasına asla istemedim.
[/COLOR]

- - - Eklendi - - -

Buna kimse karisamaz senin secimin toplumsal bakma senin hayatin

arkadaşım toplumları oluşturan bireylerdir unutma. Şöyle düşün bir araç kullanıyorsun ve ALLAH korusun kaza yapıyorsun başka araca çarpıyorsun araba senin diye bu sadece seni mi ilgilendiriyor.[/B][/COLOR][/FONT]

Tepkiler: OttomaN TigeR
Evet evliyim. Sevgililerim oldu lakin hiç biri ile cinsel ilişkim olmadı ve olmasına asla istemedim.
Öyle yazmışsınız ki,önceden olan sevgililerinizle bile el ele tutuşmamışsınız yani okuyunca bende öyle bir etki yarattı
Şimdi konuya gelmek gerkirse,o olsun şu olmasın bu olsun diyipte ordan burdan kısıtlama gidilirse zaten kişi bir gün,dolar,dolar ve en sonunda patlar.Bu çok olur dayanma noktası derler,her şey'e kısıtlama olunca sonucuda bu oluyor.
Evlendiniz ve tabiki de güvenli sex başladı eşinizle,yani kontrolün nasıl olacağını her yönüyle öğrenmişte oldunuz.
Peki onu yapmadan önce direk eşinize sakladığınız için ilk bocalama bölümü olmadı mı

başkalarıyla antreman yapması dahamı yararına olacaktı

Lütfen bu kadar özel ve mahrem konulara girmeyelim. Biz konunun doğrularını yanlış yönlerini tartışıyoruz.

Tepkiler: alaStar

doctorrr

Üye
bu konu uçuşa geçecek yavaştan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...